355

Илия

преди 12 години

ОСТАВКАТА ИМ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА

354

ДЕСЕН ИЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

НИТО ГЛАС , ПОВЕЧЕ ЗА ТЕБЕ ЧЕРНА ***!ХОДИ ДА БЛИЖЕШ *** НА ХЕРСОНСКИЯ ***!НАЛИ ,....СТЕ СИ ВЕЧЕ ДРУЖКИ....??!!

353

аз

преди 12 години

Командира си подписва напускането на парламента. В следавщия такъв той просто няма да влезе.

352

така е

преди 12 години

Иван Костов е най-стойностния български политик в най-новата ни история!

351

Анонимен

преди 12 години

Цветанов е ***,може да го използват за открити уроци относно еволюцията в часовете по биология...

350

Анонимен

преди 12 години

Цветанов се издъни тежко с "октопода" . Не можаха да реализират нищо и то не по вина на съда. Ще ги видим сега скоро в малкия октопод. Издъни се и с ДДС измемите. Не успя да докаже далаверите. А попътно натвори маса гафове с дребни периферни дела, като това за сводника в Кърджали и докторите в Г. Оряховица. На два пъти чете в парламента срс-та в противоречие в закона и без абсолютно никаква видима нужда - освен да настройва едно съсловие с друго.

349

Лесен въпрос

преди 12 години

Защо Костов не риташе против Р.Петков, а скочи срещу Цветанов?

348

Кажи си ,Иване!

преди 12 години

Кому к*р**а търсеше 2 години с школа на ГРУ в СССР ( Бог да го прости) ?

347

ХАХА

преди 12 години

Добре устоя, само на тировете с контрабандни цигари не можа. Както и на сръбското емберго. И на "бързата приватизация". Ама то трябва да е щото печалбите в неговия джоб отиваха. Много сте склерозирали. Нерде Цветатов, нерде Костов..

346

7

преди 12 години

Костов е най - предвидимият политик и щом след 10 / десет / години без да е на властови позиции като каже нещо и всички милиционери, ДС и незнам какви си креатури от миналото започват по команда да го плюват значи им е бръкнал баш там дето трябва. Той единствен устоя и на Руския натиск за коридор и на Американският за приемане на бежанци по време на Косовската криза и не ми се мисли какви щеше да ги надроби наш Боце ако беше тогава мин.председател като си сменя казаното през 2 часа и не смее да вземе отговорно решение или щеше да ходи да асфалтира улиците на Милошевич

345

Анонимен

преди 12 години

Да си против безумствата на ЦЦ не значи да си с БСП! До кога Герберчета мислите че ще можете да карате хората да гласуват за вас с мотива " Или гласувайте за мен или идват Станишев и Доган?"

344

Анонимен

преди 12 години

Дяволът е от Правец и се казва Златев. Свободата на действие на главният слуга е сведена до рязане с ножица и да посоляване на погачи. Както виждате мутрите са на свобода и перат парите си в банката на метресата!

343

Анонимен

преди 12 години

Вместо да обвинявате когото и да било в коалиране за евентуалния вот, по-добре герберите си задайте въпроса, защо стана така, че всички политически сили пропищяха от това недоразумение Цветан Цветанов? И гледайте да си отговорите на въпроса преди доклада за Шенген, защото след това вече ще е късно и герберите отдавна ще са прецъфтели и увяхнали. Когато фактите говорят....И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

342

Анонимен

преди 12 години

Писна ми от обещанията и заканите на Цветанов! Крайно време е герберите да свършат нещо съществено в областта на вътрешната сигурност!

341

Анонимен

преди 12 години

Всички твърдения, че ДСБ подпомага БСП са просто глупави.

340

дд

преди 12 години

Стига цвърча бе, а палата в Банкя, кога го построи Костов? Само кучешката колиба е колкото една панелка.

339

Анонимен

преди 12 години

Аре ве, ....Цвъко са фърля като помиярче на гулем камион половин час, ... камионът спря и Цвъко просто изквича и подви корнишона.

338

7

преди 12 години

Нооо, в България още от турско умственият труд не се цени. Костов - 1 къща. Строена през 1981 година. Цецо - 6 ли, 7 ли станаха вече, къщи. Костов - висшист, икономист. Цецо - физкултурник, заптие. Така е, пехливанлъкът и униформата пълнят кесиите, младите не щат тъй, бягат навън, после що производство нямало, що иновации нямало. Цецо - физкултурник, заптие.

337

Анонимен

преди 12 години

Ако бащата на Цецо Цветанов не беше шофьор на Григор Шопов в ДС, Цецо никога нямаше да стане старшина в ДС, а след това и министър на вътрешните работи! ДС поощряваше децата на служителите си, макар че в конкретния случай има дефицит от интелигентност. Но да си старшинка от ДС за Цецо това е голямо постижение! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

336

Анонимен

преди 12 години

Истина е че в търговските регистри има фирми на бойко и пашата и маджо и останалата симаджийска плява! Истина е записа с Мишо бирата, заради който последния бе убит в хотела на ИСТИНСКИЯ спонсор на Бойко! Това са истини