24

урок по история

преди 12 години

за мюсюлмани обратното броене по4ва кита избиват ягурита мюсюлмани русия избива 4е4енци и сякви мюсюлмани америка избива мюсюлмани в ирак афганистан либия скоро иран и сирия израел избива палестинци (до тука ясна ли ви е картинката курди комунисти избиват турци а дори не сме ва по4нали с атомни бомби

23

Анонимен

преди 12 години

Снощи в профила на Support for Muammar al Gaddafi from the people of Serbia във фейсбука пишеше, че са се водили боеве до Брега и войската на Кадафи са неутрализирали около 400 човека опозиционери

22

Анонимен

преди 12 години

До 20 - не знам до колко тази информация е вярна и аз я четох, но нищо не се потвърждава до сега.

21

extr3m1st

преди 12 години

Искам Кадафи да стовари два самолета върху Франция : един върху Айфеловата кула и един въхру "Лувъра" , да проведе и редица терористични атаки срещу всички държави, които взимат участие в международният заговор целящ отстраняването му! Срещу всички, включително и срещу нас, та току вижте ни дошъл акъла! На американците и на тях да им бутне статуята на свободата и пентагона - нали Бен Ладен не успя - дано Кадафе да успее!

20

на саркози верваме

преди 12 години

Пак лъжат от dnes.bg !Тук друго пише.Нема пари вече и НАТО вдига белия байряк.От събота, 9 юли, както съобщават военни източници на Дебка, НАТО епрекратила въздушните си ударипо правителствени обекти в Триполи и други места. Това спиране, макар да не бе обявено официално, беше все пак признание, че 15-те хиляди въздушни мисии на бойната авиация и 6-те хиляди бомбени удара по обекти на Кадафи не са успели да постигнат целта си: полковник Кадафи, без да вдига във въздуха и един-единствен изтребител, без да изстрелва и една зенитна ракета и без да задейства терористични клетки в Европа, дочака НАТО да се изтощи и запази властта си.В сряда, 13 юли, правейки пред командването на британските ВВС обзор на войната, министърът на отбраната Лиам Фокс отбеляза, че никой не знае кога тази война ще свърши, но междувременно сухопътните войски, военноморските и военновъздушните сили на Великобритания вече нямат средства да я продължат.Той откровено призна, че високата интензивност на въздушните удари, нанасяни от изтребителите Торнадо и Тайфун, както и от бойните кораби и щурмовите хеликоптери "Апачи", действително "увеличиха натоварването на личния състав и техниката и подлагат на изпитание способността на отбранителните компании да осигурят провеждането на фронтовите операции".В началото на юни военните източници на Дебка съобщиха, че НАТО изпитва недостиг от самолети за налагане на забранената за полети в либийското въздушно пространство, която беше одобрена от Съвета за сигурност на ООН, че арсеналите на алианса от бомби с лазерно насочване и ракети са на изчерпване, а запасите с резервни части и боеприпаси са близки до нулата.Сега това беше потвърдено от британския министър на отбраната, който добави, че военната промишленост на Великобритания и Европа е неспособна да обезпечи военни действия, продължаващи повече от няколко седмици.Военни източници на Дебка разкриват, че Италия, ключов партньор във военните усилия на НАТО, миналата седмица тайно е изтеглила своите бойни самолети Гарибалди-551 от кампанията, нанасяйки още един мощен удар на операцията.През последните десет дни Франция също съкрати своите бойни сили и средства, привлечени за военните действия, след като се разочарова от базираните в Бенгази бунтовници, които не постигнаха успехи срещу силите на Кадафи. Отначало Париж се опита да прехвърли подкрепата си от Бенгази към Западна Либия, където с Кадафи воюват сепаратистките племена на берберите. На 30 юни президентът Никола Саркози нареди да бъдат спуснати с парашути оръжия за бойците от тези племена, правейки това въпреки решенията на ООН и НАТО. Но берберите предпочетоха да използват френските оръжия, зада плячкосат градове и селавместо да воюват срещу правителствените войски.

19

ВВ

преди 12 години

КОМУНИЗМА Е НАЙ-ВИСшАТА ФОРМА НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ.ДА ЖИВЕЕ ГЛАВОРЕЗА СТАЛИН БАщА ИМ НА НАшИТЕ ***!

18

ДО номер 16

преди 12 години

Европейци са,ноооо... комунисти,хаха

17

за 15

преди 12 години

***, твоя СССР за 66 години ни докара до тук, до опашката на Европа.

16

вв

преди 12 години

А БЕ АРАБИ ЛИ СТЕ ВСИчКИ ВЪВ ФОРУМА ИЛИ ТАЛИБАНИ ДА Е.... ВАш........ НЕ СТЕ ЛИ ЕВРОПЕЙЦИ БЕ ***!

15

СССР!

преди 12 години

Империализма-капитализма много отдавна си е доказал своята заграбваща и екслплоатираща. същност.На времето са Ви говорили това онова за Запада, ама Вие не сте вярвали, защото сте мислили, че там е РАЙ! Ама това е една пропаганда над която са похарчени милиарди долари от ЦРУ. А, сега разбрахте ли, че социалистическата "пропаганда" е казвала истината?Кък е ся??????

14

обективен

преди 12 години

да ви е.а и "братушките" руски баш!!!!!!

13

До 11 - Да, да !

преди 12 години

Цената на световния пазар ще се вдига , а братушките няма да намажат !!! Цените не се определят от производитела ,а от търсенето и предлагането/ микро и макро 1 курс УНСС - айде моля ви се/. Абе хора вие сте с къса памет - всички са в едно !!! Франсетата пуцат в Либия , останалия арабски свят си трае / това си е чиста война за влияние в региона и за петрол / и след това всички ПЕЧЕЛЯТ от високата цена на петрола !!! УРА ! УРА- За международното право ! Просто Франция няма влияние там и сега душ

12

хаджи Ставри Примо

преди 12 години

Във Бг. международните цени на петрола, важат единствено, когато руската компания Лукойл реши за пореден път да повиши цените на горивата в страната. Бг. е под руско енергийно робство и зимЪска може да си купувате А- 95 по 3 левчета, а и доста отгоре! Да ви е честита бУгаро- руската братска .....

11

за 2

преди 12 години

Няма, Лукоил работи с руски петрол

10

серГЕЙ Станишев

преди 12 години

Не виждам нищо лошо в обратните неща. ;)

9

Френско обратно

преди 12 години

2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012.....

8

Яко

преди 12 години

Обратното броене е за обратните французи...

7

Анонимен

преди 12 години

Абе кой пусна тоя ненормален див петел саркози в политиката?? Не е добре човека! Трябва ли да направи хиляда поразии като наполеон, чингис хан и хитлер, че да си отиде???

6

Не ,няма да падне

преди 12 години

ЦЕНАТА на горивото !!! Напротив , ще се вдигне ,та тези които спечелят нефтените находища да продават скъпо ,та да си избият парите за войната. ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ !!!! И ПЕТРОЛ ! А ,Кадафи не е Мубарак или Саддам и няма да се даде лесно !!! Но гладно франсе , либийски петрол сънува !!!!

5

Салахадин

преди 12 години

Обади ми се Златев.Каза че раята била много проста.До нова щял да пробва на 3 лева бензина.И понеже сме били стадо ме увери, че няма да има социални бунтове и ша ми купи някакъв Нисан там, Инфинити ли знам ли го какво е!!