9

браво

преди 12 години

Кадафи - дръж здраво - поне 80% от българите сме с теб и ти желаем успех - не допускай Либия да става ВТОРА УНИЩОЖЕНА КАТО БИВША БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВА. Твоя народ са по големи патриоти от българите - продажно племе е българското - военни,милиция,ДС,интелектуалния елит - всичко е против българския народ- ГЕНОЦИДА ПРОДЪЛЖАВА!!!!!

8

Яко до морска мишка

преди 12 години

Не знаеш ли, че след поредната "много важна" операция, по заповед на Аню Солджъра "Дръзки" бе преименуван на "ДръЖки"...

7

хаха

преди 12 години

ЛЕКА ПОЛЕКА ИСТИНАТА И ПРАВДАТА ЩЕ ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА.ТЕЗИ МАРИОНЕТКИ НА ЗАПАДА,КОИТО БЯХА ПРИЗНАТИ И ОТ НАС СЕГА ВЕЧЕ ГИ НЯМА.А СЕГА КАКВО СТАНА.НАЛИ БЯХА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЦЕЛИЯ ЛИБИЙСКИ НАРОД.КЪДЕ СА СЕГА.ТРАГИЦИ,КОМИЦИ,ТЕРОРИСТ.ИСТИНАТА Е ЧЕ КАДАФИ ПЕЧЕЛИ ЗАЩОТО НАРОДА Е С НЕГО.

6

Анонимен

преди 12 години

Най-важна е гладната точка ... за едни - парче хляб, за други - милиарди.

5

НФБ

преди 12 години

едните са нагли че отвличали и взимали откуп от богатите в други времена щяха да са хайдути бирещи се срещу чорбаджиите изедници или гладни шумкари борещи се срещу фашизма...всичко зависи от времето и гледната точка..

4

морска мишка

преди 12 години

да пратим ''Дръзки''

3

Яко

преди 12 години

Мустафа Абдел Джалил е близък приятел на българския лидер *** Нато Хвалил...

2

?

преди 12 години

Едните са бунтовници, другите - превратаджии. Едните - герои. Другите престъпници. Всичко зависи от гледната точко. И от тези, които пишат за историята. Интереса клати феса.

1

Бай Хой

преди 12 години

Изгодните на НАТО и САЩ - "кабинет".Неизгодните - "режим".