252

мм

преди 12 години

Русия е първата страна превзела космоса и до днес са 1 в света на светлинни години пред САЩ.

251

Балтазар

преди 12 години

Все пак статията е за намаления кредитен рейтинг на САЩ, а виждам основно комплексари, които се мъчат да избиват комплексите си, като ругаят другите.

250

Luboto

преди 12 години

Dnes.bg nai-posle osyznaha, che ne mogat da sytvoriat nisshto avtorsko i zapo4naha da praviat bukvalen prevod na statii ot site-a na BBC! Bravos!

249

Анонимен

преди 12 години

Ахх да .. и БАНаджията да прочете някой ден за проекта SKA и после да продължи да се възхищава на единственият руски телескоп в космоса, за последните 20 години

248

Анонимен

преди 12 години

Малей, луди за връзване!

247

Анонимен

преди 12 години

257Да, има такива астрономи и лично ги познавам :)) Но нито един от тях не БАНаджия. БАН не се прави наука, там се правят пари и алкохолни вечеринки.Освен това, що за астроном би твърдял че СПЕКТЪР Р е най мощният радиотелескоп ? Само дебилен БАНаджия. Правилният изказ е с помоща на СПЕКТЪР Р и наземни радиотелескопи, ще се изгради най мощният радиотелескоп с виртуална чиния от около 350к км. Самият СПЕКТЪР Р е с 10 м чиния. Та ... БАНаджия му кажи и не го обиждай повече.

246

USA

преди 12 години

Ето ви нещо за ограмотяване,после можете да пишете каквото искате,така или инае никой не мо итговори на въпроса ,чвно не сте дорасли защо наосимето Мърфи една софийска улица bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%BE-%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F

245

до 255

преди 12 години

Ако си БАНаджия, всеки кифладжия може да те учи на астрономия. ***. ---Подписал си се под коментара с *** - отива ти!За твое сведение, има доста български астрономи, които работят по целия свят. Явно във ваше село нямате представа за тази професия. И да не забравиш да полееш доматите и да нахраниш магарицата.

244

Анонимен

преди 12 години

254Грамотний, следващият път използвай МЕН вместо МЕНЕ. ПИШИ вместо ПИШЕ

243

Анонимен

преди 12 години

254Ако си БАНаджия, всеки кифладжия може да те учи на астрономия. ***.

242

до 251

преди 12 години

Говориш глупости. Разделителната способност се постига при съвместанта работа на изстреляние радиотелескоп с наземни такива (вклл. и американски) Вземи почети малко, че се излагаш като кифладжия.---Пак се изложи и сега искаш да замажеш положението. Момченце, неграмотен си. Искаш да учиш мене, астронома, на радиоастрономия. Пише там за Боко, Цвъко и други народни лакърдии, не се намесвай в науката.

241

Анонимен

преди 12 години

Някой ден *** прочетете за WISE на Наса :))) Свалете си шапките, за да не ви паднат.

240

Анонимен

преди 12 години

250Култура в Русия :)))))Технологиии .. ахахаахахахахах ... Българин съм и като всеки българин мразя тези които ни бяха владели 45 г. Да *** руснаците от глад.

239

Анонимен

преди 12 години

248Говориш глупости. Разделителната способност се постига при съвместанта работа на изстреляние радиотелескоп с наземни такива (вклл. и американски) Вземи почети малко, че се излагаш като кифладжия.

238

до 343

преди 12 години

Прочети някой път внимателно дефиницията за бананова република--пак се изказа неподготвен. в банановата република има само банани, респективно домати, в Русия има култура, технологии на световно ниво. Дори Америка изпитва панически страх от Русия. Към никоя бананова република няма страх. И тебе, те е страх от Русия! Русия натика Турция в *** на Анадола! Затова ви е страх толкова от руснаците и ги мразите. Само не ми казвай, че не си турчин.

237

Анонимен

преди 12 години

242 - Аааа! Разбрах:))) Когато говориш за атомните бомбандировки над Япония ти правиш асоцияция с Русия:))) Просто не си знаел какво говориш:) Ми прав си:)) Явно и в двата случая си в раздвоено състояние на личността!:) Коментира атомни бомбандировки и вика има вие що биете ***:)) А през великата депреси кой си ядеше децата бре!? А през макартизма в сАЩ кой избиваше собствените си граждани бре:))) Хайде сега се върни на коментираните постове и разбери, че се пиша за бомбандировки над Япония

236

до 244

преди 12 години

Колкото за 'най мнощния радиотелескоп' :)))) тис и луд бре !---Spectrum-R е руски радиотелескоп изстрелян пред седмица и има разделителна способност 100.000 пъти по голяма от тази на Хъбъл.Момче, неграмотен си и се излагаш! Преди да пишеш нещо, поне провери в нета.

235

Анонимен

преди 12 години

Да прав си САЩ и Русия си поделиха Германия а Русия е бананова република само дето тази бананова република ще ти строи АЕЦ а ти ще *** мухите.

234

Анонимен

преди 12 години

237 - Абе момче! Ти добре ли си!?:))))) Ама толкова си зле, че няма накъде! Спирам да се малтретирам интелектуално:)) Ти съзнаваш ли какво си написал:)) Значи втечненият газ е различен от природният:)))))) Евала момчета! Егати образователната система:)

233

Анонимен

преди 12 години

Русия не е смазала Германия. Германия смаза Русия. Факт. Към момента ФРГ е водеща световна икономическа сила, докато Русия е бедна държава в Азия.