34

МИХО

преди 12 години

Наздеаве...

33

Диляна

преди 12 години

Не знам при коя власт са били истински МВР, Прокуратура, Съд и т.н, но знам че това което пише в Евродоклада е истина, защото я изпитвам на гърба си. Как полицаи в РПУ-Роман, ОДП-Враца ипрокурори от РП-Мездра са наистина престъпни лица и си затварят очите за много неща. Това са толкова важни институции на които се крепи реда в цялата тази държава и не бива такива личности като напр.Александър Маричков, Борислав Цанов и почти всички които бяха разследващи по мой случай да не са на тези места .За

32

Анонимен

преди 12 години

До еоонн.Виж сега.Нямам никакви симпатии към изброените от теб партии,ама последните който са на власт за нищо не стават.Простотия,селяния,мутри,подмазвачи,физкултурници,не успели,не реализирали се особи,които тренират на наш гръб управление.Сринаха държавата.Ама от Европа всичко се вижда.Не минават тъпите номера на ББ,ЦЦ,ММ и други знайни и незнайни герберчета.

31

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

KOGATO SI OTIDE VA6IQ PREZIDEN I KMETOVETE PO MESTA OT VA6ATA PARTIQ 6TE 4ETEM SAMO HUBAVI DOKLADI OT EVROPA

30

Анонимен

преди 12 години

Луд, по-луд, най-луд-Миков.

29

Антон

преди 12 години

Да Миков, това е най-негативния доклад след 3 доклада по времето на Петков и един доклад по твое време, т.е. петият най-негативен от 7. Като първите два са оптимистични, тъй като още не сме им били ясни на европейците като са ги писали.

28

Анонимен

преди 12 години

На БСП никой не им пречи докато управляват, но като са опозиция се превръщат в терористи!!!

27

Анонимен

преди 12 години

Господин Миков направи всичко възможно да постави българската полиция на колене пред мафията,а сега сочи с пръст и вика-и вие сте на позорния стълб.Е да ама за 2 години не можеш да изправиш нещо,което 20 години беше принуждавано да прави *** на мафията,бандитите и партийните ***.Сега се забелязва раздвижване,старите се уволняват и пенсионират,конкурсите подбират млади,мотивирани и можещи.Дано заради кризата там да са попаднали кадърни хора-това обслужва нас-защото ние плащаме заплатите

26

внук на комунист

преди 12 години

Мачкахме ви и пак ще ви мачкаме,аз не искам да работя-искам да ми слугувате !

25

Анонимен

преди 12 години

И вие също сте в доклада, и никога не сте излизали от него тумори народни

24

ЕООНН

преди 12 години

миков,хората гласуваха не за герб а ПРОТИВ ВАС.това изобщо говори ли ви нещо.такова нещо едва ли се е случвало другаде по света.безумното ви крадене нямаше ни срам ни мяра.и знаете ли..хората отново ще гласуват ПРОТИВ ВАС,защото сте подли и нагли,готови сте да сринете и срутите цялата държава само и само да дойдете на власт и в коалиция с сдс ,рзс и дпс,пак да краднете и да изпиете последната капка кръв на отрудения българин.герб не са идеални,герб грешат,но се са алчни и нагли колкото вас!!!

23

Анонимен

преди 12 години

Вместо просто да питаш (29-ти) вземи просто да помислиш (ако можеш)

22

Просто питам.

преди 12 години

Ава този негативен доклад от Михаил Миков ли е писан? Или просто така - по инерция, си плюете по него. По правилото "Кой не плюе е червен"! Не си спомням за Миков да е писано,че се е сдобил с 6,/ШЕСТ/ апартамента в София за 2,/ДВЕ/ години.

21

P

преди 12 години

Тези хора разчитат на незнанието на хората, които не следят/четат/изучават дословно всички доклади, както и на амнезията на тия които са в течение на подобни документи. Какво ще каже въпросният политик, примерно, за докладите от 23 юли 2008 г.Сънародници, нека четем оригинални документи и не ставаме кукли в ръцете на играчи.eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri:2008:0495:FIN:BG:PDF

20

DO 24

преди 12 години

TOI I TEB TE KRIE V ZADNIKA SI.TI TAM SE 4UVSTVA6 V SVOQ SREDA, GLIST

19

хахаха

преди 12 години

Ами то се едно Цецо сам да си конфискува 6-те апартамента и мутрите доброволно да отидат в панделата.Какво искат тия в Брюксел ве? е?

18

Анонимен

преди 12 години

Станишев им скри шапката на всички.. По - дясна партия от бсп май няма в момента

17

POLICAI

преди 12 години

TO4NO TOZI I RUMEN PETKOV VARNAHA POLICIQTA V 1989 G.

16

:-)))))))

преди 12 години

DOKATO OPOZICIQTA PRE4I NA PRIEMANETO NA ZAKONI S RAZNI VOT4ETA NI6TO NE MOJE DA SE NAPRAVI.OT TOVA PE4ELI NE BG.A KOMUNISTI4ESKATA KLIKA OKOLO KOSTOV,DOGAN I STANI6EV

15

БСП

преди 12 години

Обещаваме ви да построим КОМУНИЗЪМ!!Тогава ще си пазарумате без пари!!ние ще национелизираме престъпно придобитите богатства!!!