50

бг

преди 12 години

Еми да го закриват това мафиотско дружество! Аман от монополни дружества -хората пропищяха парното им излиза златно,а който не иска да се топли на парно пак трябва да им плаща-за грозните им тръби.Е в коя развита държава го има този рекет питам аз? Това парно е комунистическа измишльотина,сега за отопление има къде,къде по-изгодни алтернативакато климатик(инвертор),котли,камини,водна риза,и подобни инсталации,които поне плащаш каквото консумираш!

49

45

преди 12 години

Съвсем психяса. Какъв имот? Имот на село. Апартаментът ти е в блок, който се топли от топлофикация. Кой да ви плаща сметките? Спрете си парното от абонатната станция и никой няма да ви поиска и една стотинка.

48

Анонимен

преди 12 години

Я топлофикация да докаже, как ги изчисли тези сметки ! олио да ги попари! 395 лв. сметка за месец, от радиатор и половина на последния етаж. айде докажете ми, как ги изчислихте 395 ! или Вальо топлото още е на заплата при вас. и като дружеството ви е зле, как си раздадохте за великден по 150 лв. премий, дано се задавите с тях

47

юрист

преди 12 години

До 14- абе ***, ти си сигурно един от десетките юристи от провинцията,които ТоплоФЪКация наема за жълти стотинки. Никой свестен адвокат от София не се навива да представя ТоплоФЪКация в делата срещу длъжници. Марш на село.

46

до 39

преди 12 години

***, "***" викай на сина си. Трябва да си доста *** да не загрееш, че когато парното е било 10 лв. някой го е доплащал. Доста болен мозък трябва да реши, че да топлиш вода в края на София и да я пращаш по десетки км лошо изолирани тръби да топли радиатори на другия край на София и да твърдиш, че това било евтино (ефективно?).

45

до 43

преди 12 години

Ти си наистина психясал! Аз като ми е скъп бензина не карам колата бе, капуте. Проблема е че ме рекетират без да ползвам услугата им. Разбираш ли, ***? Те ме задължават, заради тръбите им които минават през имотра ми да им плащам такса при откачени радиатори. Това си е ЧИСТ Рекет! Как по друг начин да ти го кажа ве, ***?

44

Кориас

преди 12 години

Приказките за тия милиони задължения просто не са верни. Топлата вода е отпадъчна от произвдството на ел. енергия и след това няма никаква стойност т.е. не струва на Топлофикация нищо.Не разбрах само до къде стигна делото на Вальо Топлото.От него кога ще си вземат милионите или пак ние ще ги връщаме

43

до 41

преди 12 години

Изобщо не те извинявам, цървулане. Точно това си казал. Че когато било изгодно си плащал, а сега понеже не било изгодно не трябвало да се плаща. Бензинът изгоден ли ти е. Ако не е, що не пробваш на някоя бензиностанция да не си платиш. Нещастници сте софийските ***, на които все някой трябва да ви плаща.

42

Анонимен

преди 12 години

Топлофицирани наглеци, спрете се с простотиите си. Спрете си и парното. Купете си електрически радиатори и бойлери и си решете проблема. 1 кВтч няма и 20 ст.

41

до 39, от 37

преди 12 години

Извинявай, на мен ли говориш? ***???? Май нещо така си се напил, че даже не знаеш какви ги плямпаш. Аз какво съм казал бе, ***? Не казах ли че беше по-изгодно парното едно време, отколкото сега? Проследи хронологията на постовете бе, ***! От много рано сте почнали да пиете. Изчакайте да се мръкне поне бе, алкохолици нещастни!

40

до 35

преди 12 години

Колко е кубика топла вода от Топлофикация..знаеш ли? Я първо се запознай и тогава плямпай тъпотии.

39

До 37

преди 12 години

Алооооо, я се стегни бе. До преди 20 години хората плащаха по 10-20 лв парно бе, ***. Ако имаш още мляко по устата, не взимай отношение по въпроси, по които нямаш спомен за сравнение.

38

Мнение

преди 12 години

Топлофикация вместо да реве как не и плащат абонатите да вземе малко да си корегира цените. Лято е. Жега. Но за топла вода ми идва сметка от 95 лв на месец. Някой да ме светне защо да плащам за подгряване, при положение че чакам по 5 минути да потече топла вода от крана? Иначе е хладка. В Чехия водомерите за топла вода не отчитат ако температурата на водата е по ниска от 40-50 градуса. Защо тук ми начисляват измислени кубици?

37

до 35

преди 12 години

Най-изгодния източник е парното? Ти си за лудницата, честно. Защо тогава малко над една търета искат парно, а другите 60 % от живущите са против да имаме парно във входа? Прости ли са? Приятелче, хората на последния ни етаж при включени радиатори до дупка усилени топломери в стаите им се покачва температурата до 15 градуса най-много. Ако те чуят какви ги плямпаш биха с удоволствие се из.рали на тиквата ти.

36

Korias

преди 12 години

От това което чета виждам,че Топлофикация има задължения към Булгаргаз 76 мил.лева,а гражданите имат задължения от 230 мил, лева за използвана енергия.Ако правилно съм разбрал трябва да извадим 230 от 76 и ще се получи 154 мил.лева ПЕЧАЛБА.Хора това е 200% както и да го гледаме.Нема такава държава

35

Анонимен

преди 12 години

Какво е това "Анадънмууу??"Мисля, че разбрах логиката на тарикатите. Когато е бил "най-изгодния отопляем източник от всички други" 90% са плащали и са били доволни от услугата. Само че той и сега е най-изгодният. Иначе целият ви блок да е минал на ток. Само че на ток тези 40 лв. само за топла вода няма да ти стигнат. И няма да стане с 90% плащащи. 100% или на третия ден те режат.

34

Анонимен

преди 12 години

30 прав си.Лесно спечелени пари - и хоп апартаментче в София. Партийно лидерче - хоп апартаменче. *** - апартамнтче. Черничък - апартаментче........Кой от тях е свикнал да плаща ?

33

gotin

преди 12 години

Те нека вдигат цените, пък да чакат някой да им плаща.От една страна, не е редно някой да ползва услуга и да не я плаща. Но, от друга страна, хората инвестирали в парно, нямат друга алтернатива ... примерно минаването на климатик е разход от минимум 3 000лв.

32

do 30

преди 12 години

Точно провинциалистите си плащат най-редовно, защото повечето са под наем! Разбра ли кореняко шоп?

31

до 26

преди 12 години

Какви сметки бе, умник? Заради *** им тръби ми се начисляват 40 кинта на месец при откачени радиатори. Защо тогава от ВИК не ми искат такса сградна инсталация, като тръбите им минават през апартамента ми? Можеш ли да ми кажеш? Казвам им не може ли да си изолирам тръбите...не можело. Един вид това си е чист рекет за услуга която не искам. ***, когато не ползвам вода и ток и една стотинка няма да ми искат от дружествата. Тоест не ползвам услугата им. Тези обаче са най-големите рекетьор