56

гринго

преди 12 години

тук е пълно с правещи се на Ян ван Хелсинг. ама и той е *** де.

55

Анонимен

преди 12 години

Някакъв *** изпсихясал не трябва да е мерило за всички. Да го затворят някъде, да си го лекуват и да не ни го натрапват.

54

ринго

преди 12 години

има много защо ....но отговори няма да има официално правителството се мъчи със събирания и бдения да покаже че е съпричастно но в действителност е в матова ситуация неспособно да опази гражданите си .Иначе може да убиват със самолетчетата си либийски деца.*** като всички управници по света .Този *** трябва да лежи сто години и да го *** всеки ден с камщик до припадък.Дойде време на белите фанатици и терористи а се гавротихме с арабите и техния джихад.Нима сме по добрата раса

53

Анонимен

преди 12 години

Този масон си е типичен... масон. Масоните са сатанисти -всичките до един. Вижте на една от снимките брадичката му е под формата на един от знаците на сатаната. Всеки един масон не цени живота на останалите хора, освен ако не са в ложата. В това число дори и на близки роднини. Има много неща, които са странни около тези атентати:- как е възможно сам човек да пренесе 500кг бомба?- как е възможно да стигне за толкова кратко време от Осло до Ютоя?- след като атентатът е насочен към премира, тогава защо той се разминава невредим? Защо не е пострадал никой политик в атентатите, освен малди членове и лидери на острова, които не струват и плюнка за големите политици в партията?- защо полицията се бави цял час и половина, след като са подадени веднага сигнали?- как е възможно остров с 500 души да се охранява само от двама охранители, като в деня на стрелбата, когато се очаква по-късно да пристигне премиерът, единият охранител дори отсъства? Никой от охранителите не е въоражен.- как е възможно полицията да се забави с цял час и половина, след като сигнал за стрелбата е подаден веднага и то не от един от хората на острова?- нима е случайност, че един терорист успява да стигне до острова от Осло, а на полицията им се развалил кораба и затова се забавили?- Полицията не могла да пристигне веднага, защото не разполагала с хеликоптер, а най-близкият бил на 60км от Осло. В същото време хеликоптер на телевизията пристига 15 минути преди да дойде полицията и заснема изтрбването на много млади хора! - След като терористът е против мюсюлманите, защо повечето загинали са с чисто норвежко потекло? Защо избива норвежци, наследници на викингите, с които той се гордее?- Защо профилът му във фейсбук е толкова оскъден? - Защо след като е масон и следователно сатанист, той се определя като християнин?- Защо много хора от острова твърдят, че са стреляли двама, а не един? Защо никой не обръща внимание на тези сведения?

52

zamislete se

преди 12 години

kakvo si kazvate cheteiki tova: "tozi e lud kak shte iska ostawki na pravitelstvoto i kralq i shte se predlaga za ministur na otbranata" ? Az purvo si kazax "tozi e lud"...struva mi se che tova e chast ot zashtitata mu po-napred da se izkara lud i da otarve vajeto

51

Ястреб

преди 12 години

До 98 - Най-лошото нещо на света е зъб да те боли или *** да те сърби. Надявам се някой да ти помогне да се отървеш от страданието си.

50

Анонимен

преди 12 години

"Трийсет и двегодишният екстремист постави като условие за своето сътрудничество със следствието и оставката на генералния щаб на армията, както и абдикацията на краля Харалд Пети. По време на втория разпит вчера Брайвик настоя също да бъде назначен за главнокомандващ въоръжените сили на Норвегия, "Член на Атака, без никакво съмнение!

49

Ястреб

преди 12 години

Паисий Нилендарски не напразно е написал в "История славяноболгарская" "От булгарското род, *** си режа ако става народ - нищо нема да стане от него!" Едно време фашистите колеха *** "Тъй както турчин не ги е клал", след това - обратното. Изглежда, българите не трябва да се оставят без надзор от страна на другите по-цивилизовани нации - иначе ще се самоунищожат.

48

Анонимен

преди 12 години

Като чета коментарите виждам,че има много болни хора тук!! Без да съм специлист смятам,че за някой е безнадеждно!

47

Ястреб

преди 12 години

Изглежа България е една лудница под открито небе! Ако оставим настрана няколкото коментара, дето са смислени, всичко останало е злоба и олигофрения.

46

Ястреб

преди 12 години

До 75 - Ти не си добре! Вземи прескочи до психаря или марангоза да ти проверят дъските!

45

Анонимен

преди 12 години

ами да избиеш толкова народ сигорно трябва нещо да ти хлопа

44

Анонимен

преди 12 години

В допълнение на 70 - Норвегия се изтегли от войната в Либия

43

Анонимен

преди 12 години

Брейвик несъмнено е действал по лични убеждения, но дали някой не го е подтиквал към това ще се изяснява тепърва. Норвегия е много неудобна за това,че петрола й е 100 % държавна собственост, националната банка е в публични ръце, малко преди убийствата и антентата Норвегия призна Палестина, и управляващата партия, която управлява от много отдавна не ще да влезе в ЕС, където набързо ще я изцоцат. Много въпросителни.

42

Ястреб

преди 12 години

До 38 - Историята за изнасилването на деца в Беслан първо беше публикувана в Islam-watch.org и след това беше преповтаряна в много други сайтове. Въпреки че сайтът беше запитан множество пъти да посочи оригиналния източник на "информацията", все още няма отговор. Та интересно ми да знам, ти дали имаш друг източник, на който да се позоваваш или е същата история от Islam-watch.org. Ако имаш, можеш ли да я споделиш с нас?

41

Мартин

преди 12 години

Искаме го за президент и крал на целия свят ! Маи тоя *** народ няма да влезе в час наи сетне ! Вместо да го изгорят онея ще го направят господ ! Пуууу плюя на всички който сте за !

40

MURDOC

преди 12 години

Според мен ако тоя наистина искаше да защити родината си щеше да убие хора в парламента им (нали уж те са му виновни ?),а не да преследва като животни някакви си тийнове в някакъв лагер . Четох историята на едно момче което е било на лагера в Ютьоя ,просто е било ад .

39

Анонимен

преди 12 години

Да го пратят тука в панделата тоя ненормален *** , изискванията му ще се снижат до това да не го плескат всяка вечер ***.

38

Ку клукс клан

преди 12 години

Такъв трябва да дойде в *** села. Ще е голям кеф.

37

Анонимен

преди 12 години

Синът на Иван Грозни се почувствал възмъжал и мнооого силен,решил да отиде при баща си и му поискал половината царство.А Иван Грозни му отвърнал:"А тьi гуй не хочешь?"