68

terry

преди 12 години

пребориха корупцията, спират даренията и сега ...... ще продължим да си правим подаръци

67

Теменуга

преди 12 години

Коректността от страна на правителството към гражданите е от съществено значение. Това е едно своебразно доказателство, че ГЕРБ предприемат адекватни действия в своята работа.

66

Кратун

преди 12 години

Да ви кажа защо ще извадят списъкът през Октоври - чакат да минат изборите. Тогава колкото и да смърди, няма да има толкова голямо значение, защото за двете години, които остават до парламентарните избори всичко ще отшуми.

65

Анонимен

преди 12 години

МВР в случая постъпват коректно, в крайна сметка, не ГЕРБ са измислили даренията!

64

avenger

преди 12 години

Напълно нормална постъпка, няма нищо, за което не сме знаели, относно даренията нещата се решиха още преди време, а МВР беше и е достатъчно коректно, за да не създава излишен шум около събитията.

63

Анонимен

преди 12 години

Защо чак сега???? Като направихте гуши като пеликани..и защо октомври ще се вади списъка? И кой октомври ,след изборите ли? Няма да спечелите тези избори, особено с подобни манипулации...Българина не е чак толкова ***, Г-н Тиква и сие или поне не всички...

62

Аз

преди 12 години

Разбира се, товаа е напълно адекватна и логична реакция от страна на МВР. Аз лично не виждам "драма" в случващото се.

61

Ами

преди 12 години

Смятам, че това е едно доказателство за коректността на МВР.

60

Ивайло

преди 12 години

Най-накрая и този сложен казус ще бъде решен. Даренията наистина много помагат на МВР, но щом от ЕС са преценили, че тази практика е порочна, трябва да ги слушаме. Браво на министерството, че ще изпълни задачата си!

59

Селянчето

преди 12 години

Преди две години бях в София по работа и се прибирах към Пловдив, когато неволно направих нарушение , навлязох срещу забранителен знак, но затова , че се заблудих. Видя ме полицайка - женска и ме спря. Тараши ме за пари на пъпа на София(аз ги бях оставил под седалката) и като не намери - позеленя от яд. Изпадна в истерия, закрещя, захвърли ми документите и ме изрита към колата. Такъв резил никой не е виждал. Престъпниците са по- добри и толерантни...! Ало-о-о-ооо, Цветаноф-ф-фффф!

58

никола

преди 12 години

На въпрос защо шест месеца се бави публикуването на списъка с дарителите на МВР, заместник-министърът обясни, че има регистри, които се водят във всяка една дирекция и се описват,тоя *** или нагло лъже,а ако не лъже,майко мила,леле майко мила за колко ли дарители става въпрос,за пореден път се убеждавам че когато Костов иска оставката на някой той ВИНАГИ е аргументирал искането си и е ПРАВ,а Цецо шесте апартамента се оказа мазен курбан,ни лук ял,ни мирисал,да ама не както казвше Петко Бочаров.

57

Дарител на КАТ

преди 12 години

И кво штъ праим са-а, а? колега водач а?, нарушаваме значи, а?, ше тря-а..... ______________А бе, Цветанов, разреши ги пак даренията, поне за Пътна полиция да важат, че изгорехме, ей!

56

Дарител клас А

преди 12 години

Вече няма да даряваме, а ще спонсорираме.

55

Герберия

преди 12 години

"МВР спира с даренията от хора и фирми" Идва ред на даренията от данакоплатците, дръжте се .......

54

ехо

преди 12 години

"МВР спира с даренията от хора и фирми" Че те вече достатъчно си събраха. С тези пари ще могат да платят на всички, които имат право на глас.

53

ПроЗт избирател ГЕРБ

преди 12 години

Защо не се забранят даренията за всички държавните институции освен болници, училища и библиотеки ? Или как да отнемеш радостта в очите на депутатите при вида на безплатно Верту ? Как президента ще си оправдае пушкалата? Как наркодилърите ще плащат официално на полицията да не ги закачат ?Що всички се правят на луди и не наричат нещата с истинскит еим имена ?!

52

Анонимен

преди 12 години

Има една народна поговорка: Хванал яребица пък не знае да я яде. Така ли се краде бе! То май и за краденето трябва акъл!

51

предложение

преди 12 години

Ако дарителите имат вътрешна потребност да даряват за обществото биха могли да пренасочат даренията си към други институции напр. Министерство на здравеопазването.

50

гражданин

преди 12 години

Ще спрат даренията . Ще видим тогава как с една туба гориво ще ни пазите цял месец от бандитите и джигитите по пътищата. Ами много просто хората на цвъцко няма да ги има по пътищата или ако ги има те ще са рехави.

49

Бойко Борисов

преди 12 години

И така господа,да разделим даренията.На тебе Цецко ти давам дрогата и контрабандните канали,ти Росене ще усвояваш и "даряваш"пари от магистрали,тебе Трайчо какво да те правим.Айде дай на EVN Горна Арда,нали са твой бивши работодатели.Танов,Танов,само ядове с теб.Добре,че не можеш да кажеш две думи,та не съм ни разбрали какво си говорим-дарявам ти митниците.А ти Рашиде подкарвай иманярите.Как ще скриеш твойте хора?На тебе Симо ти дарявам Златев :).А пък аз ще взема да си даря държавата.По братски