38

хе хе хе

преди 12 години

виждам, че някой ще открие топлата вода. още малко ако се напъне /с главата обаче/ може и да успее.

37

Анонимен

преди 12 години

Maма ви *** да изклатя в ***!!!!!

36

иван

преди 12 години

а *** и турците как ще си купуват шофьорските книжки???

35

22 до 27

преди 12 години

Е не тях си ги плюй, ама аз говоря за друго.Като няма пътища - "Защо няма пътища?"Като се строят пътища - "Защо се строят пътища?"Въобще дали знаеме какво искаме?А че трябва да се плюе по негативните неща ок.Ама никой не плюе напр. че за 2 г. се построиха смешно малко магистрали.А в Хърватия само за 1 г. си решиха проблемът с магистралите като построиха 1000 км. магистрален път.Ама тук сега трябва да се усвоят едни пари от свои хора и тя става една...Също като през комунизма.То вече не съм отчаян, не съм обезнадежден, ами не знам как се казва това чувство, което изпитвам.Ама карай...Някой ден, някога ще се оправим.

34

Бай Тошо

преди 12 години

Екстра!Като се елиминира човешкият фактор ще е най-добре. Просто да няма възможност да се вземе подкуп.Това с листовките може и да е малко пресилено, но с годишния преглед си е много добра и идея. *** и бараките минават.

33

Анонимен

преди 12 години

ВЪПРОСИТЕ ЩЕ СА С ДВА ТРИ ИЛИ ВСИЧКИТЕ ВЕРНИ :DГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И ВСИЧКО СТАВА ОТ ЗЛЕ ПО ЗЛЕ.

32

Анонимен

преди 12 години

(продължение от 30):... останали курсисти (балъци), които не се сещат, че трябва да си платят, за да вземат изпита пред служителя от ДАЙ(!). Те може да вземат теорията и от първия път, но ще бъдат късани няколко пъти, с цел мисленето им все пак да се насочи към правилния вариант за вземане на изпита.За целта имат на разположение добри специалисти, готови да им помогнат по всяко време.

31

Анонимен

преди 12 години

Като гледам из форума, каквато и простотия да измислят от това *** правителство, все ще се намерят ***, които да подскачат колко е хубаво това нещо! Същите тези подкрепяха Доган, Станишев, Царо, Костов и т.н. А най-зле бяха тия от същия тип допреди 22 години, дето тогава ни убеждаваха колко полезно нещо е комунизма.... Наслушахме ви се, другарчета, стига толкова!

30

Анонимен

преди 12 години

(продължение от 28):-) втора категория. Тези обучаващи се ще ходят на лекциите, на кормуването, после ще се явяват на изпит, като на теория, ще им бъдат дадени вече попълнени листовки. На изпита по кормуване в една кола ще бъдат събрани всички, които са си платили, за да няма издънки със случайно попаднал курсист там. Проверяващият ще помага, докато успешно не спрат някъде, за да продължи следващият курсист. Книжката ще се взема от КАТ.-) трета категория. Това са всички...(следва продължение)

29

бг гражданин

преди 12 години

То комунизмът беше експеримент.Демокрацията също е експеримент.Кога ще живееме?Чувствам се като опитно зайче.

28

Анонимен

преди 12 години

Дълго мислили в Комисията как да регламентират по-ясно процеса на обучение и вземане на изпитите за шофьорска книжка. Ето какво измислили:-) първа категория обучаващи се. Те получават книжката си по пощата, заедно с тънко копие на ЗДП и картичка с пожелание за успешно шофиране.В тази категория влизат всички, които с готовност ще извадят поне 1000 лв. наведнъж.(следва продължение)

27

до 22

преди 12 години

Айде ми кажи как да не плюя по тези рекетьори от Топлофикация ,а? Не да ги плюя, искам да им хвърля *** върху *** централа, на тези *** нещастни.

26

до 21

преди 12 години

Ами то и сега си има в изпита паркиране, съответно каране на заден! И все пак за мен ще се хвърлят излишни пари! Хората провеждат в момента изпита в старите стаи, със старите чинове- пълната мизерия, а те искат "тъч скрийн" !!!Я СЕ ОСЪЗНАЙТЕ МАЛКО!

25

По тъча:

преди 12 години

Другарю Министър,какво ще кажете за 20 годишното "Продаване" на книжки на *** и незнам какви други които даже не знаят азбуката,камо ли да знаят да пишат и после имало бум на катастрофи по пътищата.Докато има толкова много коруция в БГ,по всички етажи на властта ,просто не чакаите оправия в БГ.Вие го знаете по-добре от нас,но с наште коментари за съжаление не можем да оправим нещата.

24

Червената помия

преди 12 години

Единствения начидн да са сериозни прегжледите е да се върне старото положение-прегледи само в КАТ.Ако се реши да има обективни прегледи в частните пунктове, трябва във всеки пункт да има екип кинаджии, които да снимат всеки преглед на мпс, ири да има 10 камери, показващи отдолу в канала, отгоре уредите и площадката, и за всеки преглед да се пази цял документален филм.Но и това не е гаранцията.Пипне ли частна ръчица - нищо не може да и устои...

23

Анонимен

преди 12 години

Ей Далкиа Варна( топлофикация), майка ви да Е.А, *** рекетьорска!

22

Анонимен

преди 12 години

Абе важното е плюене да има в държавата.Плюенето е смисълът на живота.Ако го няма плюенето по всичко и по всички животът ще се обезсмисли.

21

аз

преди 12 години

ако питат мен , освен листовки и курмуване ,да има изпит и по паркиране, маневриране, каране на заден и т.ни отделно психотест

20

Браво ГЕРБ!

преди 12 години

Ако ГЕРБ измислят и въведат телепортацията, *** *** от БСП ще кажат две неща: 1. Това Серж *** го измисли, ама замаааааалко не можа да го довърши и Бойко само му преряза лентата 2. *** и тъпите гербаджии. Само харчат народна пара за глупости. А къде остана здравословното ходене? Знаете ли колко шофьори останаха сега без работа с тоя телепорт :)))ПРОСТО ТОТАЛНИ *** !!!

19

ДО 12

преди 12 години

Не те разбрах - Станишев ли те учил като инструктор , или си сънувал комунисти.Ако си взел книжка по време на *** трябва бързо да я върнеш . САШЕ.