49

9

преди 12 години

С подкуп от големи суми пари подкупиха християнската църква.В момента хомосексуализамът е най-разспространен в хрисиянската обител,като ги излъгаха,че това е нормално и те сега са зависими и си мълчат.Будиските монаси пък правят специални упражнения за потискане на този обикновен човешки процес,абе лудости отвсякъде.Други религии се самобичуват ако харесат дадена жена и почват да се измъчват.Порочната система е огромна от парадоски унижаващ човешкия род.Ние не си познаваме тялото седнали сме да

48

9

преди 12 години

Така,че махнете страховете си и оковите и започнете да мислите обикновено и човешки.Мислете за здравето си,за поколенията си които имаме и трябва да им оставим свят изпълнен със спокойствие,сигурност,здраве и любов.А не свят на войни,агресия,болести.И всички тия положителни неща се нарича РАЗУМ.защото до сега живяхме в свят на лудости.

47

9

преди 12 години

и тези хора дето си помислиха,че са богове се наричат еврейски банкерски лобита.И увлякоха с психичните си заболявания много хора ,учени и религиозни общества.И това сега са постиженията им след милиони години.Мутирали съцества бродят по планетата Земя,които искат да впрегнат умствено да им работят.Но няма да стане,колкото и да се укриват зад науката и т.н.Защото самата наука ще стигне до много прости изводи в живота.Ако учените не го разберат и те ще са част от играта.Ще бродят,като откачени.

46

ADEPT

преди 12 години

Пълни глупости. Няма никакви кораби. Никой няма да дойде да ни спасява, защото няма от какво.2012-та няма да има апокалипсис, след 21.12 ние хората ще минем на по-високо ниво. Това е което мога да ви кажа, останалото ше го изпитате сами и ще го видите с очите си. Чакайте 2012-та без страх. Не вярвайте на никой, който ви се представя за извънземен, не вярвайте на обещанията за спасение. Те са фалшиви и целят да ви заблудят така че когато настъпи часът да се окажете в грешния лагер.

45

9

преди 12 години

Престанете с вашите глупости и суеверия.Не виждате ли реалноста.Иснината е че има Вселенски ум и интелект наречен БОГ.Тази огромна енергия управлява цялата вселена и ние сме зависими от този Разум.Как ще си обясните всичко,което е създадено,като флора и фауна,значи има такъв Разум,който е с красиво мислене и е създало това.Мислите ли че,сте по умни и хитри от този разум.Щом обикновения човек може да създаде компютър,кола,самолет,какво остава за този разум.Но лошото е ,че някои се ВЗЕХА ЗА БОГ

44

до 46

преди 12 години

Даниела в момента е в щатите и казва,че кики бил с нея!

43

Рибок

преди 12 години

*** много зъл ПР!Ние сме доообри!

42

Varbanov

преди 12 години

някои да си спомня за Даниела от Пловдив. Кики беше при нея, средата на 90-те. В една махала бяхме с момичето и съм го чувал Кики как отговаря на неини въпроси.

41

Анонимен

преди 12 години

абе лесно обвинявате другите за сектанти и незнам си кви, ама се пишете православни, я вървете при най близкият до вас свещеник, поп и го попитайте за тези неща. Ще ви отговори точно това- че няма извънземни каквито вие се ги представяте, а има зли духове, тн. паднали ангели.Именно те се явяват на тези спиритисти които се мъчат да влязат в контакт с тях.

40

Тин-тири-мин-тири

преди 12 години

Хора няма никакви извън земни. Единствените извън земни са хората които вярват в тях!

39

Безхаберник

преди 12 години

до 30"Съмнявам се въобще има ли други живи същества по вселената."Да нали а земята е плоска и от ръба се пада....

38

Alvin

преди 12 години

Nito shte ima kray na sveta nito kakvoto i da e

37

ves666

преди 12 години

taka triabva , zahovecite 9 miliarda ne sa neobhodimi tolkova da oglozkat planetata kato leshoiadi.

36

атомен физик

преди 12 години

Статията доказва, че няма никакви извънземни а спиритистите и хора като баба Ванга са обект на нечистите "поднебесни" сили притежаващи интелект превишаващ човешкия и следователно манипулирайки го! Мистиката ще продължава за хора отричащи обективно съществуващият духовен свят!

35

alien

преди 12 години

Нямам търпение да дойде другата година и веднъж завинаги да се сложи край на спекулации, слухове, съмнителни снимки и видео клипове, екстрасенси и всякакви подобни щуротии. Или ще дойдат извънземните или доста народ ще търси друг начин да лъже хората.

34

до томас

преди 12 години

Ей секто, да хващаш под ръка 30 и да те няма

33

Томас

преди 12 години

а ванга си е една врачка - не им вярвайте на такива измамници

32

Томас

преди 12 години

ТОЧНО това е целта на тия бесове - мнимите извънземни - както ви е казал номер 30

31

Томас

преди 12 години

Няма никакви братя по разум - има паднали ангели - демони, които лъжат хората. Отворете Библията - там ясно е казано.

30

do 30

преди 12 години

Братле, съмняваш се да има извънземни, но не се съмняваш за бесове и демони... Да се прегледаш бързо, моля ти се. Направо бегай към близката лудница. Хайде, наслука :) :D:D:D:D