74

darcas

преди 12 години

Ей тия нудисти - на гол тумбак чифте пищови. Във Варна на нудиския плаж само хипопотами и крокодили се въдят, а хубавите мацки най-отпред на плажа. Идеално е така - добитъка трябва да е ограден и да не загрозява гледката.

73

С.М.

преди 12 години

У нас все още хората мислят, че е най-мъжкарско да носиш бели *** с дупка отпред, да имаш буен косъм навсякъде по тялото, да смърдиш на пот, да мразиш хомосексуалисти и всякакви различни хора, да пиеш много бира и ракия, да ядеш чесън на кило, да пребиваш жена си щото си голям мъжкар, да се печеш на плажа с шорти, да имаш големи бицепси в съчетание с крака като солети, защото във фитнеса помпаш само за ръце, да имаш панелка и стара S класа отпреде... мога да продължавам до без край...

72

до 70, докторчето

преди 12 години

Благодаря за споделения опит. Да имаш случайно някоя медицинска сестра да сподели как влияе пък на нудистките, от чисто научен интерес, ей така?

71

Хиха

преди 12 години

Абе вие на плаж не ходите ли??? Неделя е, марш с бански и без бански!

70

M.У.

преди 12 години

Aз пък се чувствам дискриминарана , щото по бг плажовете има само гнусна чалга и крадливи ***. Някой нещо ще направи ли по въпроса??

69

БАЙ ИВАН ЕСТСТА

преди 12 години

Аз съм да им защитим правата (и по-точно на нудистките)! Ама защо не спретнат поне едно парадче?...

68

доктор ох боли

преди 12 години

Нудизма води към изпедерстяване и анална податливост!

67

Патриот

преди 12 години

До 64 !!!Хайде, ако обичаш да обясниш, с какво нудистите не са по-нормални от теб...може би с търпимостта си към тия с бански.....Що за ***, да обвиниш нудизма за извратеност.....

66

varg

преди 12 години

По една сопа на всичките и ще ви излекувам.

65

до боб

преди 12 години

на централния плаж си е ексхибиционизъм, но е въпрос на концесионера да регулира когато хората не се съобразяват. В приморско не помня табели задължаващи или забраняващи как да се ходи на плажа.а ти, ако се печеш гол на скрит плаж, не си ексхибиционист, а просто натуралист или нудист - ексхибиционизмът е болестна необходимост да се показваш - което изключва скритите плажове.

64

до тцтц

преди 12 години

именно, не си длъжен да гледаш - става дума за обособяване на ОТДЕЛНИ плажове заради фръцльовци като тебе. Само че, това значи че ако искаш да ходиш на този плаж, ще трябва да се съобразяваш ... а явно не умееш.мен лично, голотата не ме притеснява - ако се налага мога да го преживея, ако компанията реши да ходи на нудистки плаж, няма да се правя на ощипана мома. Все съм виждал голо и преди.Освен това, простака и на нормален плаж пак ще си е ***...

63

СПРАВЕДЛИВ

преди 12 години

Отцепете им на хората една отсечка от Витошка, да си проветрят малко гениталите , докато е топло и да им мине, бе ! За гейовете можеше, а за тия не - така ли?

62

тцтц

преди 12 години

Писна ми гейовете да са дискриминирани, нудистите, *** А КОГА ЩЕ ИМА МЯСТО ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ПОД СЛЪНЦЕТО? КАТО ИСКАТЕ ДА СТЕ ГОЛИ СИ ХОДЕТЕ НА ОТДАЛЕЧЕНИ ПЛАЖОВЕ! НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ВИ ГЛЕДАМЕ!

61

ves666

преди 12 години

triabva da ima miasto za vsichki pod slanceto ...

60

Bob

преди 12 години

То и правенето на СЕКС е съвсем естествено и нормално нещо, сега ЩЕ ИСКАТ И ДА СЕ ЧУК.АТ НА ПЛАЖА ПРЕД БАБИ И МАЙКИ С ДЕЦА!!!

59

Bob

преди 12 години

Не ме разбирайте погрешно, и аз обичам да се пека и къпя чисто гол понякога - НО НА СКРИТО МЯСТО! И аз си падам ексхибиционист определено, НО НЕ СЕ ПОКАЗВАМ ПРЕД ВСИЧКИ И ПРЕД ВСЕКИ - по този просташки дивашки отвратителен начин - пред жени и пред деца!!!

58

Bob

преди 12 години

Това са ЕКСХИБИЦИОНИСТИ! Нарочно го правят, за да ги видят другите! И то на централния плаж!

57

Bob

преди 12 години

Аре стига с тия нудисти! Миналото лято си се разхождаха чисто голи до плажа сред хората по бански на Приморско... Както си ходех край морето и търсех едни приятели по плажа, и изведнъж се оглеждам и се оказва че около мен има и чисто голи - явно чужденци - възрастни двойки, по-млади семейства с деца, и нарочно стояха точно до водата, където хората минават, мъжете се пъчеха и се показваха... Бяха сред тези с бански и беше отвратително!!! А горе на дюната един нашенски *** беше в ерекция!!!

56

gay

преди 12 години

На този между Кранево и Албена. Там съм винаги и съм кандидат :) На Варвара също става...

55

Питагор

преди 12 години

На ПАША ДЕРЕ край Варна и на Иракли