92

Анонимен

преди 12 години

Некви други простотии ?

91

До 80

преди 12 години

Планът Ран-Ът изобщо не предвижда фалит, а ликвидация.

90

Аз

преди 12 години

Това на снимката е гей-парада на Бузлуджа.

89

Анонимен

преди 12 години

До 86Не си прав! Обявяваш се против ***, а самия ти си малцинство! И при това не се отъждествяваш като българин. За какво говорим тогава? Значи в една тема си така, в друга иначе! Само ръчкаш огъня.

88

българин

преди 12 години

Не, *** червена 71, не е достатъчно, а е извънредно вредно за България, защото и ти и баща ти, който се е оженил за съветска поданичка, нямате нищо общо с България, не знаете нищо за нея и за българите, а всяка ваша измама е опасност за нас, българите. Затова, плюскай от копанката, на която са те сложили съветите, оригвай се от кеф и вегетирай там, за да се прочисти малко въздухът тук.

87

Анонимен

преди 12 години

Айде, червеното еврейство се включи яко с минусите! Дерзайте братушки!

86

Петьо-Евреи

преди 12 години

Майка ми е Евреика ас съм галахически Евреи при това религиозен но това съвершенно не означава че ас не мога да обичам България и да се опитвам да направя нещо добро за тази страна. или не съм прав??

85

ахат 2

преди 12 години

Времето лети безпощадно бързоостаряваш ти, а миг след това замръзваши в някой прекрасен, слънчев денземята грабва те в плен,леден полъх и безкрайна тъмнинати си живял щастлив или невсичко било е в твои ръцедали успял си да постигнеш нещо тидните ти са отминали, няма ги твоите младини,но безрезервно вярвай в живота си!!!

84

Анонимен

преди 12 години

До 81Ами като баща ти е българин що се зовеш евреин, а? Знам го онова правило за "каквато майката, такова и...Затова ли? И ще ми разнищваш нашия си проблем!

83

Анонимен

преди 12 години

Това ще бъде и края на България , такава каквато я познаваме! В крайна сметка държавата са хората и те са най-големия капитал на страната!! Младо и образовано население е несметно богатсво, за това до 1944 БГ е била най-развитата държава в тази част на Европа. Колко жалко, но според мен ние вече нямаме демографския потенциал да обърнем тази спирала на развитие. Дори и да се вземе решение да се подгрепи раздаемостта, съм сигурен ,че това ще бъдат както вс друго неадекватни и неработещи мерки!

82

Анонимен

преди 12 години

До 78А ти по-добре си оправи правописа (или е заради това, че не си си пил хапчетата още).

81

Петьо-Евреи

преди 12 години

До 77. ами защото баща ми е Българин ас съм израснал в България и неината съдба не ми е безразлична това достатачно ли е?

80

Анонимен

преди 12 години

До 76 Няма да се възроди икономиката. Никога, щом се движи по "РАН-ЪТ". Ще се движи надолу, докато обявят държавен фалит!

79

МОНОЛОГ - АХАТ

преди 12 години

Век жесток, студен, пълен с омраза тиха моите мечти твоите години скрихаО, аз се превръщам вече в прах и падам сам със своя крахНяма го трепета красив младежки в мен,студ суров шепти тиха,бяла песенвсичко се върти в някакъв ритъм бесенНе,нищо не виждам аз сега бял или черен е снегав самотата сам съм само с теб,тъгаАз съм човек,ти време си сиви са в тебе моите следивсе пак се радвам, че съм ги оставил самти след години се върнивиж ги,с тъга се усмихнивремето всичко друго ще изпепели

78

Петьо-Евреи

преди 12 години

Простако ти си по вреден от *** за българия по добре щее ако напуснеш страната

77

Анонимен

преди 12 години

До ЕврейчетоАми ти като си заебал тая държава, какво к*ра му се занимаваш с демографския и проблем? Огъня вече отдавна се е разгорял, няма нужда да го разпалваш повече!

76

zvezdelina

преди 12 години

Не мисля, че трябва експертно мнение, за да се установи фактът, че населението прогресивно застарява. Въпросът ми е само тази икономика кога по-точно ще се възроди? Защото младите хора от чакане остаряха (за тези, които са все още в България, де).

75

Анонимен

преди 12 години

Vqrno li e che ot 130 milionnoto naselenie na Rusiq 25 mil sa musulmani i ruskoezichnoto naselenie glavolomno zastarqva i namalqva za smetka na drugite koito se uvelichavat

74

българин

преди 12 години

Не аз, *** червена, съм ***, тъпият си ти, дето си щракнал на бутон в Интернет за червена агитация, на която даже и ти самият не вярваш (естествено). Освен това, не приемам съвет от червени влечуги. Добре ми е тук, в България, взимам доста пари от червените ти господари, които са *** и самонадеяни като ***, същите като тебе. Даже и да умирах, пак нямаше да избягам от България като тебе, защото тук трябва да има и ДРУГИ, ОСВЕН ЧЕРВЕНИТЕ *** КАТО ТЕБЕ.

73

Петьо-Евреи

преди 12 години

)))) *** си братко комлексар *** си един мой съвет *** и отърви България от себеси ха ха ха ха :))