68

Анонимен

преди 12 години

Амчи тоя съдебен доктор ако е пет години в отпуска какво а?????

67

??????????????

преди 12 години

Галина, кучешкият и човешкият живот ЗАПОЧВАТ ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН И ЗАВЪРШВАТ ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН!Това, че можеш да убиеш куче, не означава ли, че куче може да ТЕ ухапе?

66

Галина

преди 12 години

След като в достатъчно много страни такива породи кучета са забранени за отглеждане, то в нашата страна ще продължава да има нахапани хора, инфантилни животоподобни стопанчета, които забравят, че всъщност принадлежат на човешката раса и неосъдени такива, за които 'милото питбулче' е нахапало дете, защото някой го е подразнил.

65

ми

преди 12 години

"Свидетели на случката разказаха, че собственикът на кучето дал на момчето да подържи четириногото, докато пазарува. Други деца обаче започнали да дразнят кучето, то се разгневило и захапало 10-годишното дете." - А кога ще повдигнат обвинение срещу децата? Прочетете Стивън Кинг - не пише само за вампири. В децата се проявяват всички лоши неща , които ги има и у възрастните.Те изобщо не са само и единствено ангелчета.

64

Анонимен

преди 12 години

Кучемраз, да те черпя един кренвирш?

63

Кучемраз

преди 12 години

Гледката е невероятна!!Ланат в кремвирш и но проблема!!!

62

ppp13

преди 12 години

da go duhate zoofili, sobstvenika e likvidiral ku4eto vednaga! kakto i zaslujava.

61

Съдбата

преди 12 години

Има доста деца, дето само ядат хляб. Може да е нехуманно, но е напълно нормално да има естествен подбор. Затова - който оцелял - оцелял.

60

poohy

преди 12 години

" ... другите деца започнали да дразнят кучето... " Те са виновни! Кучето е невинно, не можеш да очакваш да им маха с опашка и да е спокойно. Явно са лоши деца. Ако не беше кучето, щяха да дразнят детето. ... И да не ми се обяснява, че кучетата са лоши, ей по-горе 17г. момиче е загинало при катастрофа - никой не нарича 19г. убиец /без да е дразнен/ лош.

59

Анонимен

преди 12 години

Да, има 10 годишни ***, които после стават 20, че и 30-годишни ***. Нека ги хапят.

58

Анонимен

преди 12 години

10 годишните деца са много опасни и агресивни.Питбула се е опитвал да оцелее и се е защитавал.

57

Кучкар

преди 12 години

Нищо им няма на питбулите, но не си навирайте простите тикви в устата им. То не може да сте свикнали да се деркате със всичко около себе си и да пропуснете кучетата, ама поне имайте страх!

56

ткрп

преди 12 години

Спрямо питбулите трябва да бъде приложен "Щама на Юда" т.е избиване на целият клас животни.Опасни са

55

Лопатата

преди 12 години

В Хасково нещата ще се оправят когато спрат да гледат турски сериали и да слушат чалга.

54

До Стефан

преди 12 години

,,В Европа не можеш да видиш улични кучета. Това понятие съществува само в Бъгария.,,--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Айде бе,ти май не си излизал извън България.Даже само,,Това го има само в България,, го има и навън,мога да ти изброя поне 5 държави.А иначе собственика на песа си е за затвор!

53

Анонимен

преди 12 години

Други деца обаче започнали да дразнят кучето,Decat adrazneshti kucheto da platiat globa 500 leva. Ako drazneha nekoi rubat mutrak shteha vsichkite da sa u bolnica.

52

PAVE

преди 12 години

SOBSTVENIKA DA BUDE GLOBEN S 5000 L.V.TOVA E PREVANTIVNA MQRKA ZA SAMOZABRAVILITE SE SOBSTVENICI NA KU4ETA ,KOITO SE RAZHOJDAT BEZ NAMORDNIK I PRIDRUJITEL.

51

Анонимен

преди 12 години

Тва дете кво прави на улицата? Да си седи дома. В кучешката държава улиците са за кучета.

50

до Стефан

преди 12 години

Ти,Стефчо,знаеш ли ка се умира от отрова ?Или само си мислиш ,че си много ербап-хуманист ?Виждал иси как умира някой от отрова?Ако в убиството може да има термин "хуманно" ,то определено там не се включва отрова. И забравете за "страшните" породи кучета! Страшни сме ние ,хората. От нас зависи въпитанието на кучетои това да предвидим реакциите му.В случая е виновен собственика и именно той трябва да понесе много тежка отговорност за немърливостта си и безхаберието (да не кажа малоумието) си.

49

Анонимен

преди 12 години

47-ми,кое му е нелепото?Скоро няма да станат лекари тука да ви слугуват,продължавайте да лаете по тях.