327

Мая

преди 12 години

Пишат глупости, за да обяснят непонятния зя тях феномен - човек да умира за родината! А, децата са обявени - за войници с нисък ръст!!! Поредна американска помия....

326

някой

преди 12 години

Абе не знам за съветските "супервойници" на Сталин, но по кината рекламират един нов филм с подобна тематика ... естествено, научнофантастичен. Като настоящата статия.

325

ЗА ВСИЧКИ:

преди 12 години

...ЗАПОМНЕТЕ:"ВСИЧКО ЩО Е "СОЦ"----Е ПЪЛНО ***!"ТОВА Е, ЗА ЗАБЛУДА НА ХОРАТА ....ИНАЧЕ СИ Е, НАЙ-ОБИКНОВЕННА "РОБИЯ"--В ИМЕТО НА "ОТБРАН ЕЛИТ"--БЕЗ ВИДИМИ ИЛИ НЯКАКВИ РЕАЛНИ ЗАСЛУГИ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО!

324

ДО 322....

преди 12 години

ВСИЧКИ ТЕЗИ ВЕЛИКИ ЛИЧНОСТИ НА РУСИЯ ....СА ЖИВЯЛИ И ТВОРИЛИ ,ПО ВРЕМЕТО НА ЦАРЯ НА РУСИЯ-НЯМА НИТО ЕДИН "БОЛШЕВИШКИ-ТВОРЕЦ" ИЛИ "СОЦ-ПОЛУИНТЕЛИГЕНТ"!СТАЛИН ИЗБИ И ПРАТИ НА ЛАГЕРИ В СИБИР , ЦВЕТА НА РУСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ!ПРОЧЕТИ .."ДОКТОР ЖИВАГО",..."ЕДИН ДЕН НА ИВАН ДЕНИСОВИЧ" ИЛИ "АРХИПЕЛАГА ГУЛАГ" И "РАКОВО ОТДЕЛЕНИЕ"......!!!!!ТАМ Е ОПИСАНА ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА "БОЛШЕВИШКА РУСИЯ" И "ИЗВЕРГА СТАЛИН"!ТОВА СА ТЕ : "СОЦИАЛИСТИ" ИЛИ "СОЦИАЛ-КОМУНИСТИ"..-СТАЛИН,-ХИТЛЕР-ПОЛ-ПОТ-КАДАФИ и т.н.

323

иван до7322

преди 12 години

Чудесни примери!Авторите съм чел в оригинал,обичам класическата музика,ходил съм в Болшой,но всичко това е друга Русия,няма нищо общо с терора наложен след 1917г.,така както даваш примери прочети и Архипелага Гулаг ако си чувал за Солженицин.

322

Анонимен

преди 12 години

Поредната кофа с помия.Титан през 36-та?

321

Ицо

преди 12 години

Технологията за промишлено добиване на титаний от титаниев тетрахлорид е разработена чак през 1946 г., като титаний с достатъчна чистота, с така нареченото "авиационно" качество започва да се произвежда едва през 1950 г.

320

Анонимен

преди 12 години

322И всичките са отпреди 1917г. СЛед това, революцията изтрепва де що нормален руснак е имало

319

До № 322

преди 12 години

Е ка ще докажеш, че изброените от теб личности са руснаци?

318

Анонимен

преди 12 години

Руската уродливост е създала Большой театър, чиито гастроли са празник за всяка столица на Запад, Ермитажа - мечта за всеки маняк на изобразителното изкуство по света. Плод на руската уродливост са Чайковски, Рахманинов, Глинка, Римски-Корсаков, Мусоргски, Пушкин, Толстой, Достоевски, Гогол - композитори, и писатели, чиито творби са чест и гордост за всяка световна сцена, в т.ч. и зад океана, велики художници като Рьорих, Репин, Верещагин, Айвазовски, Левитан, Рубльов и пр.Дай сега няколко наши

317

Анонимен

преди 12 години

руската уродливост е безгранична. тя е феноменална.

316

Анонимен

преди 12 години

Как пък не се чу за някаква форма на протест и съпротива от кризата и безумните им войни. --------------- Какво им е безумното на войните?

315

Herr Flick

преди 12 години

kakwi super voinici? vu6lqsali, smurdqshti, neizkupani s 1 awtomat na 5 4oweka li? ili oshte po-super?

314

цезар

преди 12 години

Ейй долни сме решим ли да плюем някой нямаме равни Да не дойде само време да ближем това което сме плюли.

313

poohy

преди 12 години

Голяма измишльотина. На такива материали журналистите им викат на професионален жаргон "Жълта патица". Прочетете 311- Алф.

312

сб

преди 12 години

За 300Какво ли щеше да се случи със САЩ ако бяха отказали доставки? Не забравяй Пърл Харбър. Той им налива малко ум.

311

Хипи

преди 12 години

Американската преса за промиване на мозъци и налагане на мисловни стереотипи е много по-жестока и ефективна от тази на комунистическите режими.Аз съм роден 1958 г. и нас режимът не успя да ни подстриже и да ни спре да носим дънки. И музика слушахме каквато си искаме. Даже победихме!Какво стана обаче с будната американска младеж, която се бунтуваше срещу милитаризма и безчовечния американски капитализъм? Как пък не се чу за някаква форма на протест и съпротива от кризата и безумните им войни.

310

Анонимен

преди 12 години

Хаааахахаха! 5 години са си подвозвали войниците на 1500 километров фронт и в продължение на близо 2000 км. ------------- Точно така. И то не само с влакове, но и с американски Студебейкъри. Първите бройки Катюши са монтирани на шаси Студебейкър, защото са били най-надеждните и мощни камиони, за разлика от ЗиС и ГАЗ. Между другото, Студебейкъра се произвеждаше в СССР до края на 60-те години под името ГАЗ-69 (Молотовка)

309

Анонимен

преди 12 години

По какъв начин руснаците са толерирали местното население на Аляска, много ми е интересно?

308

Американци

преди 12 години

Американците са мръсни ***. Това им копелдашко мислене произхожда още от времената, когато преселници обвинени в престъпления и млади войници изпратени да завоюват нови територии са избивали индианците безпощадно и са заграбвали богатствата им. Постъпили са по същия начин в Аляака, където по времето на Русия местното население е било толерирано да запазва обичаите и езика си. Американците са мръсни *** внасящи дезинформация с цел заграбване, насаждане на омраза и изтребване на неудобни