360

Адриан

преди 12 години

На 23 години съм и предпочитам да карам колело, отколкото да се правя на големия мъж и да се утрепя с някой Голф или БМВ в някое дърво от простотия. И на тия, които си мислят че са недосегами и много велики шофьори ще кажа - Никой не е застряхован от нищо, много "велики" шофьори са се мислели за безсмъртни на пътя, а са загивали от простотията и комплексарщината си, затова се замислете, когато се качвате на машината за убийство и самоубийство наречена кола.

359

Убийци на свобода

преди 12 години

Явно живеем в идиотска държава : помиташ с кола когото си искаш на тротоара, не си употребил алкохол - не си задържан защото не си виновен ??? Ние ли сме *** или наглоста на управляващата ни мафия стана вече абсурдна ???

358

nona

преди 12 години

Едно време за кандидат-шофьорите имаше ПСИХОТЕСТ....Сега всички луди карат коли.........

357

Ристо Мотористо

преди 12 години

До кандидат псевдо шофьорите, като неможете да карате не го правете, е до село Калояново има писта, елате и карайте, ама там ще си проличи че сте некадърници и да това се правите на мъже в града, е пораснаха ли ви пиш..те,

356

глас от кенефа

преди 12 години

То затова в белите държави няма спирки на 6 лентови аутобани.Особено на завой.Особено без съответните бетонни защити.Но *** е друга бира.Там хората са по-евтини от бетона и той просто не се рентира.

355

Наблюдаващ

преди 12 години

Ей, най-мразя края на такива ужасни новини - където ни успокояват, че убийците са добре и ще се оправят...

354

попа

преди 12 години

АБЕ НАШТИ БАБАЙТЕ ЗАЩО СПИРАТ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА В РУМЪНИЯ/ А В ГЕРМАНИЯ ШЕ СЕ ОБЕСЯТ С КОЛАНА/ А ПОЗНАЙТЕ/ ПОЛУЧАВАТЕ ОТ МЕН ШЕСТОРКА ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

353

Анонимен

преди 12 години

Сега казаха, че единият и син на прокурор ....

352

G

преди 12 години

Стига пледирахте с това,че е малък стажът им зад волана, всеки е почнал от някъде.За съжаление годините зад волана не те правят повече шофьор,защото може да се случи на всеки, който НЕВНИМАВА И СЕ ПРАВИ НА ГЪЗАР ЗАД ВОЛАНА

351

Анонимен

преди 12 години

А така давайте сега на 16 годишни книжки както го замислят новият закон! Тогава да не говорим какво ще е по пътищата! А отностно тази катастрова пак някой мамини синчета зачерниха нечий семейства с *** си гонки нощно време по София. Да не говорим,че не са споменати имената на извършителите пак ще се отърват без наказание,защото мама или тати са с връзки!!! Но за жалост това е България тук законите не се спазват и всеки си прави каквото иска корумпирана държава сме ей това е!!!

350

Анонимен

преди 12 години

Този, който е убил хората, трябва да го занесат на майка му в найлонов плик.Абсолютно виновен е и няма никакво оправдание.И изобщо няма какво да се разследва и доказва.

349

Анонимен

преди 12 години

porednoto ne4ie depytatsko ili bogata6ko sin4e, na koeto nqma da 4yem i imeto i nqma da vidim snimkata my. da VI *** v "Mediata" deto ste se subrali draska4i - podlogi. blagodarq za bann-a, za6toto vie ne turpite razli4ni mneniq....

348

Анонимен

преди 12 години

Жалко, че умират невинни хора с деца и семесйтва, заради глупостта на разни сополанковци, които се чувстват господари на пътя. Кога ще има справедливи присъди за злодеянията по пътя ? Толкова ли е трудно убийците да получат поне 10-15 години затвор, а тези, които предизвикват леки злополуки да имат забрана да шофират ?

347

Анонимен

преди 12 години

Ха-ха, сега прочетох във Фокус, че бащата на един от двамата шофьори е прокурор, но не пише коя кола е карал!

346

боклуци

преди 12 години

сигурно са дечица на някои мутри и сега ги покриват. Умрете дано боклуцииииии

345

Всички сте идиоти

преди 12 години

Тази война ще спре само когато има смъртни присъди за всяко предизвикано ПТП.Дано докторите се погрижат тези *** дето са карали с 120 да не си тръгнат живи от болницата

344

rm

преди 12 години

350 - айде моля те да ми кажеш, как точно го "осъдиха" максим. Или си много наивен или си просто зле или се правиш нещо.

343

Анонимен

преди 12 години

Осъдиха Максим, независимо че беше известен, а тези, даже и имената не им се казват. Не е ли двоен стандарта ни, за едни може, за други, не.

342

Анонимен

преди 12 години

Току-що:17-годишно момиче загина при катастрофа в Разград, в кола, управлявана от 19-годишен шофьор с 1 година стаж зад волана.Ще се избием в мирно време, ами наистина няма такава проста пасмина като нас, българите.

341

Да линчуваме КаТ

преди 12 години

Те са виновни с безхаберието си