129

до хванати в крачка

преди 12 години

Не ти ще да е вярно, но е така. За ГЕРБ са повече гласуващите отколкото за вашата комунистическа ***. Само ГЕРБ и Плевнелиев!

128

БЪЛГАРИН

преди 12 години

Янето до вчера казваше че ще е Борисов ! От днес почва с Плевнелиев !!! Утре може да се събуди с друг кандидат на ГЕРБ!!! Ах ти Яне ,не разбра ли че само за клоун ставаш /е,някой казват че и за друго :) / ,но е време да спре цирка в българската политика !!!!

127

РЗС

преди 12 години

Росен Плевналиев има незаконна къща край морето .

126

Узунов

преди 12 години

Яне такъв, Яне онакъв, но Яне ша излезе най-нормалният и най-читавият политик, а той просто работи с факти . . . не чувам и не виждам някой да казва, че това което изнася не е вярно, а и не го дава на прокурор и съд . . . значи извода е, че Яне говори и показва истината . . . Ееее някой ще го заболи, но хората казват "Всеки е длъжен да е умен" . . . иначе на пързалката. . . .

125

Маша

преди 12 години

Важна е истината, а не кой я казва......Нашето народонаселение трябва да се научи да ПРИЕМА истината, независимо кой я казва, Цоко, Боко, Моко или Доко. . . 90% от това народонаселение е готово на белото да каже черно, само защото не му харесва личността на съобщителя!!!

124

дилбер танас

преди 12 години

БРАВО АРАТЛИК ТОЧНО ТЪЙ Е ,САМО ДАЛИ ЩЕ ИМА НЯКОЙ ДА ТЕ РАЗБЕРЕ У ТАЯ ДЪРЖАВА С ТОЗ ИЗКУФЯЛ НАРОД ,пардон МАТРИАЛ,ВЕРНО КУХА РАБОТА Е ВСИЧКОТО ИМ

123

Анонимен

преди 12 години

Тея ли беха *** със подписите на починали хора?Да им почине партията и да се озоват там,където им е мястото-в кауша.

122

За 111

преди 12 години

Три минуса.Ясно-напраскали са ми ги янка,служебната му женица и трактора.СМЕХ!

121

Анонимен

преди 12 години

116, строителството и частният бизнес не те запознават с много неща, дори и да си започнал да бъркаш вар през 1991. Ако си стигнал толкова далеч, нямаше да се упражняваш по форумите

120

Анонимен

преди 12 години

БОЖЕ , ТЕЗИ ОТ ОПОЗИЦИЯТА СА ИЗПЕРКАЛИ ТОТАЛНО. ОТ ЗЛОБА И БЕЗПАРИЧИЕ СА ОТКАЧЕЛИ. АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН И В ТОЯ ДУХ - В СЛЕДВАщИЯ ПАРЛАМЕНТ щЕ ОСТАНАТ САМО ГЕРБ И АТАКА

119

Анонимен

преди 12 години

Господата от РЗС, биха могли да обявят милиони кандидати от всякакви партии с кухи рейтинги. Дали това ще напомпа рейтинга на техния кандидат е съвсем друга работа. Гласоподавателите сами могат да преценят, а *** най- малко разчитат на това.

118

аз

преди 12 години

Този кавал Янев,защо не си гледа насраната и корумпирана тракторска партия тръгнал другите да обсъжда.Аман от такива шутове като него и другия гей комунистически,няма ли най после да ни освободят от присъствието си.

117

Анонимен

преди 12 години

Мазньо, живей си спокойно, че кандидатираш ли се , ще ти лъсне комсомолското дупе.

116

Смех

преди 12 години

Този пък така си е повярвал

115

до 115

преди 12 години

Работя в тази сфера, на строителството. От 1991г в частния бизнес. Само много незапознат или пристрастен човек би повярвал на официалната легенда за "кариерата "на Плевнелиев. Като знам какви лъвове архитекти ,с партийни фирми пробиваха за Германия, та един пикльо от прованса, току-що завършил даже не е учил ВИАС, а ВМЕИ. Те германците точно него са чакали, да му дадат големи обекти. Та нали трябва да имаш и начален капитал, ами техниката само колко пари струва. Шменти капели......

114

Биволско мляко

преди 12 години

Аз не искам да е от друга партия. Искам да излезе независим. Да не говорим, че въобще не е сигурно дали Плевнелиев въобще ще се кандидатира. Иначе ясно, че родните управляващи са навързани един за друг като черва, но чак в такива завери(конспирации) не вярвам. Твърдението ти за богатството му, както и на РЗС, си остава във въздуха, недоказано.

113

hagen

преди 12 години

Има ли човек който да не е оплют от РЗС.Всичко за всички знаят и в главите им само щрака корупция корупция.Но за своите тъмни доходи си траят.Ако беше жив Марко Семов със сигурност щеше да налива акъл на своето отроче което още не станало президент започна да се изявява като врачка.

112

до 110

преди 12 години

Човекът (Плевнелиев ) не може да бъде от друга партия, защото това му е Партийно поръчение. Както и на Бойко.Всяко богатство си има цена.

111

До 109

преди 12 години

С"П"ихна,да...колкото са с"п"ихнали на серьожа глупсотите.Абе,в ДС не са ли ви учили на правопис?

110

Анонимен

преди 12 години

На яне жена му ревнувала от селскостопанска машина...смех.