757

Анонимен

преди 12 години

Римляните са строили пътища преди хилядолетия. Какво задават *** въпроси журналистите. Вижте в САЩ и Канада, какво значи инфраструктура!Или поне вижте Европа!Без пътища няма как да стане!

756

Анонимен

преди 12 години

Mavyra ot Sliven i SDS si nameri konkurent

755

Маги Струйска

преди 12 години

Боче,много си черен бе.На море ли ходи или потъмня по магистралите?

754

pachangel

преди 12 години

Добре че не е бил там Сашо Диков,направо пожарникара ще започне да бълва вряла вода от "ядосване" .Горкия много се нерви особено когато истината не му е удобна като оправдание за позьорското си управление.Той иска само удобни въпроси да му задават предварително инструктираните журналисти :)

753

Анонимен

преди 12 години

dokazno ot BANhora s 4erna dusha mogat da imat samo crna mutra

752

шофьор

преди 12 години

Не знам,Петко,казваш го но не се замисляш.По кои пътища е най-голям трафика в българия?Като под трафик разбирай ТИР-ове.За какво се плащат тези винетки?Колко автомобила пътуват от Сф до Бургас дневно?Виж какво направиха румънците.Преасфалтираха си основните артерии и аутобани си направиха, че като мине западняка да ахне.Е, верно, че пресечките в селата след 5м. са в кал, но това много малко хора го забелязват.Важно е"лицето", а кои са нашите входни и изходни точки в България и връзките м/у тях?

751

Анонимен

преди 12 години

dnes.bg/obshtestvo/2011/08/01/cenite-nagore-dohodite-nadolu.125346#13124001942961&if_height=354

750

Анонимен

преди 12 години

ХА-ХА!от цялата тази игра, на народа ще му писне и накрая ще вземе "ЛИЦЕНЗА" на ДЯНКОВ, ТРАЙКОВ, ПЛЕВЕНЛИЕВ, а може накрая и на Б.Б!

749

Анонимен

преди 12 години

Тиквочът пак се е изср***л.

748

??????

преди 12 години

Защо не подгониш Стоичков той дължи 7 милона данъци, а подгони Лили Иванова?- Ритам топка с него, не е важна културата а физкултуратаЗащо не строиш заводи и енергийни източници, а строиш пътища?- На мутродругарите им трябват магистрали, заради хотелчетата по морето, кво значи това завод?Сега аз задавам въпросите, защо не сте избръснат и с костюм?- А бе вие знаете ли кога да питате, Ангела Меркел също не е избръсната, ама на друго място, не питайте откъде знам, айде че имам откриване Защо ви сравняват с Тодор Живков- Не могат да ме сравняват с него, той беше по-хитър, аз съм каратист, а той беше овчар, но и двамата сме селяни и комунистиЗащо сравняват ДАНС с ДС- Не могат да сравняват ДАНС с ДС. ДАНС е модерна тоталитарна структура с флашки, едно време бяха руски магнетофони. Сега правим хората пионки, едно време бяха матрьошкиЗащо казват, че ГЕРБ е комунистическа партия-ГЕРБ не е комунистическа партия, а комунистическо-мутренска групировка със свръхконцентрация на власт

747

Петко

преди 12 години

Всички, които се смеят за пътищата не са прави.Първо всички западни са развити на базата на комуникациите и връзките, на инфраструктурАТА.Второ, преди да дойдат ГЕРБ всички реваха за пътищата, а сега същите тези се присмиват на Бойко, че ги строи...Май сами не знаем какво искаме

746

Амидала

преди 12 години

След наследството от предишните правителства, сегашното се справя много добре. Резултатите са на лице. Поставени са още поредица от цели, които управляващите ще постигнат благодарение на правилната политика, която водят.

745

Кирил

преди 12 години

Като цяло Бойко Борисов и правителството си вършат работата много добре. Следи се за спазването на законите, изграждането на пътната инфраструктура става по определен модел. Все добри новини за българите!

744

Анонимен

преди 12 години

МУТРОЛЪКА ПОЛЕГНАЛ НА ХЪЛБОКАодврат, простащина и мутролък, Мутролък е моя дума, като бабаитлък, или бабалък, или бабалъчка, но понейе Борисов определено е политически и биологигески *** наместо Мутролък ще му му пардон' ии предписваме Муцколъчкини врътни пред *** на Цветанов. Да ББ и ЦЦ могат да ни *** майките, но от това по-малки *** нема да станат. Да Могат и бабите да ни разплачат-ама от това ЕК нема чакайки да дойде вагонОО, да разглеждат по непостроените спирки на непостроеното метро разкопките за които принос имат старите римляни и траките.За това му купете една кофа пресни свински уши, ало НайденоФ на теб ти се говори текезесарска мутро, глей по-така ушета да напомнят ушите на козарчето-това Бойко може да прави, а Цецко с една Смена 8 на цъка снимки да цъка снимки как на едно друго партийно месо Буда праи брррр.Това се казава преврат, Полицейски преврат и нищо друго освен Терор не ни чака.погледнете само как Борисов иззе билетите от компаниите и ги раздава на привържениците на ГЕРБ.най-нацистката партя в Европа демонстрира Юнкерсите си, с които първоначално ще заплашват, после ще пребиват и накрая ще започне избивнето на демократите.Борисов си е избрал Сергей Станишев за обесване с трикольорна лентичка. По нещо Серго прилича на Трайчо Костов. По това че е интелигентен, че е демократ по убеждение и че е образован- а тов не се нрави на простаците с пистолети и въжете в ръцете.Кой ще е Никола ПЕтков. Как кой, отново ще е демократ по убеждени, образован и ясен- Иван Костов. Кой ще е Волен Сидеров- неговото место е там на стола на Мирчо Спасов. Това фашизоитче ще избие цветът на днешната интелигенция.Само Болен Седер е седнал на миндера по турски и обяснява на ЖорнЪлиститье че това е нацистка стойка за седене пред газова камера.

743

Анонимен

преди 12 години

В Бг. има дискриминация на цялото население. Дори не просто дискриминация, а геноцид. Българинът е тормозен години наред с монополни цени, лошо здравеопазване, занемарено образование, поспоянно повишаващи се налози, измисляне на нови такси и ргулации, лобиски закони, липса на правосъдие, мафиотско организирано държавни и икономическо управление на всички нива, липса на социална защита въпреки многоброините фондации и организации...Като добавим ниските заплати, безработицата и породената от това битова престъпност нащата стигат до невъзможност за живот. Българите- африканците на Европа Та така, цялото население е дискриминирано и подложено на прозвола на богатите властимащи

742

анелия

преди 12 години

Искахме да се спазват закони- сега се спазват. Нека продължи работата на Лукойл, но би било добре да знаем, че са си спазили закона. Правителството ни показва точно това, че има закони,които трябва да се спазват.

741

Анонимен

преди 12 години

ББ ми прилича на УНО ГРАНДЕ МАФИОЗО! Не намирам никаква разлика между него, Васил Божков - Черепа, Маргините, Галевите, Златко Баретата, Тодор Батков, Пилето, Данчо Пръча и Митьо Очите.

740

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 12 години

Проблем на политиците беше, че не им се разбира какво говорят. При Борисов няма този проблем, на него и междуметията му се разбират Балъците харесваТ Б. Борисов защото той предлага смесица от консервативна политика и чалга...)

739

Анонимен

преди 12 години

Преходът свършва с катастрофа на политическото представителство. С министър-председател, който визуално и ментално прилича на Тодор Живков, и депутати, които по нищо не се различават от депутатите в последния комунистически парламент. Разликата е в изразните средства.

738

Анонимен

преди 12 години

МИЖИ КЬОРЧО - ЦЪРНА ТИКВА КЕ ТИ БАЕ!