330

До Ицо

преди 12 години

Прав си !. При всяка власт е началник на сектор "Интернет престъпления",който и да дойде им се подмазва и кълне във вярност.......Но преди месеци направи 1 фатална грешка. Сложи в кабинета си портрета на Борисов като махна този на ЛЕВСКИ. За негово нещастие го щракнаха медии,а и тази снимка бе сложил на профила си във фейсбук. Като разкриха това по няколко телевизии,този г-н изтри профила си във фейсбук. Но фотосите се пазят и ако знаете как го гласят след падането на ГРОБ.......

329

Ицо

преди 12 години

Е нали къдравият мутро-полицай Явор Колев се изживява като хакер- при вяка власт....

328

до 336

преди 12 години

Ако се отказваме от свободите си, най-добре да престанем с риториката, че при Т.Ж. е било лошо.

327

.........

преди 12 години

значи от доста време бойко е.е червени д.пета

326

Анонимен

преди 12 години

то така ако ставаше с уволненията, нямаше да има изборивсеки може да си направи сайт смешници :)

325

Истината

преди 12 години

БРАВО МИЛКО. И ДА Е ВЯРНО И ДА НЕ Е ВЯРНО. КАЖАТ ЛИ 1 ПЪТ ЧЕ СЕСТРА ТИ Е *** , ВЪРВИ ПОСЛЕ ДОКАЗВАЙ ЧЕ НЯМАШ СЕСТРА. КАКТО ТИКВАТА И ПРИСЛУГАТА МУ ПУСКАТ НЕДОКАЗАНИТЕ СЛУХОВЕ ЗА ЯНЕВ. ТИ ПОНЕ ИЗВАДИ НЕОПРОВЕРЖИМИ ФАКТИ. П ОТРЕСЕНИ СМЕ ВСИЧКИ КОИТО НАУЧИХМЕ ИСТИНАТА. ГЕЯ ВИКА " ДРЪЖТЕ ГЕЯ "

324

Мнение

преди 12 години

Политиците ще се усетят, че трябва да се променят, единствено когато се въведе чисто бяла бюлетина, с която показваш, че не избираш никой от кандидатиралите се. Алтернативите, за жалост, престават да бъдат такива, когато дойдат на власт.

323

..........

преди 12 години

Здравейте !Казвам се Милко Тошев. Работех при г-н Николов/Румен Николов Пашата/. Когато Бойко като млада мутра му извеждаше кучетата вечер ме заглеждаше. И 1 звездна нощ ми се отдаде !. Когато стана Премиер вече се правеше че не ме познава. Решавам днес да ви споделя истината !. Съжалявам Бойко. Но човек трябва винаги да помни откъде е тръгнал и какво е правил. Милко Тошев

322

мраз

преди 12 години

Подслушвали ни били.Като искаме да не ни послушва никой трябваше да си спазваме законите и по-малко да крадем.Асега да не се оплакваме защото ка-квото почукало това се ободило.Заслужаваме си полицейщината колкото и да ни е гадно.Иначе оправия няма.

321

Анонимен

преди 12 години

Здравейте!Казвам се Антон Михайлов и аз съм човекът от Благоевград, с когото Яне имаше връзка. Пиша ви, защото искам опровержение по повод материала, който сте публикували вчера (17 декември) Любовникът на Яне го предал срещу 20 000 лв.. Източникът ви лъже! Вярно е, че казах на депутат от Атака, с когото бяхме в интимни отношения, за връзката ми с Яне, но не съм взимал пари от Волен, няма и да взема! Направих го, защото исках да си отмъстя на Яне.Двамата се познаваме отдавна още преди да влезе в политиката. Но Яне винаги е крил сексуалната си ориентация, срамува се, че е гей и затова връзката ни беше тайна. Криехме се и за пред хората се преструвахме, че не се познаваме. Той идваше почти всяка вечер в квартирата, която бях наел, в продължение на две години. Когато се запозна с Алексей Петров, започна малко по малко да се отдръпва, заплаши ме да не казвам на никого, защото градял кариера. Знаех, че Алексей го държи на мушка, помолих го да се откаже, за да запазим връзката си. Да каже на всички кой е! Но накрая той се изплаши и ми каза да не го търся повече.Искам пак да повторя не съм го издал за пари! Никога не са ме интересували парите нито на Яне, нито на друг. Но той много се промени, започна да ми праща обидни SMS-и да не го притеснявам, нарече ме противно ***. Защо? Той също е гей и аз го оправях редовно, така че да не се прави на хетеро! Моля ви да публикувате писмото ми, за да излезе истината наяве!Съжалявам, Яне, но ти ме предизвика!

320

HM

преди 12 години

Да си гей не е престъпление, но е грях. Ся да не кажете че Библията я е писал Бойко и затова така пише

319

do 332

преди 12 години

Хаха, само дето Тони Михайлов застана пред медиите с лицето си и с името си и разказа всичко :) А Галето - срещу два бона го играе на съпруга, а в последно време дори не се и появява вече :)

318

До НМ

преди 12 години

Това какъв е Яне го пуска тиквовата партия и лакеи. Но той си е с Галето ,обичат се, навсякъде заедно......Май обратните са другаде.......

317

Истината

преди 12 години

В добра форма съм, а другарю Кутев? :)

316

Иван

преди 12 години

И какво въобще не ни харесвате на нас, различните? Да си гей не е нито престъпление, нито грях!

315

HM

преди 12 години

яне гушкал красива жена ли? Той нали е...... тва за наказание ли го мъчат :D

314

Иван

преди 12 години

Направи билборд ако искаш че и Яне теб е онодил.......Но Яне се радва на толкова красива жена,гушка си я нощем ,а ти можеш само да му завиждаш и караш на ръчно.Ха ха хаааааааам

313

Истината

преди 12 години

И все пак уволняващите са повече от 2 пъти от тези които искат да остане ***. А есента такъв мощен шут му предстои че си няма на представа. Секретни грами и проучвания прогнозират тежка и окончателна загуба за ГРОБ. Тиквата веднага след това ще се опита да напусне страната за да се спаси от възмездие за огромните кражби. От нас зависи ще допуснем ли това. НЕ нали братя Българи !. Незабавен арест !

312

Опълченеца

преди 12 години

Аз го запазих. Къв ще да е, пожарникар, ***, тиква, Боко, кръстник, двойникна Тодор Живков или какъв още не, но поне засега алтернатива не виждам много, макар и да не бях гласувал за него на последните избори. Бойко ако искаш да станеш като Тодор Живков си спомни, че другаря Живков вземаше и получаваше много, но не го крадеше не си строеше вили и апартаменти, а строеше заводи,фабрики и всичко останало за българския народ. Ако искаш да си велик като него и ти трябва да правиш това.

311

Анонимен

преди 12 години

Чудо голямо, сайтове, билбордове. За пътуващите по магистралата София - Пловдив, след Ихтиман, съм поръчал да поставят един билборд "АЗ Е*АХ ЯНЕ ЯНЕВ!". Мисля сега да направя анонимен сайт с гласуване "Е*али ли сте Яне Янев?". Всеки ще може да гласува по толкова пъти, колкото тека му е направил. Яко ще се позабавляваме :)