12

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ Реалист:- браузерът на N8 се базира на същото ядро WebKit, на което се основава Safari на Apple, но много по-стара версия. WebKit е разработен от Apple, обявен е за open source, но Apple продължава да е водещ в разработката, докато Nokia е някъде по периферията на WebKit- FLASH не я и споменавай, Apple е изкопал гроба и и има много мераклии да поднесат кофчега на FLASH- дисплеят на N8 (640x360) е шега в сравнение с този на iPhone 4 (960x640), ако ще и да е AMOLED

11

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ Реалист:Направи си се минал с този N8 и с нищо не можеш да се похвалиш освен с ксеноновата си светкавица:- фотосензорът на iPhone 4 е от тип backlight и с по-голяма чувствителност от този на N8- мегапикселите не играят голяма роля, защото и двата телефона нямат оптика, чрез които да реализират потенциала на сензорите- iphone 4 произвежда снимки с не по-малко детайли от N8, а в цветово отношение надминава N8- видеото от iPhone 4 е с по-наситени и верни цветове и с по-високо качество

10

ferwf

преди 12 години

самсунг мачкат с това, че имат договори с всички мобилни оператири в САЩ и предлагат апарати на супер поносими цени, докато Ейпъл с каквато и отстъпка да се продава не пада под 600$. в костко самсунг галакси 4Г започва от 49,99$ с 2-годишен договор, а във фирмените магазини е по 199,99$. това е пазарната икономика - ниски цени и високо търсене. печели се от оборот, а не от единични продажби на смартфони - справка 3-те БГ мобилни оператора.

9

Анонимен

преди 12 години

хаха вярвайте си колко е лош iPhone, няма лошо, обаче само вие плюете какво що, от опит знам, тези дето плюят обикновенно са ограничени хора, не приемат избора на хората, различен оттехния, нали са балъци, а вие не сте

8

Реалист

преди 12 години

С моята Nokia N8 правя страхотни снимки и браузвам без проблем...Един приятел има Iphone 4ка и нито снимките му снимки, нито интернет страниците без Flash са като хората! Пълна излагация, само човек, който не цени парите си може да даде 1500 лева за нещо толкова орязано откъм функционалност.

7

Анонимен

преди 12 години

Apple ли?!?! Лъскави нефункционални играчки за коплексари...Достатъчно е да се спомене неподдържането на Flash и цялата функция на тази безполезна джаджа се обезмисля!

6

thebrainless

преди 12 години

един модел на Apple от една страна и цяла флотилия от телефони и телефончета от друга :) и всички се сравняват с Apple и ги копират кой как може, кой е номер едно е повече от ясно.

5

homer simpson

преди 12 години

apple и останалите

4

Becko

преди 12 години

а дано но надали :)

3

Анонимен

преди 12 години

Android predi vsi4ko!

2

Попов

преди 12 години

Мда продават, никой не купува Айфон 4 вече, защото чакат 5. В края на септемрви, статистиката ще изглежда малко по-различно. ;)Това беше и стратегията на Самсунг, за това и сега пуснаха Galaxy S II. С тази стъпка се надяват да увеличат продажбите си, което явно и работи. Заради промяната на цикличността на излизане на Айфон, Самсунг имат тази възможност. И няма нищо фенско в горното, това са фактите, както са били до сега. Ако има нещо различно ще се види наесен.

1

Machiavelli

преди 12 години

Нормално, в момента най-добрия смартфоун е точно на Самсунг, колкото и да се нервят Apple фенчетата.А Нокията прави само дървета. (имам Нокия...)