44

Анонимен

преди 12 години

Юсуфе само харчиш кислорода :) т.е. си абсолютно безполезен за всички направи услуга и изчезни безкрайно

43

до 30

преди 12 години

За такива думи ,Юсуфе трябва да те експулсират в Анадола /за да си го подавате по братски в ***/, а преди това да те запознаят с няколко *** от централния /дето си имат метални топчета в пениса/ и да се отречеш от привилегията ,да те наричат "български турчин"...мерзавец сбъркан!

42

ПОБЕСНЯЛ

преди 12 години

ЕЙ ТОВА Е ТОЧНИЯТ КОМЕНТАР

41

Докинс

преди 12 години

Прочетете великолепната книга "Изкуството на Мира" от Морихей Уешиба и овладейте малко гнева и негативизма си!

40

x

преди 12 години

40 милиона *** :) не фена :) хахах . пълен отврат е всичко свързано с тая. представям си какви са и почитателите :) хаха

39

StereoTip

преди 12 години

до 37, направи услуга на света и заедно с 40-те милиона фена се застреляйте!

38

Killuminati

преди 12 години

Махайте ги тия демони и служители на Сатаната като Лейди Гага, която в последната си песен пее че влюбена в Юда Искариотски. И сложете статия за 174 г. от рождението на Апостола

37

Ей

преди 12 години

Мале що човешки *** се е събрал по-долу. Как може да се оплюва певица с 40 милиона фена. И аз не харесвам песните й, но се прекланям пред постижението й. Я по-добре идете да развържете кравите.

36

vlady

преди 12 години

Важното е, че музиката е изключително примитивна без нито един поне що-годе приличен обрат няма смени на ритъма и мелодията пеенето фалшивее дори в студийния запис. Също ако беше талантлива щеше да излиза без балет и маймунджулуци със скромен панталон и блузка, риза или тениска или скромна рокля около коляното и с група.

35

Анонимен

преди 12 години

до 30 , студен камък сянка да ти пази ***, да гледаш цветята откъм корените, свещи да ти палят , жена ти да изнасилят, децата ти наркомани да станат, анадолска помия

34

Анонимен

преди 12 години

26:Тя никога не пее на плейбек! Освен това като говориш за рок информиран ли си, че Лейди Гага е работила по новия си албум и с продуцента на AC/DC, а Брайън Мей свири в една от песните и? Също така, че легендарния Клерънс Клемънс записа заедно с нея две песни? Явно не. Така че се образовай малко преди да говориш за "истинска" музика. Лейди Гага е единствения съвременен поп изпълнител, който е наистина талантлив.

33

Пи Ар от ПАЙНЕР

преди 12 години

Един дует с АЗИС и ще удари отново гъзъ в тавана - НЕЩОТО !!!

32

до 30

преди 12 години

като те хвана за вратлето много бързо ще те откажа от сатанинската ти верица, срещу чийто носители се бори Апостола

31

до30

преди 12 години

миролюбив човек сьм,но заради тези думи ао си пред мен ще ти изям черния дроб

30

Юсуф

преди 12 години

Къв е тоя Левски, бре, че толкова напирате да пишат за него ? Не е ли един криминален престъпник убил дете, и справедливо екзекутиран !

29

Анонимен

преди 12 години

Дреме й на мидата :) нали си има $

28

дантес

преди 12 години

днес е роден Апостола НА СВОБОДАТА.кьде и кога ще го отразят

27

StereoTip

преди 12 години

да ви е... в простия сайт, вместо да публикувате цял ден ла.няни статии за тия травестити и разни там холивудски ***, вземете сложете една статия за левски, днеска му е рожденния ден, да ви ... ***.ката

26

vlady

преди 12 години

Стига с тази грачеща на плейбек гарга. Защо не пишете за фестивала в Каварна с истински стойностни групи. Малко хора имат материал в главата и уши да разберат истинското стойностно изкуство вместо грачещи на плейбек гарги с примитивни мелодии и ритми и безумно *** текстове.

25

*

преди 12 години

Що тъй?