172

нашенец

преди 12 години

Тъй де - за всичко си права ама я погледни в дясно от статията ..... каква корица на Плейбой само ....а! Какво толкова не ти харесва в "милата ни родна страна"

171

darcas

преди 12 години

Вие си изберете - да сте офис мениджър с 2 езика, висше, компютърни умения и да взимате 500 лв, или да сте камериерка/барман и да взимате 1200 паунда, или 2600 лв. Какво ви остава в единия случай след като си платите сметките и какво в другия? Разбира се третия начин е да забогатеете с талант, умения, късмет, престъпност, но много малък процент от хората го могат.

170

с. до 173

преди 12 години

Хуленето няма нищо общо с констатирането на факти!В България се живее кофти и това е факт!Преди няколко дни приятелката ми остана без работа и реши да се регистрира на борсата!Да не ти приказвам за какво става въпрос!По-добре да се гръмнеш!Преди месец пък си смених изтеклата шофьорска книжка и на мен ми идваше да се гръмна!Какво точно хуля и с какво точно се кланям на чужбина!???Аре стига!

169

с. до Жаден

преди 12 години

Баце,айде стига с провинциалните комплекси!Момичето е от София и споделя впечатленията си от живота в София!Напълно ти съчувствам за проблема и дано се оправите!Обаче по твоята логика,ако ти беше написал статия за проблемите в твоя град ние софиянците трябваше да изревем,че ни пренебрегват!Стига рива!

168

Jaden

преди 12 години

Eeee, vie v Sofia i voda si imate, nishto eche ne e topla. Neka Sofiansi pojiveiat samo za edna sedmitsa v Dobrich ( edna ot nai skapite taksi voda v BG ). Tam niama dori i stydena voda s dni. Daa givota c Sofia e tryden, ostanalata chast na BG kychetata gi iali.

167

Мистик

преди 12 години

емигрират тия,дето нищо не става от тях.поне всички мои познати,които умираха от мързел емигрираха да слугуват по чуждите домове.

166

Анонимен

преди 12 години

Ако чистиш или гледаш някоя баба в чужбина в хубав квартал, София ще ти мирише и когато си дойдеш за една седмица презрително ще си цупиш устнички и важно ще питаш: Как живеете в тая мръсотия?

165

MI2

преди 12 години

Между другото, той съседът ти с бургията е правил точно това - монтирал си е бойлера :) Трябваше да му се обадиш да го питаш дали няма да пие една бира, след като монтира и твоя ;-) Няма мъж, който да ти откаже на такава покана.

164

MI2

преди 12 години

Точно затова животът в България е предизвикателство! Къде другаде по света ще ви се наложи да направите нещо съвсем сами за собственото си оцеляване? Хората пари дават, за да ходят по пусти острови и да оцеляват там, а ние го имаме това тук и сега и не го оценяме. Миличка, разбирам колко ти се иска да живееш в цивилизация, но след като си жена и не можеш сама да си монтираш бойлера, ти мъж защо нямаш до себе си? Щото аз моя бойлер си го монтирах сам, след като си го докарах сам от техномаркет.

163

$

преди 12 години

Момичето е абсолютно право. България като че ли е създадена за мазохисти. Това е така, защото икономиката се крепи най-вече от търговия, а по-малко от производство и услуги. До колкото си спомням в САЩ, сферата на услугите държи 60% от БВП на страната. А тук много трудно може да се намери специалист за съответната услуга, дори и от реномирани фирми.

162

до 172

преди 12 години

Аз пък не мога да разбера комплексарщината на българина до хули държавата и народа си и да се кланя на чужбината. И най-странно ми е, че това "качество" съществува в историята и литературата ни от самото начало на Третата българска държава. Не вярвам да е толкова разпространено в други по-малки държави.

161

с.

преди 12 години

България е *** и всичко е така направено,че човек да се чанчи максимално!Не разбирам тоя "патриотизъм" да се отричат очевадни неща!Не разбирам и абсолютно примитивния ви антиамериканизъм,който ви кара да плюете тая страна с или без повод!Смешно е!Имам много приятели и познати,които са там от години и един не се е върнал!Аз съм ходил неведнъж и мога да кажа,че това е невероятна държава!Уредена,чиста и подредена!Айде стига простотии!

160

Анонимен

преди 12 години

Хора, стига мислихте, че някои ви е длъжен за нещо! Това е грешното мислене на балканските народи. Еми то е ясно, че ако искаш да постигнеш нещо ше трябва да позагубиш малко време и да се бориш не само със софийските реалности, но и с всеобщите реалности! Наистина в България си имаме проблеми, ама тая статия ми звучи като ромите от това видео: dnes.bg/slideshow.php?id=3608Като са ти болни децата, ми вземи почисти малко. Само седите и говорите! Наготово всеки може ...

159

Пламен

преди 12 години

Ех Анонимен, много си ***, ама много! Нищо не си разбрал.

158

Анонимен

преди 12 години

и аз мисля за емиграция

157

Българинът

преди 12 години

е нещастен човек , но е щастлив кокошкар . Стига му и едно магнитче върху водомера , едно изгладено билетче от градския транспорт и още нещо , важното да е чуждо . И хич и не мисли , че и за съседа е така .

156

Името

преди 12 години

И моя коментар, ще е малко офанзивен спрямо авторката: Ерм >>добро утро<< целия живот е една непрекъсната и непрестанна борба на някой за нещо. Ако твоите проблеми са наистина тези които изброи трябва да си не чорлава, а щастлива. Например какво ще кажеш за сценария в който ти трябва бойлер, обаче проблема е не в 2та дни разходки наляво на дясно, а в факта, че освен ако не искаш да умреш от глад, пари за бойлер няма да имаш в обозримите... ммм никога и просто разбираш, че водата ще е студена.

155

Анонимен

преди 12 години

Стига глупости бе, в Америка било скапано, за нищо не ставало........ колко от вас ходиха там и живяха там, за да стигнат до тези изводи ? Аз лично не познавам никого, който да е емигрирал там и да се е върнал. Някой по надолу ми говореше за дъното там, ами ще кажа само едно, работил съм в Щатите като общ работник и Касиер, бях на бригада там, а на края на лятото обиколих половината Америка, че и в Европа се разходих малко, и всичко това за 4 месеца работа. ПРавете си изводите ;)

154

Анонимен

преди 12 години

Добре де София голям град , ти явно се имаш за много модерна , всичко ти мирише мислиш , че само ти се къпеш и тн. Добре.Ами толкова ли е трудно да идеш до техномаркет, технополис и един куп други подобни да кажеш искам тоя бойлер и да си тръгне.Хорета идват носят тиго монтират ти го и точка . А ти уж си къпана и много модерна....

153

Анонимен

преди 12 години

Изтриха ми комнтара защото си позволих препратка към друг сайт, ама намерете новината за "живия скелет", който са ни върнали от Гърция. И тогава коментирайте колко е хубаво там.