359

До всички

преди 12 години

Не обръщайте внимание на бг. турчин!Ту пише ,че е малък и техните работели в турска фабрика ,че България не е направила нищо за него. Ту че познава 30 българи... О.о и коментира работни места и политика... *** е !!!Предизвиква хората за полемика ,но е тъпичък и без достатъчно образование ,затова не му се получава...

358

някой

преди 12 години

Мисля да напиша нов роман: "Криворазбраната демокрация".Гледах наскоро клип в Youtube за живота на ромите в Англия.Еми, доста по-добре живеят от нашите. Само че живеят основно в каравани. И малки паянтови къщурки. Самите те казват, че са свикнали да живеят на открито и да пътешестват.Между другото, още Хитлер се е опитал навремето да набута всички роми в панелни апартаменти. Изобщо нямам за цел да го защитавам, защото оттам ги е пратил после в лагерите. Но идеята за апартаменти не е добра.

357

Мая

преди 12 години

Не мога да разбера, каква е тази злоба... по- добре ли е ромите да живеят в мизерията, която загрозява кварталите?

356

СОЛИДАРНОСТ С НАС

преди 12 години

Страната ни е нещастна и с онкологично заболяване - тумор с метастази - с над един милион разсейки, които почти нищо не работят, не генерират данъци, занимават се с кражби, фалшив алкохол, проституция разнасяща зарази, петни името на *** в чужбина, рушат инфраструктурата на страната(ж.п. релски, електропроводи и капаци на шахти), което е равно на тероризъм в други държави, натоварват здравната каса и социалното министерство, а отгоре на това биват награждавани с безплатни апартаменти.

355

Анонимен

преди 12 години

AZ PAK MISLQ KOLKO LI STRYVA 5 KILOGRAMA TROTIL ?????????

354

Катерина

преди 12 години

По- добре да се изгради място където да живеят, от колкото да застрашават техния и живота на околните с опасни постройки!!!

353

az

преди 12 години

Браво, а за българските майки с деца, социално слаби хора, хора с увреждания - няма такива екстри. Ама за бай *** има.

352

Анонимен

преди 12 години

Браво! Поредният сигнал от граждани, който не остава да витае във въздуха!

351

narodna prikazka

преди 12 години

na moita kawi4ka ot 22 godini nemoga da naprava edna krapka mazilka i podmenq tuk tam ot pokriva , 4e dazdat vliza i kape po leglata ni poneze sam bezrabotna ot 1992 godina. nqma kak zaem da naprava koi ti dava i otkade da vzema da vrawam.mislq , 4e tazi esen we padne i zatisne no dano ako se slu4i ne sme v neq nbie. pitam..zawo nqma i za takiva kato men malko pomow pone s materiali?

350

Анонимен

преди 12 години

da se mahatt v indiqq tam da praat mizeriite

349

Анонимен

преди 12 години

В южен Лос Анжелес четиретажен дом бил обхванат от пламъци и изгорял нацяло. На първия етаж живеело нигерийско семейство от 6 души, занимаващо се с фалшифициране на чекове. Цялото семейство загинало. Група от седем нелегални емигранти от Кения успяли да измамят общинските работници и получаващи социални помощи живеела на втория етаж. Всички загинали.Шест члена на латоноамериканска банда заемали третия етаж също загинали. От жителите на дома живи останали само една семейна двойка бели заемала четвъртия етаж. Ал Шерптон, Джон Бурис и Джеси Джексон били възмутени от този факт и долетяли до Лос Анжелес за среща с началника на местната пожарно-спасителна служба, където в рязка форма поискали отговор по какъв начин всички черни, цветнокожи и латиноамериканци са загинали и само бялата двойка е останала жива? Отговора на на началника на пожарната бил кратък:Защото те бяха на работа...

348

Бял Сиган

преди 12 години

Иска гараш за коня , *** нема щото съм с предимсво , имам катър с каруца и пет кокошка носачки ! Требе на първио еташ ! Ти можи *** от вториа на гори А имам и пет малки талибанчета , за сега де ........Търса да купа сателит ,първа потреба нипримено .......чи с Айшету праим сека вечел дързос и хубост ..

347

Анонимен

преди 12 години

Ас иска гараж за коня...

346

Хектор

преди 12 години

До-БГ турчин,умно момче си,но защо казваш че сме "*** на русия",като тя е НАШЕ ДЕТЕ а не ние нейно????Иначе си прав че сте ЕСТЕСТВЕНИ СЪЮЗНИЦИ с русия,много се надявах да не се усетите,но уви светнали сте се.И друго:-всяка нация има цикли на възход и упадък,лошото е че когато вие сте във възход ние падаме,а когато сме ние вие ядете як бой.В момента БГ нацията се ОПТИМИЗИРА като изгаря ШЛАКАТА и намалява до ядрото си,то е 3 милиона след това започва нов възход,при вас ядрото е 12 милиона.

345

Анонимен

преди 12 години

''Общината мисли как да си заслужат апартаментите''Като си ги платят. Както всички останали хора в държавата правят.

344

Анонимен

преди 12 години

Искам да се помолим , ако можи моя партамент да и на първио етаж , да мога да паркирам каруцата с катъро лесну ! И щоту кукошкити трудну фърчат от вторио етаж на гори , немат силъ гуркити и мясат на немски юнкерси нат Сталинграт прес зимътъ ! Иначи , че треба да бутнем поне два панела и да праим външен ескалатор, а куга спре токо на сиганчетата , че им се опинят жилити да въртат въртоко ! Ако мое е едни 15-20 000 иляди безлихвен заем за обзавеждане и сателит ! Че ги платиме некога , верно е.....

343

АС

преди 12 години

***...По-***...Най-***...Бойко Борисов...Фандъкова...Диков...

342

Анонимен

преди 12 години

Аферим на шопите! :) Гледкайте си ***, че в тях ви е надеждата.:) Само да попитам, след като ги обзаведете с жилища *** ще им правите ли? :)

341

ves666

преди 12 години

da,kradat jici ....

340

гурбетчия

преди 12 години

Ееее ,най-после и тези хорица да видят хаир от стотиците милиони евро пращани за тях от ЕС !!!