298

Кубер

преди 12 години

ДО НЕНАВИСТПоне да беше научил български, човече. Нали знаеш, че трябва да познаваш враговете си по-добре и от приятелите си. А ти дори не владееш в достатъчна степен езика ни.А към всички във форума отправям поговорката "Ако посееш ветрове, бури ще пожънеш".Нека да си припомним, а тези които не знаят, да се запознаят с идеите и учението на учителя Дънов.

297

ватман

преди 12 години

Извършеното е ОТВРАТИТЕЛНО, но кое е накарало този добре образован и с неотблъскваща външност човек, да направи това. най-лесното е да бъде наречен, психопат, турбоидиот и какво ли още не. струва ми се, че това са действия на човек, който осъзнава какво върши, колкото и да ни е неприятно.

296

Ненавист

преди 12 години

Ужасяващо, но не можем да избягаме от реалноста.Но истинското болно общество е запада, алчно, зависливо, расизко и всичко това покрито с едно лицемерие.Християнски Тероризъм е най голямото зло!Но за него запада не говори, просото отмества нещата към събития които идват от Азия изопъчавайки всяка случка и превръщаки от мохата в слон.Християнски клуб е едно затворено общество което само граби и убива съсипваки много държави и замазвайки делата си с фалшиви думи и най-лошото е че си вярва!

295

съгласен

преди 12 години

По принцип този е много прав, за всичко-аман от ***,араби,мюсюлмани и т.н. Само че не трябваше да избива собствения си народ,а да се насочи към тези,които се множат като зайци и за които само плащаме.Почивайте в мир!

294

кн

преди 12 години

цяло щастие, че у нас има етнически мир. такива псевдо политици и убийци се възпитават от псевдо партии. у нас - колкото щеш. затова е време да мине космическия миночистач и два измете бандитите - капиталисти и маняци. и у нас ги има под формата на псевдо десни партии. дано бог ни закрпиля!!!

293

ОП на стол седи

преди 12 години

Ние прокудихме турците и сме най-зле в Европа. Германия покани турците да работят там и сега е най-силната в Европа.Тероризма няма религия, няма националност и затова всички трябва да се сплотим срещу него. Някой ден и ние може да бъдъм принудени да четем новини от тоя род.Хайде всички на крак докато не е станало късно!!!

292

Батман

преди 12 години

Тоя е ЛУД,за трепане !

291

do 88

преди 12 години

Марш при идеала си, опикания австрийски ефрейтор наркоман кръвосмесител!

290

пеци

преди 12 години

тоя не си признава във Фейсбук, но вероятно е вдъхновен от атентата на БКП от 1925 - катедралата Св. Неделя, където все пак броят на убитете е доста по-голям - 160

289

сф

преди 12 години

Този е турбо ***. Вместо да иде да се сражава с мюслините и исляма изби от своя народ ... Абсолютен ***. А ислямистите настъпват към Европа. Нов кръстоносен поход му е майката и изселване на ислямисти-терористи в Антарктида. Там да заживеят нов живот.

288

шимба

преди 12 години

тоя е мега психопат!!!!!!също като в уса!!!

287

88

преди 12 години

Поздрав с високо вдигната дясна ръка за нашия брат от Норвегия. Браво събудиха се викингите, дано светът да отвори очи и да види на къде отиваме. Стига вече ислямизация.

286

Анонимен

преди 12 години

И ако това изобщо е истината какво ще го правят сега този? Доживотен затвор без замяна, ако имат такъв в наказателното си законодателство? То вече след това, което е причинил няма присъда, която да е достатъчна като реакция, просто не трябва да се стига до там. И как така един убива толкова хора, аз и това не мога да си обясня. Много, много извратено и отвратително.

285

Proctoglivenol

преди 12 години

Боже колко *** го подкрепят тоя... *** сте гащите от страх,тва е ясно,ама поне си трайте и не говорете глупости след такава трагедия.После се чудите що сте толкова бедни.Ами че то крушката си има опашка бе.Бедните сте защотото сте прости,мислите си че разбирате от всичко,включително и геополитика,и най вече сте мързеливи.Няма оправия тука.

284

мосад

преди 12 години

чрез измама ще водиш война

283

Бай Бръм

преди 12 години

Масоните 20-та или 30-та степен си го правят, и то отдавна, само в по-големи мащаби. Интересно защо никой не поиска от членовете на нащия парламент, правителство, президентство и тнт, да декларират принадлежност към тайни общества. Ще ахнете като разберете кой всъщност ни управлява!

282

Анонимен

преди 12 години

това е акт на масон 3-та сттепен, правете си сметка каквоможе да се чака от масон 2о-та или 30-та степен, това е тъжната истина за тези общества и именно за това са тайни, поне бяха до сега

281

!!!

преди 12 години

Няма начин някой да се прави на световен полицай - нато - и да трепе където си иска, а да не се намерят единични "полицаи", разберете го! По една ирония този норвежец е бил облечен като полицай!!! Сега - светът скърбял с норвежците - глупости!

280

do AMB

преди 12 години

Абсолютно си прав. Аз същ съм походил по света и познавам хора от цял свят. Просто има места, като САЩ, където се експлоатират хора от цял свят и им се заплаша, получават там долу горе някакво отношение. Има и държави като Англия, които се отнасят с теб като роб, поругават те публично и накрая не ти плащат. Има и държави като Германия, където изискват, заплащат адекватно и ти благодарят за положения труд. Най-добре си е в България, ако имаш мозък и си трудолюбив, ако не ... здраве да е.

279

Анонимен

преди 12 години

Тоя перко сигурно е почитател на Болен Лидеров.