193

Дедка

преди 12 години

Една нормална лелка няма в БСП - селски простачки до една! Как пък няма да искам някоя такава да ме представлява за каквото и да било! Те нямат нужната култура да се изкажат спокойно и с нормално цяло изречение, седнали да се обясняват! А това с доносите пък е такава идиотщина - кога нашите политици ще се научат да печелят хората с реални идеи и програми, а не само като се топят едни други?!?! Всичко това показва една ниска култура и че доста ни подценяват, като смятат, че се връзваме на глупост

192

Г.

преди 12 години

Преди години, когато полицията беше в ръцете на червенушките, какви ли не номера правеха, за да попречат на предизборната агитация на другите партии, да те говорим как са проучвали опонентите. Цялата силова машина на властта бяха пуснали в действие. На миналите избори изкараха едни чисто нови държавни високопроходими лади и с тях обикаляха градове и села.

191

слав4о

преди 12 години

Ей цървуланко - я да мълчиш !

190

до 196

преди 12 години

Желева, Федосова, Цачева...............................

189

Анонимен

преди 12 години

Кунева, Плугчиева, Бокова......БасииииииииОооотвратт!!!!!!

188

.....190

преди 12 години

.....ииии, ...***!

187

УФФФ,

преди 12 години

А Доган ,какво ще каже ---попита ли го ,като Станишев и Президента?

186

Безправие

преди 12 години

Е, как да няма такъв документ! ГерБ а не мислят, че ще им повярваме...То зад това прозира Цветов и приомите му от 100км. Ей, народе върнахме се 10 години назад, това не е демокрация ,това е управление на прости хора с власт....

185

Анонимен

преди 12 години

Плугчиева се оказа много елементарна. Човек трябва да е много *** за да развява такива зле скалъпени компромати в стил Държавна сигурност и от рода на : някой ми ги е дал, а пък на него му го е дал някакъв от долно нанагорнище. Или другата възможност да е добре заплатена. Така или иначе компромата на БСП ще падне в нейната градинка и тази градинка скоро ще буреняса.

184

Анонимен

преди 12 години

Ясно беше, че миризливата партенка на червените няма да мине и пак ще се изложат, но ми е интересно защо жертваха Плугчиева. Защото тази нейна позиция да прокламира яловите компромати на БСП я изхвърлят директно от политическата сцена. Явно е била неудобна на някои в БСП и сега хем я използваха, хем я обрекоха на забвение.

183

САМО ПИТАМ ?

преди 12 години

САМО ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ ЛИ ИМА В БГ ?

182

Анонимен

преди 12 години

Плугчиева се изплю, като дърт каруцар, язък, че Бойко й гласува доверие и беше избрана от квотота на ГЕРБ за да взима европейска заплата. Това за пореден път показва, че няма свестни хора в БСП, които да милеят за страната си. За жълти стотинки са готови да продадат майка си и баща си.

181

ДААААА,

преди 12 години

КАТО СЕ МИНЕ В ОПОЗИЦИЯ ,ДРУГО СЕ ГОВОРИ , А.....ДРУГАРКО ...ПЛУГЧИЕВА ?

180

Анонимен

преди 12 години

Ченгесарските номера на Държавна сигурност продължават. БСП никога няма да скъса пъпната си връв с ДС. Комунистта козината си мени, но нрава - никога!

179

Mare Negro

преди 12 години

Интересни въпроси има във въпросника на ГЕРБ: "Склонност към корупция?", защо ГЕРБ се интересува? Иска да си ги купи ли?

178

до 176

преди 12 години

до костабащата и дядото на сегашния ни външен министър към кои спадат?

177

Б.Б. към М.П

преди 12 години

Хвани ме за дедовия....

176

още по въпроса

преди 12 години

Защо ви учудва реакцията на препиера? Нима неговите действия не са винаги неадекватни, а думите му - празна логорея. Но къде са му пиарите, за да му кажат, че това не е речник за премиер. Да си премиер не е като да играеш на футбол, та макар и шутът ти да е добър.

175

Мери

преди 12 години

Не смятам, че премиерът е постъпил достойно, разказвайки какво е правил за Плугчиева. В единия случай винаги ще има при нужда рамо на умна, способна и с немалко контакти специалст по евроинтеграция, на която може да разчита. Сега си спечели още един враг, но не като Мая картечарката, К.Нинова, И.Йотова, а умен, знаещ кога да се обади какво да каже. Една от малкото, вкл. и в парламентарната груха на ГЕРб, кадърни и опитни в професята си жени. За какво му трябваше да си прави поредният враг?

174

РЕАЛИСТ

преди 12 години

НЕ СПРЯХА ЛИ ЕВРОФОНДОВЕТЕ ПО НЕЙНО ВРЕМЕ /Т.Е. ПО ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ/ ? БРЕХ НАГЛИ ДРУГАРКИ !!! АКО НЕ СЕ ОБАДИ ДОГАН ЩЕ Е НЯКОЙ ОТ БСП ,АКО НЕ Е ОТ БСП ЩЕ Е КОСТОВ !!! ВСЕ ЗА РАИРАНИ КОСТЮМИ ПЛАЧАТ !!!