203

Анонимен

преди 12 години

в българия си е най-хубаво

202

дано

преди 12 години

дано няма повече размирици

201

Анонимен

преди 12 години

A za ko4inata BG ko praim ?...Ayde na parcucataaaaaa,den za den,a Tatari xaxaxaxaxaaaaaa

200

tia

преди 12 години

az jiveia v Portsmouth ot niakolko meseca i iskam da vi kaja, che sum mnogo dovolna, verno malko sa smahnati anglichanite, no e dobre, niama nishto obshto s London, daje klimata tuk e priemliv

199

UK

преди 12 години

До 196Мисля че тази вечер най-големите проблеми ще са в Манчестър. Лондон за сега е спокоен.

198

ева

преди 12 години

аз пък живях в Германия и едвам издържах докато се прибера, въпрос на вкус

197

KALT

преди 12 години

В Германия наистина е по добре, наистина.

196

умния

преди 12 години

хора, недейте слагайте всичко под общ знаменател, много зависи в коя част на англия си, как живееш и т.н. всичко е система от обстоятелства, за един е добре, за друг не, не може да кажеме в англия е гадно или във франция е хубаво, имам близки в много държави и отзивите са много противоречиви

195

мони

преди 12 години

Къде се е скрила кралицата? Нали сега е момента смело да излезе и да дръпне една реч от бляскавата каляска към протистиращите или поне да им помаха:)

194

21 часа БГ-UK

преди 12 години

Младежи започнаха да трошат магазини и палят автомобили в централната част на Англия, с което най-кошмарните размирици във Великобритания за последните десетилетия продължават вече четвърти ден.Отделни инциденти и "вълнения" има в градовете Уулвърхямптън и Уест Бромич, намиращи се край Бирмингам, който е вторият по големина британски град, съобщиха от местната полиция."Част от магазините в Уулвърхямптън бяха разбити напълно. Безредици има и в Уест Бромич, където две леки коли бяха подпалени", гласи комюникето на органите на реда в Уест Мидландс. "На мястото на инцидентите бяха изпратени служители", отбелязаха още от полицията.Говорителката на местните органи на реда обаче отказа да посочи колко хора са замесени в размириците.Полицията в Уест Мидландс до момента е арестувала над 130 души, които трошили автомобили и грабели магазини в центъра на града. Част от заловените дори подпалили районно полицейско управление.

193

тоз

преди 12 години

тоз 158 верно май гледал филми а панелката в обеля и реши да направи пряко включване като разкаже някъв фантастичен сценарий

192

Найденов

преди 12 години

Размирици значи? Я Съветът за сигурност на ООН да гласува резолюция за изпращане на войски в Лондон! НАТО ще бомбардира ли Великобритания? Санкции от така наречената МЕЖДУНАРОДНА ОБЩНОСТ няма ли да има??? Или за едни може за други не???

191

191

преди 12 години

това е яко :-)

190

до 190

преди 12 години

в кое отношение е по-добре според теб?

189

Гонорей

преди 12 години

Знаете ли каква е разликата между оплешивяващ англичанин и оплешивяващ шотландец?Англичанина си купува перука, а шотландеца си продава гребена.

188

Анонимен

преди 12 години

Живял съм и в германия и в англияВ германия е по-добре!

187

Анонимен

преди 12 години

Сега може да направиме една хуманитарна мисия и да изпратиме 500 000 чистокръвни *** в Англия, да им помогнат с чистенето. Няма да се различават в общия пейзаж.

186

Анонимен

преди 12 години

идва мача с тия *** предлагам да ги спукаме от бой като неможе на терена извън него

185

Знаещ и пътувал

преди 12 години

158 не си излизал от Обеля моето момче. Замълчи.

184

иво

преди 12 години

абе тука секи си говори кво си иска хахахахах, нема значение дали е по темата или не