65

един

преди 12 години

е много *** народ има,като чета тези глупости по-долу!!!!по-добре не пишете,избивайки комплексите си в сайта!!!!НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ВИ ЛЪЖАТ ТОЛКОВА ГОДИНИ РАЗНИ ***?!стига сте повтаряли техните глупости че червени,сини,кафяви,зелени и т.н. все са виновни,а не тези които в момента са на власт!?ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ,ЗАДЪЛЖЕНИЕ И ПРЕОРИТЕТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В МОМЕНТА Е САМО ЕДНА:ДА ОСИГУРИ НАРОДА ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ,ОСИГУРЯВАЙКИ МУ РАБОТА И СПОКОЙСТВИЕ!!!ВСИЧКО ДРУГО СА ГЛУПОСТИ И PR!!!!

64

МУСТАФА

преди 12 години

Казаха "хоп" другарите преди да са скочили - ха-ха

63

бау бау

преди 12 години

Няма Лукойл, няма Белене, няма Южен Поток, няма Голям шлем, няма комисионни за Гоце, а живота в България продължава. само Гоцко и р.Овч. сънуват кошмари как другаря *** им дърпа ушите пред строя на послушковците. Казаха "хоп" другарите преди да са скочили

62

До 58

преди 12 години

Кога е имало читави инвеститори? Защо като им започнаха проверки всички си заизнасяха бизнеса? Защото много спазват закона ли? Искат да си крадат необезпокоявано от държавата като преди! Нема вече...

61

Василев

преди 12 години

Не мога да си губя времето с разни мързеливи,червени,нагли празнодумци понеже ме чака много работа!!!А като се върна довечера да сте измислели, как така ще накарате хем да работи Лукойл,хем да има АЕЦ, хем евтин бензин,хем да си плащат акциза,хем да има евтин ток,хем да го продаваме,хем вълкът (руският едър бизнес) цял, хем и стадото(българският данъкоплатец) цяло!Айде чао!!!

60

МУСТАФА

преди 12 години

Знаете ли, кой изготвя консултантския доклад за Белене ? Експерта по всички въпроси - Каролев !!!!!! ха-ха-ха. Не ме плюйте, това е истината.

59

от кико до51

преди 12 години

Живяхме вече с една партия ае стига с тия лозунги. Вземи се скрий

58

До 28

преди 12 години

" 15 месеца не знаели какво става с "Лукойл""... Ти , подляре, от 15 месеца ли живееш? Твоите хора крадоха 20 години заедно с руските престъпници! И сега виете на умряло...

57

МУСТАФА

преди 12 години

Пост 44 не е писан от мен, но като се замисля, май така излиза.

56

Василев

преди 12 години

Ами ако чакаш Бойко да ти намери работа, ще почакаш!!!Ако си нормален мъж няма за какво да се притесняваш , че Бойко не ти го вдига!!!

55

Бат Бойко

преди 12 години

Обичам мелодията на позитански плач в понеделник сутрин.

54

но комент

преди 12 години

Чака ни тъжната съдба на Грузия-глад, мизерия и по 1 час електричество на денонощие.

53

но комент

преди 12 години

Шеврон и американците вадят кестените от огъня с чужди ръце-както винаги.

52

до 55

преди 12 години

Пич земи напиши една похвална ода в чест на вожда...Така може да идеш на работа с още по голямо натроение!Аз лично напоследък ходя на работа БЕЗ НАСТРОЕНИЕ понеже РАБОТА НЯМА и БОЙКО БОРИОВ НЕ МИ ГО ВДИГА ГРАМ!!!

51

но комент

преди 12 години

После ще се чешете по дебелите глави и ще се чудите-защо бягат инвеститорите от България?Много сте елементарни мутрите-баламите като Прамод Митал свършиха.

50

но комент

преди 12 години

Какво ще стане с козлодуй?ти май искаш да кажеш, че в света или в тази част на европа има излишна енергия?При задаващата се световна енергийна криза?

49

Ахмед Доган

преди 12 години

***, аз се преквалифицирах на енергетик, наемете ме мен за консултант и аз цена ще ви кажа, всичко ще ви кажа, така ще ви изконсултирам, че свят ще ви се завие

48

Василев

преди 12 години

Едно хубаво ми става, направо ще умра от кеф!!!Сега отивам на работа с много настроение като знам , че в това правителство няма национални предатели!!!България има нужда от ГЕРБ и ГЕРБ от нас!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

47

но комент

преди 12 години

Накрая Бойко ще си хапе вратовръзката като Саакашвили.

46

ля ля

преди 12 години

добре обаче какво ще стане с АЕЦ Козлодуй като ввземе че стане готов този новия напълно ненужен АЕЦ Белене??