303

до 273

преди 12 години

Ти си най- големия балък бе пичми!! Сигурен съм че даже не си излизал от 1ви микрорайон на Ляолин а ми говориш кво било в Америка! ***! Дори в Америка за толко малко нищо не ти правят бе. Най- много глобичка да ти сложат. Марихуаната трябва задължително да се декриминализира! Ще изброя само няколко държави, в които не е никав проблем да пушиш- Чехия, Испания, Англия, Швейцария, Австрия, Унгария и т.н. За Холандия няма кво да говорим. За големи количества вече е друг въпрос!!!!

302

Анонимен

преди 12 години

Хайде отворените да видят табличките в следната статия: club50plus.bg/life/society/928-20-top.htmlи да ми обяснят после пак за Люксембург и Холандия!! Благодаря предварително!

301

Bai Onzi

преди 12 години

И сега ми каза, че Люксембург е една от водещите икономики в Света, така ли? Хахахах. Батко, паднах от стола...

300

307 до анонимник 82

преди 12 години

Труженичка е ***, моето момче, аз съм дипломиран икономист и работя във фирма с 75000 служители в цял свят, и за разлика то теб имам нещо горе, за това само ше ти кажа, че понятие като "брутен продукт на глава от населението", така както си го написал не съществува, другите неща няма да ти ги обяснявам, защото и без това си *** и няма да ги разбереш!

299

сс

преди 12 години

кажи ми начин за измерване на икономика бе анонимник *** освен БВП/глава от населението? Освен това си и неграмотен !

298

аз до анонимник 82

преди 12 години

След последния ти пост мисля, че нямам какво повече да ти кажа. Той живота ти е казал достатъчно. Абсллютен *** и безхаберник си ... айде със здраве

297

anonimous 82

преди 12 години

Глупаво моми4е си ти!Пак ще кажа-има разлика между мощна икономика и висок БВП на Глава от населението!Образоваи се бе,нищожество!Холандия е с висок стандарт,но може ли да се мери с Франция например,или коя да е високоразвита и голяма страна от Западна европа,или теб като потенциална труйени4ка на магистралите не те валнува тва,ами кои му е по-пълен джоба?Е да,ж Холандия плащат пове4е ..но тва не ги прави световна икономика!

296

Ей анонимен 82

преди 12 години

*** си единствено и само ти, ако някога се намериш с пари отиди да се поразходиш до тези страни, за които говориш (била съм във всички и в момента живея в Германия) и сам си направи изводите за икономиките им! Това, че Холандия е малка страна не я омаловажава като икономика! Просто млъкни и престани да сееш злоба из форума, ами си изпий хапчетата най-накрая. Заради такива *** като теб дето само отрова сипят няма да се оправим никога!

295

sexito0o0o0o

преди 12 години

Tozi Явор бахаров има вид на истински мъж. Много мъшествен изглежда.

294

anonimous 82

преди 12 години

Абе еи животно-301,брутен продукт на глава от населението е едно,а БВП е савсем друго,ненормалник,кви икономики са тия държави от по 100 4овека бе?Икономики в Европа са Германия,Франция,Великобритания,Италия и Испания,тва са мощни икономики,макар и по доход на глава от населението да са под Холандия и Норвегия примерно...4ети пове4е ***!

293

аз

преди 12 години

за долното "копче" не можете да кажете отворковциОсвен, че пропуснах Швейцария ;)П.с. Холандците не ги мислете, те са на светлинни години пред нас (буквално).

292

JCPenney

преди 12 години

Боряна,ще направя всичко за теб!!!

291

Най- секси звезда

преди 12 години

Фризурата на Бахаров го прави с много "мъжествено" излъчване. Сега за тая цигарка заслужава да му смъкнат скалпа с *** на ножа да видим дали пак ще троши стъкла на коли и ще разнася дрога.

290

до 291

преди 12 години

Холандия е на 10 място в света за 2010 по БВП на глава от населението, като от Европа пред нея са само Швеция, Норвегия и Люксембург. справка- Уикипедия : en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)_per_capitaСпоред мен, това си е баш водеща икономика в Европа и Света :)

289

ivan

преди 12 години

Qvor4o, smenai dilara.Dobre 4e te xvanaxa da se otvorim 4e te ba4kat.Pla6ta6 1 gr a te ti davat 0,75g . Nebadi balak

288

az до възмутен

преди 12 години

Защото е по-лесно да се нареждат хората отколкото да бъдат образовани и такива *** като "анонимен 82" да могат да си проявяват селско-телешкия, пропит с алкохол до посиняване манталитет.

287

до анонимника

преди 12 години

А ти анонимнико 82 защо по-точно се пениш като бясно куче? Излизал ли си някога извън България и виждал ли си хората как живеят, че говориш кой йъде трябва да хваща пътя и за Белене и подобни глупости? Тъпо и ограничено парче си ти, българският народ, че е изпростял яко е вярно, но не заради трвата, а заради чалгиите, плеймейтките и цялата порнопомия, която се сипе отвсякъде и внушава мутренски манталитет. А ти си за детската градина с твоите плоски разсъждения на кон с капаци!

286

Изцъклен гном

преди 12 години

Из последни кадри.... Боряна: Каминеееейййй!Камен: Боряно мааааа!Боряна:Каминеееееейййййй!Камен: Боряно мааааа!Каква драма, Господи!

285

Възмутен

преди 12 години

има ли известна личност който да не взима нещо???Що не излезете пред народа и да обясните що е марихуана хероин и амфетамин???Защо всички се крият като мишки а толкова им личи ,защо трябва да си престъпник ако взимаш нещо конкурентно на алкохола ,защо държавата не печели акциз а гони малките деца с по няколко дози и ги правят престъпници като ги вкарват в затвора.Защо не вземат да направят тест на всички водещи по тв като тръгнем от Гена трайкова та стигнем до новото Х фактор и део.Всички зимат

284

anonimous 82

преди 12 години

Аве знаиш ли кви Раста и маста имидж ще ви дам бе!В роля бил...в Белене знаеш ли в ква роля ще влезе...като го опънат на 40 градуса жега с кирката да разбива камънака...6е му излязат белите дробове през носа в те4но състояние...ама нека,защтитаваите го,то е ясно накъде се е запътила БГ,*** народ,наркоманизиран-слаба държава!Тва е!Друсаите се братя!