91

Анонимен

преди 12 години

е, тая си я изберете, да ви се радвам

90

Анонимен

преди 12 години

Оооо 97, ти ли си един от тях. Ти се знаеш кой си и какво нещасно падение си.

89

до 96

преди 12 години

Сакън - недей изброява!НОРМАЛНИТЕ хора знаем кои са тези "вличия"! Всите са ваши - с червени ***. Затова България е последна в Европа.

88

СПРАВЕДЛИВ

преди 12 години

ТАЗИ КОМУНИСТКА ДА ЗАМЪЛЧИ ,ЗАЩОТО ДОСТА Е О*АНА !!!ДАКАЙЕ ЗА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ И ДОГАН В КОЯТО КОАЛИЦИЯ ТЯ КОМАНДВАШЕ ЗА ЕВРОПА !!!

87

До 95

преди 12 години

Приятелю, всички бяха заблудени от еуфорията "Бойко Борисов". Ако се направи една проста равносметка ще се види че страната ни е направила прогрес само по време на управлението на НДСВ. Ако не друго, те са поне политици с достойнство. Сега като гледам неграмотните физиономии в парламента се отчайвам тотално.

86

до 92

преди 12 години

Какво ти е виновен сайта в който всеки си казва мнението за курвеляка бе,загубеняк!Всеки има право на мнение,а Кунева ще стане лидер когато пръдне гущер!

85

До 93

преди 12 години

Ами то по твойта логига да изброявам ли кои вличия от какви семейства идват? Разликата обаче е че въпреки миналото си някои хора носят нещо в главите си, а на повечето подобни кънти на кухо.

84

до 94

преди 12 години

"Нека пишат бе, това са този вид *** дето гласуват срещу кебапчета.ГЕРБ и Атака безвъзвратно се ***, така че спасение вече няма. " Да не бъркаш ГЕРБ и Атака с партията на Паръмова-Кунева - НДСВ. НДСВ наистина свърши. Не вкараха и един депутат в парламента.

83

Анонимен

преди 12 години

Нека пишат бе, това са този вид *** дето гласуват срещу кебапчета.ГЕРБ и Атака безвъзвратно се ***, така че спасение вече няма.

82

до 92

преди 12 години

"Всички проучвания на общественото мнение сочат Кунева за лидер. Тук в този засмърдял от простотия сайт всички коментари са против. Как става така?Гнусни платени гадове, спрете да пишете срещу жената. " Срещу коя жена - срещу партизанската снаха Другарката Меглена Паръмова ли!

81

Анонимен

преди 12 години

Всички проучвания на общественото мнение сочат Кунева за лидер. Тук в този засмърдял от простотия сайт всички коментари са против. Как става така?Гнусни платени гадове, спрете да пишете срещу жената.

80

До 2-каджията

преди 12 години

Кога на НЕК е правена ревизия? Къде са отишли парите от прдавбата на електроенергия? Никой нищо не знае, няма и да се разбере. Тогава питам аз, ЗАЩО ДА РАБОТИ АЕЦ? Да храни престъпниците в България ли? Неграмотни мутри и кокони да карат коли за стотици хиляди ли?Браво Кунева, добре затвори реакторите. Цялата АЕЦ затвори, народа от тях нищо не вижда. Колкото и да викат простаците срещу тази възпитана жена, тя ще стане президент. Браво на една доблестна Българка, призната от цивилизования свят.

79

аватар

преди 12 години

КУНЕВА = НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ = ЧОВЕК БЕЗ ГРАЖДАНСТВО. В БЪЛГАРИЯ = КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ

78

Петров

преди 12 години

""В доклада се критикува работата на съдебната система, за липсата на прозрачност, корупция, спорни назначения на висши магистратски постове." Е, каква е отговорноста на което и да е било правителство, спрямо НЕЗАВИСИМАТА ни съдебна система?! И Кунева е добре обиграна в демагогията и лъжата.

77

2222222222222

преди 12 години

До 87. Я, ти ще кажеш кой е умник и кой не е, и за какво ни трябва АЕЦ. Аз не се облажих, но като нормален българин плащах по ниска цена за тока. Това е истината за мен.

76

do 85

преди 12 години

za kakav ni e aec bre umniko ti ako si se oblajil ot tova normalnite balgari ne.

75

marten

преди 12 години

kuneva prezident.vsichkata ostanala kradliva neobrazovana *** sas falshivi diplomi da gorat vav ada.

74

2222222222222

преди 12 години

Кажи, Кунева, защо закри мощности на АЕЦ Козлодуй?

73

до 79 пепо

преди 12 години

А ти си по смешен дори от станишев.

72

Пешо

преди 12 години

Минали изборите и мъжът и пита-Колко човека гласуваха за теб-Еми трима-Аха значи си имаш любовник