269

Амидала

преди 12 години

Не смятам, че правителството носи каквато и да е отговорнист по случая. Това е сценарии, който има за цел да злепостави както правителството, така и цялата държава.

268

Зайчар

преди 12 години

Тея са болни мозъци, бе!Ако почнат сега да твърдят, че ГЕРБ са виновни, значи е ясна работата.Сами са се гръмнали с идеята да хвърлят помия по Бойко и ГЕРБ.Брех, че ненормалници, забележете българи, за какви хора гласувате - такива, които са способни сами да се гърмят за да се правят на жертви!!!

267

Анонимен

преди 12 години

Ей *** стига глупости бе , властта поръчала взривовете ! Те , че не са стока , не са , ама ти за канарчета ли ни смяташ *** такова ! Аман от *** като Янето , *** Иван , оня с педерунгелските очилца с руското име , ненормалника Волен , мадридския мошеник и още еди вагон пишман политици , дето ни доведохте до просешка тояга ! Да ви е..а ***..та долни гювечари ! Мислите ли , че някой ви вярва !

266

галя

преди 12 години

Само РЗС могат да си поръчат самовзривяване ... за да продъжават с обвиненията към Борисов .КОлко са жалки

265

Анонимен

преди 12 години

Колко жалко за наследника на Марко Семов, от него се очакваше повече от асистент на главен цирков артист

264

Анонимен

преди 12 години

РЗС и ДСБ са UNA KAUZA PERDUTTA, ако ме разбирате какво искам да ви кажа.

263

Анонимен

преди 12 години

Каквито ни политиците такива ни и бомбите. :) Много шумят а резултати никакви.

262

sea

преди 12 години

Тия от РЗС и ДСБ явно ни смятат за ***,щом се надяват да повярваме на подобна дребна инсинуация.

261

Анонимен

преди 12 години

Тея съвсем за канарчета ни взеха. За какво може да му е на ГЕРБ точно когато им спретват вот на недоверие за борбата с престъпността да взривят 2 бомби и да не могат да хванат кой го е направил. То се вижда от всякъде че тези взривове са направени са да се подкрепи вота на недоверие. Тея хора имат много лошо мнение за умствените способности на българите. Сигурно по себе си съдят.

260

Петър

преди 12 години

Изключено е ГЕРБ да имат нещо общо! Тези взривове са си причинени от хората на РЗС и ДСБ именно с цел, след това да бъдат хвърлени обвинения срещу ГЕРБ. Изключително долна, нагла и отвратителна постъпка, която говори що за партия е РЗС!

259

ТТ

преди 12 години

хахахахахахахахахахахахаха. Баце добре че ни каза ... ние седим тука и се чудим абе кой ли па ше е тоя дето е поръчал атентата хахахахаха ***

258

АНАЛизатор

преди 12 години

Комунистът си е комунист, както и да се боядиса - в оранжево-синьо, в червено, в синьо, все тая - ползва си същите подмолни номера, типични за долното му комунистическо мислене.Ясно е, че РЗС са си взривили централата, и тази на ДСБ - за да могат да обвинят ГЕРБ и да създават напрежение. Долни *** и подмолни номерца!

257

отвратен

преди 12 години

Спомняте ли си кой пусна димката преди години на конференцията на сдс в пловдив? Яне, Яне какъвто ти кандидата за президент, такъв ти е и пияра, впрочем помияра Сашо Диков!

256

пако

преди 12 години

Жал ми е за това човече Семов че се нави да се кандидатира за президент а онова мишле Янето се завря в миша дупка.А ние го мислим за ***,напротив голем гявол е и не иска да му се смеят на него след изборите!

255

Анонимен

преди 12 години

Тези сами са си сложили бомби, за толкова *** ли смятат хората? Билборди, секири по телевизията, бомби. Кой нормален ще повярва че ГЕРБ са такива *** че да се компрометират така, нали много добре знаят че ефекта ще рефлектира върху тях.

254

гоце

преди 12 години

И този *** е забравил да си вземе хапцето! Ето какви политици попадат в парламента, и ние се чудим защо сме на това дереже!!!

253

До 259

преди 12 години

Прочети в Уикипедия за Атанас Семов и за баща му Марко Семов.

252

Анонимен

преди 12 години

Ко е тва *** на снимката бе?

251

Анонимен

преди 12 години

Този на снимката някак си не му отива да е президент,по му приляга да е в ролята на редосеялка пред Тракторът

250

Анонимен

преди 12 години

Има ли някой,който да се съмнява,че вие сте си сложили бомбичките,за да можете ден преди да излезе доклада на Еврокомисията за присъединяването ни към Шенген и два дни преди обсъждането в парламента на Вота,да плюете и хвърляте мантри.