152

Анонимен

преди 12 години

Миналото лято пребих една гад която ритна едно бездомно куче което спеше и на никoй нищо лошо не правише. На всичкото отгоре аз и моите комшии го хранихме и то пазеше входа близо 3 години. Като го видях да го рита и не се здържах. Бих го като мече у дирек и после, след като лумпеноида се оплака на сина си, прехвърлих тyпаниците и по него. Не посмяха да викнат полиция защото ме познават кой съм. Мразя *** и тези които упражняват насилие към животните. Не съм мутра но за такива *** не бих се поколебал да ги препратя в следващия им по еволюция свят!

151

м

преди 12 години

Ама много ясно че ще стреля. Аз ако бях нямаше по него да стрелям и да си правя проблем, ями щях да му пратя по един голям камък на прозорците и да му създам работа. Нека му олекне джоба на ***. Какво му е виновно животното. Защо ще продължаваме да търпим комплексари, които да си изливат комплексарщината по кучета и котки?

150

Анонимен

преди 12 години

Аз съм обожател на котките както и на компаунд лъкове и арбалети. Ако някои ми застрелия котката ще го поздравя със една доста тежка стрела с боен връх. Трудно ще докаже че аз съм я изстрелял - няма балистика! Смърт на *** !!!

149

Анонимен

преди 12 години

dano dase izbiete kauri mrasni *** vi mrasna

148

Баба Яга

преди 12 години

Не е трябвало да се стига до там.С убитата котка е трябвало да иде в полицията и да се състави констативен протокол.От там вече жална му майка....до 10 години затвор го чакат.Ама на човека му е преляло.Съчувствам му,защото и аз имам котка и живее като принцеса в апартамента .Спи при нас в леглата на всички.Просто е член на семейството.Безумците не знаят какво причиняват на съседа си с такива деяния.Но ако сторят на котката ми нещо ще ги съдя до дупка.

147

Анонимен

преди 12 години

Намери ли си майстора, антисемите?

146

Анонимен

преди 12 години

Ами качи се на баща му на оная работа и отивай да и кажеш!

145

до 156

преди 12 години

а на *** да и казвам ли лека нощ бе ***

144

Анонимен

преди 12 години

Много велико и много просто! Защо опорочихте темата тогава!

143

буба

преди 12 години

Аз спирам и да се извиня ако съм обидил днес някой, най-вече ястреб, ама до гуша ми е дошло, сорка...Кво се пеня, българите един ден ще докажат че са велико племе, а турците ще има да ни го лапат...Както е казал Петър Дънов - "Един ден, в джамията/църква Света София в Истанбул ще се отслужват молитви само на български език от БГ попове"...няма смисъл се заяждаме, ще дочакаме и това.

142

Анонимен

преди 12 години

А пък ти никога няма да поумнееш!

141

до 150

преди 12 години

ти никога НЯМА да бъдеш гражданин бе *** селски

140

Анонимен

преди 12 години

Много обичам лабилните буби!

139

до 146

преди 12 години

а как ти викат в турция бе ***

138

буба

преди 12 години

пак да кажа - ако си истински турчин, ще милееш за турските проблеми. *** тях мисли - там Айшета, маанета, кюрди...остави българските проблеми на БЪЛГАРИТЕ.Айде стига досажда в БЪЛГАРСКИЯ САЙТ. Ставаш досаден.Ама кой знае...прадядо ти сигурно е по чист българин от мен, ама ти сега си по турчин и от Ататюрк ;)

137

ВВ

преди 12 години

ЯСТРЕБ ПРЕКАЛЯВАш.НЕКА ДА ТИ КАЖА,чЕ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ ТУРчИН И *** ОЗНАчАВА ЕДНО И СЪщО!

136

буба

преди 12 години

Минал си ти покрай турците - ако си турчин - ще се занимаваш с турските проблеми.Затова те нарекох ***, щото се мислиш за турчин, ама си вреш гагата само в българските неща.бтв, имам няколко приятеля турци, и то супер точни пичове, ама се смятат за граждани на тая страна, т.е. български турци. Те, както и аз, милеят за всичко българско.Айде, със здраве, и наздраве ;)))

135

до 142

преди 12 години

ти си най-обикновен *** бе ***

134

буба до 137

преди 12 години

колега, не те знам ти за къв се смяташ, ама едва ли има частица българско в теб.Ако си българин ще се кефиш на бг флаг.Ако си турчин - ще се кефиш на турски флаг.Ако си *** - ще плюеш българите само :))

133

буба до ястреб

преди 12 години

Амиии, не е важен моя произход, важно за къв се смятам, а аз съм - БЪЛГАРИН!Ти сега кажи за къв се смяташ? Ако имаш смелост де...