170

Анонимен

преди 12 години

Ако Васил Левски види какви *** му изписват името и какви *** пишат за история, ще се обърне в гроба.Той се е борил точно с такива - предатели, неграмотни и дребнави душици, мижитурки и ***...и това, ако не е ирония ?!?

169

Таня

преди 12 години

В България се обича така "Бой,е..н,и сръбска музика"

168

Анонимен

преди 12 години

Този/тази е шизофреник, има хиляда профила и само цъка минусчета.Комплексирана мишка.

167

Анонимен

преди 12 години

По целия свят се обичат по един и съши начин - използват за това половите си органи.

166

Анонимен

преди 12 години

*** не заслужават по-добро отношение.Ако си толкова грозна, колкото невежа, то ти си от тези ***, които по-надолу сме коментирали.Лапай и се потапяй!

165

Анонимен

преди 12 години

Български Войн, то и той не знае точно от какъв пол е.Един път пише от мъжки род, друг път от женски.Сигурно е ***.В такъв случай - спасение няма.

164

Кристина

преди 12 години

Не съм ***. А ти си толкова нещастен и примитивен човек, че не заслужаваш вниманието ми, дори под формата на коментар. Горката ти майка, дето те е родила и "възпитала", поредният *** на родината ни. Или може би си се самовъзпитал на улицата и нямаш родители, съдейки по начина ти на общуване :D

163

Български Войн

преди 12 години

Борка, Борка...гадно е да си с малка *** и да обвиняваш другите български мъже, че са комплексари, нали?А пра-българите са били наследници на Персия (най - значимата империя в историята на човечеството), както ти сам каза :) Айде със здраве...и да знаеш, че има операции за хора с малки пишленца :)

162

Български Войн

преди 12 години

Борисе, знаеш ли, че името ти е типично пра-българско?Май не...А това, че българите сме траки мисля, че от доста време е извън съмнение!

161

Анонимен

преди 12 години

Откога станаха *** цивилизовани, бе, неграмотницо.Историята борави с доказани факти, които не се манипулират лесно.Това не ти е философия или литература, безродна циганко, та да използваш логическа конструкция, тикво зелена.

160

Кристина

преди 12 години

И такава да съм - пак съм по цивилизована от теб. Поне не обиждам на посоки и не посипвам хората с л+йната си, явно друго не можа да роди комплексираната ти глава:)))Айде ако обичаш по темата, има сайтове за незадоволени, комплексирани тийнейджъри, объркал си мястото :)

159

Анонимен

преди 12 години

Кристина,простакесо,не требеше да издаваш,че си *** с основно образование.Тука един и същи човек пише с различни имена и си верва.Мишка.

158

Кристина

преди 12 години

Това, че УМЕЯ да мисля самостоятелно, което уви се отдава на малка част от стадата, не ме прави овца, а ме отделя от овците ;) Предпочитам да не се информирам от официалните източници, ако ме разбираш, говорейки за учебниците по история. Това, че не приемаш мнение, по-различно от официално - изплютото, говори лошо за теб, както и за всички останали. Нали знаеш - *** народ, слаба държава ;)

157

до 158

преди 12 години

И овцата 158 си мисли, че изучава истината в учебниците по история..

156

Анонимен

преди 12 години

Кристина,личи ти,че си *** селска ***.По история колко имаш 2 или 3?

155

Кристина

преди 12 години

до Борис : Съвсем напълно те подкрепям. Историята с Васил Левски, за 1 път я чувам и за нея няма да давам мнение, но за всичко останало си АБСОЛЮТНО прав!!

154

до 152

преди 12 години

и не ми викай Поп Кръстьо, защото само *** чавдарчета като теб знаят, че Кръстьо е предал Левски. Защото истината е, че не Поп Кръстьо го е предал. Неговото дело е дори по-значимо от това на Левски!

153

От Борис дo 152

преди 12 години

От Украйна, добре. Но преди да се настанят в Украйна са дошли от Северен Афганистан! Колкото и да не ви се иска да повярвате, истината е, че вие сте наследници на едни от най-бедните народи в света!

152

Илияна

преди 12 години

Най-добре е да си с БГ мьж

151

до Поп Кръстьо 144

преди 12 години

"Наскоро бе доказано генетично ... Афганистан, Тажджикистан и североизточен Иран"Прабългарите идват от днешната територия на Украйна. Горе цитата е една от лъжите ти. Няма да ти изброявам и другите че няма да ми стигне поста. Въобще не виждам нищо вярно в него. И няма да обиждаш Апостола защото за такива като теб името му трябва да е забранено.