277

M

преди 12 години

КОМУНИСТИ И ДА ПЛЮЕТЕ И ДА НЕ ПЛЮЕТЕ САМО СУПАТА МОЖЕ ДА МУ ДУХАТЕ НА ЦВЕТАНОВ

276

Ъ

преди 12 години

В МВР НЕ СЕ правят реформи, няма изгонени за некадърност, мързел, тъпота ( както стана в митниците например) и едни около 2000 на брой гестаповци от ДС "работят" там. Така се прави "социална политика" и "европейско развитие" с агенти на КГБ. Не става само с апартаментииии, трябва и акъл Цветанооов!!!

275

Анонимен

преди 12 години

Ако бащата на Цецо - гуменката не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина в ДС, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка от ДС за Цецо това е голямо постижение! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

274

Анонимен

преди 12 години

Цецо,пиши ги тъщата тия ДАРЕНИЯ!А може би го правиш вече?!Ти си обигран в тази работа....

273

66

преди 12 години

nay golemiyat kradetz tsetso mafiotpod uniformata na dirjavata a bilgarskiyat narod e doyna krava neka da pasat o6te

272

До г-н Цветанов

преди 12 години

Цецо кажи на хората които са ви избрали как в центъра на София (женски пазар )вашите хора от турско малцинство продават от 2 години вече незаконно вашите и на митничари бакове с цигари и вие и вашите полицаи които отговарят за пазата делите много ,ама много пари . Как не вкарахте един от тях в затвора ,а мирните граждани и наи вече българите тъпчите и задържате по за 24 и 72 часа и правите от младите и умни деца престъпници насила.?Как нямате поне малко морал и малко съвест господа управляващи

271

21.12.2012.

преди 12 години

Може би да събират пари за да живеят с орлите а децата им и след 100 години да казват -ето това е от баща ми Цецо (Боико )и т.н но не знаят че Господ им крои шапка ,гледа от високо и не прощава ,както много милионери си отидоха от този свят ,а ние бедните още се мъчим ,но сме живи .Турците ни мачкаха 500 години ,Комунистите 50 години ,сега ГЕРБЕРИТЕ още 50 ,е Господи та то няма за кога да живеем ....

270

до 229

преди 12 години

Г-не ти къде си видял да правят дарение на некадърници,трябва ли да ти се напомни че в здравеопазването се извършват най-големите злоупотреби да не говорим пък за специалистите там които убиват и измъчват без да са наказвани пример с отрязването на здрава ръка,а образованието та там некомпетенцията е стигнала до там че децата научават рождените дати на наши писатели от интернет(пример моят син).Преди да маскариш г-не ако можеш да мислиш помисли.Това НФБ не е ли Неидентифициран фикалиев *** ?

269

Тъщата ти mirizliva

преди 12 години

абе ТВ вие ченгетата освен да повтаряте едни и същи глупости в несвяст, щото така са ви учили в ДС, друго можете ли? Кво повтаряш като папагала Цъки x10 пъти?!Добре, че дойдохте на власт за малко и умирисахте държавата толкова яко на гуменки и партенки, че бъдете сигурни, че няма кой да ви се върже повече, след вас държавата ще се развива по демократичен път и много внимателно къщичката ви ще бъде изчистена за да не усещаме никога повече тази миризма.

268

Анонимен

преди 12 години

Представяте ли си тоя какви пари прибира за себе се.

267

още колко бе,цвък

преди 12 години

ДЪРЖАВАТА СТАВА ВСЕ ПО-ПОЛИЦЕЙСКА,БЕЗ ПРЕСТЪПНОСТТА ДА СПАДА.НАПРОТИВ,ТОЛКОВА ВИСОКА БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТ 0Т КРАЯ НА 90-ТЕ НЕ СМЕ ИМАЛИ.ЦЕЦО ТРУПА ПАРИ ОТ КОГО И ЗАЩО.ЗА НОВИ АПАРТАМЕНТИ,ЗА ИДВАЩИТЕ ИЗБОРИ,ЗА РАЗПРЕДЕЛЯНЕ М/У ВЪРХУШКАТА В ГЕРБ.НА ОБИКНОВЕНИЯ ПОЛИЦАЙ УСЛОВИЯТА МУ НА РАБОТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ,НЕ СЕ ПОДОБРЯВА И ПОЛОЖЕНИЕТО В РПУ-ТА-СТАРИ КОЛИ,ЖАЛКИ УСЛОВИЯ НА РАБОТА,НЕДОСТИГ НА ГОРИВА,СКЪСАНИ КУБИНКИ.САМО ДЕТО СА ПО-СВИРЕПИ.КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ДАРЕНИЯТА?СИГУРНО КЪДЕТО СА ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА.

266

Анонимен

преди 12 години

То навремето и със СИК и ВИС беше така, много дарения много нещо...

265

TB

преди 12 години

Нещо се умълчахте и избягвате да коментирате основното а?А то е, че няколко медии налапаха куката, плувката, кордата и целия прът.Защо не коментирате това?Тези 15 270 000 лева са по Европейски фонд Външни граници, Европейски бежански фонд, Европейски фонд Връщане и проекти и програми с други държави, които сме реализирали през първото шестмесечие. Що се касае до така поднесената информация, че министерството е увеличило даренията си през първото шестмесечие, в сравнение с миналата година, това означава, че министерството е увеличило усвояването на средства от Европейския съюз. Това е политика на Министерски съвет и на всяко едно ведомство в управлението на страната

264

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно всеки нормален човек би гласувал против този некадърен и крадлив министър, който не може да обясни откъде са му имотите, който не успя да докара нито една от гръмките си операции докрай, чиито *** не могат да съберат за две пари доказателствен материал, чиито фуражки не могат да хванат грип, камо ли престъпник, и който е обърнал министерството на силово-застрахователно дружество, принуждаващо частни фирми да се "отчитат", за да не бъдат закачани от закона.

263

258 - това е реалнос

преди 12 години

Когато през деня нормалните хора са на работа, форумите се пълнят с хленченето и злобата на мързеливате и некадърни червени писарушки. С плюене и завист нищо не се постига. Всичките те са като паметника им на Бузлуджа - звездата му свети иначе щелия е изтърбушен и обществено опасен.В момента в България има само 2 партии: ГЕРБ и всички останали наредили се под крилото на БСП /БКП/.

262

bgt

преди 12 години

няма нщо лошо ако някои на някого погари нещо и ниска в замяна нещо като охрана кадето вместо да ги даде на НАГЛИТЕ подобе и по ефтино излиза да си плати на полицията като за % от данака които ще му вземе дьржавата но няма да даде на полицията,,,стига документално да се отчитат даренията като приход и разход,,,,и мен ме е срам полицията да има 10л, за цял ден и да пишат папор каде са изхарчени ,,,я виж ги откраднал полицая,,,СМЕШНО НАЛИ

261

Далито

преди 12 години

Странно как в главите на някакви шизофреници, още живее призрака на комунизма!

260

анонимен

преди 12 години

еми добре е да се трупа в хазната отколкото да е празна

259

Спиро

преди 12 години

Ако има нещо такова, което ме съмнява, виновният ще си понесе последствията.Но за мен това е поредната журналистическа измислица и компромат към ГЕРБ!

258

Мукавей

преди 12 години

След разкритията на полицай Иванов се очаква пренасочване на даренията къмсъдебната с/***......