35

Анонимен

преди 12 години

Интересно, комунистите ръсят по форумите такива глупости че чак ме напушва смях. Правителство на власт слага бомби по улиците мухахахахахаха и то във време когато гласуват вот на недоверие срещу вътрешния министър мухахахахаха ЕЙ ***, ЕВТИНАТА ПРОПАГАНДА ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИ

34

SAMO GERB

преди 12 години

NAI POSLE PARTIQTA KOQTO POKAZA 4E MOJE DA SE RABOTI V TAZI DARJAVA I ZAKONA E NAD VSI4KO.LI4NITE INTERESI SAMO OPOZICIQTA GI VALNUVAT.

33

до кво стана

преди 12 години

Абе ***, ти да не мислиш че Костов и Яне сами са сложили куфарчето пред централата. Много си ***, честно.

32

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

ISKAM DA GLEDAM SEGA LICATA NA TRAKTORA ,QNKA, KOSTOV I GEQ.GOCE VE4E PODGOTVQ SADIITE PREDPOLAGAM.

31

Кво стана сега?

преди 12 години

Нали ДСБ се бяха самовзривили? Поне така плямпаше Вожда и Вдъхновителя на ГЕРБ :)

30

Анонимен

преди 12 години

Два кумулативни взрива,направени от хашлаци!?! Да,ама не.

29

Анонимен

преди 12 години

и те са невинни и тях ще ги пуснат оплакваше се бойко че ги прибирал а съдебната система ги пускала на втория ден сега вече всичко е наред никого не прибират

28

ВАНКО 1

преди 12 години

СЕГА БСП ВЪВ ЛИЦЕТО НА МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ ПРОКАРАТ ЗАКОН ЗА ТЯХНОТО ОСВОБОЖДАВАНЕ

27

Анонимен

преди 12 години

БРАВО НА ГЕРБ!

26

НЕ СА ТЕ

преди 12 години

АМА ТО ТОВА Е ШЛАГЕРА НА ГОДИНАТА! МАНТРАТА Е "НЕ СА ТЕ"! ВЕЧЕ НАУЧИХ РЕПЕРТОАРА ВИ НАИЗУСТ. НЕ СА ТЕ! СЛЕДВА АРЕСТ ЗА 24 ЧАСА,АДВОКАТА МАРКОВСКИ И ОСВОБОЖДАВАНЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА СИНЯ ПЪПКА. ВЕЧЕ НАИЗУСТ ГО НАУЧИХ. ВЗЕ ДА СТАВА МАЛКО СКУЧНО. ПОВТАРЯ СЕ ДО БЕЗКРАЙНОСТ.

25

Анонимен

преди 12 години

26 - А другите, с повечето мозък, знаят кой е Боко и Цоко:))))

24

до 24

преди 12 години

Всеки с малко мозък знае кой Алексей Петров само той има полза от това!

23

Анонимен

преди 12 години

Я бягай от тука бе! *** скалъпената история. Имал хулигански прояви, другия кражби... ***. От престъпления с условни наказания към углавни престъпления с наказания по 10 години. Дори и да са били те /в което силно се съмнявам/ кой им е платил? Филанкишията?Дае*а и скапаната държава, дае*а!

22

Анонимен

преди 12 години

ългарите все по-малко вярват на полицията и предпочитат да не се обръщат към нея, когато станат жертва на престъпление. Това показва докладът "Динамика на конвенционалната престъпност 2001- 2010 г." на Центъра за изследване на демокрацията (ЦИД).Причините хората да не търсят помощ от органите на реда не са "нито икономически, нито криминални, а по-скоро са продиктувани от политическата ситуация и доверието към правителството", се посочва в анализа.Според ЦИД другата причина за недоверието е, че се увеличават престъпленията с по-незначителни щети и гражданите не смятат, че полицаите ще си дадат труда да разследват кражбата на един телевизор или пет кокошки. Затова предпочитат сами да намерят извършителя или да се обърнат към друга институция - например прокуратура или кмет на по-малко селище.Така нежеланието на потърпевшите да подават оплаквания в полицията изкривява и реалната картината за престъпността. Най-добра илюстрация на ситуацията дават данните за домовите кражби - според МВР за две години те са се увеличили само с 11%. Според анкетата на ЦИД обаче ръстът е с цели 61%.В доклада се посочва още, че битовата престъпност се е увеличила заради кризата - кражбите от домове, от коли, нападенията. За сметка на това криминалната престъпност (убийства, отвличания, въоръжени грабежи) е намаляла. Една от причините за спада при някои деяния е емиграцията - активният криминален контингент търси изява в Западна Европа, установи ЦИД.

21

ssss

преди 12 години

Пълни глупости.Познавам двамата задържани и нямат нищо общо със случая.

20

Професора

преди 12 години

На Цецо хората хващат направо хората с тротил по джобовете,а след разпита може да се окаже,че са си признали и за убииството на Кенеди!

19

nali!

преди 12 години

Тези двамата са герои от ПРЕХОДА,БОРЯТ СЕ С НЕПРАВДИТЕ!

18

Анонимен

преди 12 години

ПОРЕДНИТЕ НЕЩАСТНИЦИ ИЗКУПИТЕЛНИ ЖЕРТВИ.ИЗБОРИ ИДВАТ НАРОДЕ ИЗБОРИ ИДВАТ.КОЙ СЛОЖИ БОМБАТА ПРЕД ГАЛЕРИЯ В ДЕНЯ НА ОБЯВЯВАНЕТО НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ БАН НА ИСТИНОСТТА НА СРС-ТАТА С БОРИСОВ.БАШ В ДЕНЯ НА ПАДЕНИЕТО НА БОРИСОВ ГРЪМНА ГАЛЕРИЯ КАКВО СЪВПАДЕНИЕ САМО.ТОЙ НАРОДА Е НАИВЕН ДОСТА ТОВА Е ВЯРНО НО ЕДНА ЧАСТ ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ.

17

до 16

преди 12 години

Ти какви искаш да слагат бомбите ? Не криминално проявени - доктори по медицина и университетски преподаватели ли ? Писна ми от такива разбирачи като теб - все нямате угодия. Ако не ги хваната - Цветанов нищо не прави, ако ги хвант PR било! Кажи ти бе разбирач какви са слагачите на бомби - явно си запознат!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Малеее! Клошарите се увеличиха:)) БГ-мафията се е изродила в клошари:)))))