168

Росен гербер

преди 12 години

"Плевнелиев с половин уста....."Ясно, на лаком човек другата половина все дъвче нещо..

167

Ало, Гербариума!

преди 12 години

Де сте бре, Росни гейберчета! Ясно, работното време ви за днеска било изтекло. Нищо - наесен хептен времето ви свършва!

166

topor

преди 12 години

Смятам, смятам - и не ми излиза аритметиката.*** оставиха резерв 8.4 млрд лв. Сега е около 5.4 млрд лв.Биджета 2 години излиза все на червено.От ЕС пари за магистралите и др. дивотии май все още не са ни превеждали.Излиза, че другарите от ГЕРБ с чужда пита помен правят.

165

тефлон

преди 12 години

Каква радост! Тефлоновия Плевел ще бъде назначен от другаря Борисов за президент!

164

Калин

преди 12 години

на комуните .. и историята им е фалшива ..били на 120 години .. таратанци, ама само да питам.. какви бяха гърбатите преди да станат .. гърбави .. и ко им е дясното :)

163

Анонимен

преди 12 години

КОМУНИСТИТЕ КАНДИДАТИ ИМАХА. 30 НА БРОЙ НО ВСИчКИ НЕКАДЪРНИЦИ.ИНАчИ ПАРТИЯТА ИМ Е НА 120 ГОДИНИ.

162

M

преди 12 години

КОМУНИСТИТЕ ДАЖЕ ЕДИН КАДИДАТ НЯМАТ.НО ДА ПЛЮЯТ УМЕЯТ.

161

COPY :::))))))))))

преди 12 години

BIG AL :::))))))Комсомолският секретар от Дупница ,Плевнелиев , изглежда се прие насериозно , но усмивката модел Софиянски не стига ..1.ГЕРБ получи БОНУС от ЕС защото са нова партия на власт и успя да ИЗЛЪЖЕ -ЕС- комисията , че е нещо различно от Трой коалицията ..ТОВА е до време.И ЕНП скоро ще вдене , че ГЕРБ=МАФИЯТА, която управлява ..Скоро..::)))))))2.НЕ ти правиш проектите за магистралите ,, отчужденията на имоти , не си намерил ТИ финансирането и дори търговите документи не са правени от теб . ..ЗА КАКВО се надуваш и гордееш ?? ЗАТОВА , че един полуграмотен ти е шеф??::))3.Приоритетите на една БЕДНА държава, са маааалко по-други..Но това ще го разберете на изборите ..::))4.Мазното ти слагачество пред мутрата е вече под достойнството на един среден , нормален гражданин..Но при теб то , слагачетвото , няма граници ..5.Скоро ще цъфне и качеството на строеж на фирмите на герб-има време ..6.Та , не разбрах , с КАКВО се гордееш ??::))С мангизите от ЕС които скоро , ПАК , уви , ще бъдат спрени ?? И няма начин , да не стане щом спонсорите ви са : Черепа , *** , герговци , ЛУК-на мутанта от Правец и т.нТ.е, , добре захранвате МАФИЯТА..И това скоро ще се види от ЕС-комисията, колкото и добре да ЛЪЖЕХТЕ началото си на мандата ..:))На мафията и на лъжата- краката са къси ::)))

160

Анонимен

преди 12 години

Мен съществуванието ми се види някък хипотетично *** кат гледам из Парлъментът само хипопо се разхождат и *** на разбъркано и ми е ясно че тъка ше си живуркам и занапред...

159

Наблюдаващ №2

преди 12 години

М-да-а....Освен долуизловените гербави, още 7-8 Позитанци са заели позиция с червените ***. Народът ни е казал: "Двама се карат, но третият печели". май това ще се окаже миллетът-бей на село Дръндар - Аамет Демир Дохан бей ефенди. Лошо, Кутев, лошо...Сюнет на стари години - не е работа ти казвам...

158

Анонимен

преди 12 години

"Едно магаре да изкара ГЕРБ и то ще спечели срещу снахата и калфата"*** ГЕРБ и магаре не може да изкара. Най-много Фидосова или Росенчо.Ама аз Фидоската по я харесвам! Солидна жена и солиден президент ще стане!

157

гуньо

преди 12 години

Ама разбира се! Те всички от Герб и докато спят откриват "ремонтни участъци, атракциони, плажове". Ако и работа вършеха .. цена нямаха да имат.

156

Цецо, разкрит си!

преди 12 години

Шлифер, разкрих те! И ти си от глутницата на лаещите осем Бокови ***. Уликите са бързите те реакции по въпроса с апартаменитите, олигофренския ти изказ и неграмотното му изписване. Айде, бегай към НАП да оправиш тъщата!

155

Васо

преди 12 години

По палците им ще ги познаете. Средно статистически около 10бр. са. Може да не са платени всичките, защото измежду електората има и много повЕрвали МУ. Ама установих, че толкова са и противниците МУ. Те са Позитанци предполагам, ама са платени всичките, щото те пък така се оакаха, че трЕбва да си луд да им вЕрваш. Ама аз съм най-луд щото си вЕрвам, че тоз народ може да се събуди, да си отвори очите, да види жалката истина такава , каквато е.

154

наблюдател

преди 12 години

много комунисти и гербери заедно с костов става също деликатес

153

Към 149

преди 12 години

Бихте ли пояснили, уважаеми 149-ти: *** ли сте, ловец ли сте, или и двете? А дали пък не сте просто едно елемантарно герберастче!

152

Статистик

преди 12 години

!49 е прав. Тука щъкат осем млади неграмотни гербера (5 ***-жълти гербераста и 3 розови герберинки). Комсомолската смяна на другаря Кутев.

151

Ристо Мотористо

преди 12 години

...мммм да, истината били явно днес в сайта ими повече от крадливите ;)

150

до 149=157

преди 12 години

ти си много ***.

149

Васо

преди 12 години

Много платени писачи ще рипнат връз мен, обаче да си кажа и аз това дето го мисля. Не е лошо,хем работя, хем съм отпуск. Откривам, закривам, хеликоптерче, кола, хотел, командировъчни, софри. И имиджа расте, и тайната карта съм, изненадата демек. А *** ме крият, да не разнищи врагът, кой съм, от къде съм, какъв ми е бил поминъка и произхода. Баси конспирацията. Не бил Апартаментчиков, ами най ми бил Плевнелиев. Какъв полицай тука споменавате дето петни името възпято, някакъв си агент Позитанчиков.