39

хахахахах

преди 12 години

браво на хората да им е живо и здраво и всички там пожелания , нокакво е това име е хора - Харпър Севън хахах аххаха аххахавсе едно да си кръстиш детето Велосираптор 8 то и някои от другите им деца имат такива имена - Бруклин маи беше едното момче да го бяха правили в меден рудник в бургас да го кръстят така :Д :Д :Дкак се казваш е пич ? меден рудник :Д Д::Д:Д::Д:Д

38

Анонимен

преди 12 години

браво ,на Виктория !Браво, не се претеснява,че ще си развали фигурата и ще напълнее.Един добър пример за нашите звезди,които все нещо ги спира за да раждат деца .

37

Анонимен

преди 12 години

Оф още малко и ше се изтърва от вълнение...нещо видео от самото раждане нема ли да има ? Пъпната връв нема ли да я продават на милиметър на търг ?

36

taka se radvam

преди 12 години

za porednia hibrid: futbolist-chalgadjiika. Otivam da si napravia edna...zakuska po sluchaia. Da i e chestito novoto chalgalistche, da si go chuvat sus shastie.

35

Анонимен

преди 12 години

Ами нека сравниме раждаемостта през годините на социализма и сегашните години. Спорът е излишен, когато има факти.

34

Анонимен

преди 12 години

Предполагам, че ти си и 22 и 33. 22 не е демократ, а неудачник в живота, озлобен срещу всички и всичко.

33

Да живее соца!

преди 12 години

До 31.Прав(а) си!Я ги виж ***! В едностайна колиба живеят, а още на 36 г. има вече 12 деца! Майката на тези деца е от семейство, което пък има 17 деца! И никога не са работили,не знаят що е заплата!Обаче аз си мисля,че и *** са разглезени! Я ги виж маймунките - нито жилища имат,нито някой им дава социални помощи,а всяка година си цвъкат маймунчета! На нас какво ни пречи и ние да си подскачаме по клоните на дърветата и да се плодим?Зарежи го тоя/тая от пост.22!Демократи с претенции!

32

moni

преди 12 години

Razgele!Dobre,4e rodi,4e ve4e si mislih,4e skoro az shte vzema da rodq pokrai tezi vajni "***".No sega shte se zapo4ne- Victoria prodade pravata za purvite snimki na bebeto samo na edi koi si, Bebeto na viktoriq ima koliki,Bebeto na Viktoria ima novo zub4e, Bruklin,Romeo i Cruiz se spravqt dobre v otglejdaneto , David :Nqma po-shtastliv ot men , Viktoria - Mai4instvoto me nakara da preosmislq jivota si i tova me ambicira da napravq nova kolekcia.... SHTE POVURNA!

31

до 22

преди 12 години

Що не се гръмнеш бе?! Сигурно никоя или никой не са те искали, та системата ти виновна. Ама познавам и други такива като тебе.

30

Анонимен

преди 12 години

Може да са фенове на Чарли Харпър,обърнал седем бърбъна...хихихи

29

Разстроен

преди 12 години

Ох, прочетох заглавието, развълнувах се и ми се доака.

28

Веско

преди 12 години

Браво :) Така се прави ! Момиченцата са яката работа :)

27

Анонимен

преди 12 години

Чудех се защо ми е толкова несимпатична г-жа Бекъм и се сетих - тя не се усмихва,вечно е нацупена.Дано дъщеря й не прилича на нея и вземе и външност,и талант,и чар от баща си.И да се надяваме да не реши да става певица,че майка й е по-зле и от нашенките Николетка и Лиланка.

26

Анонимен

преди 12 години

В англия има доста известни хора, които се пазят от публични изяви, а бизнеса на бекумови е точно публичните изяви. Всичко което правят се показва и разказва най-подробно на пресата от самите тях и така печелят от реклами и интервюта повече отколкото от футбол. Тази публичност си е тяхна стратегия и много хора в англия ги презират заради това.

25

Анонимен

преди 12 години

Що да пишат за проблемите на българите? Нали от месеци ни съобщават периодично коя футболна съпруга е бременна, как върви бременността й или коя фолк-фурия с кого е легнала снощи и с кого - миналата седмица?

24

аз

преди 12 години

Да, името е очарователно, наистина:)))) Да им е живо и здраво, харесвам ги като семейство!

23

Анонимен

преди 12 години

Да им е живо и здраво момиченцето! Но що за име, Арфистка Седем /Harper Seven/? Е, тяхна си работа!

22

Ура! Голяма новина!

преди 12 години

Но кога ще започнат периодично да пишат:- Колко са здравите българи, които през последните 66 години са искали да имат деца, но не са ги създали поради мизерни заплати /или липса на каквито и да е доходи/ или поради факта, че делят една стая или в най-добрия случай - една гарсониера - с още няколко членове на семействата си?- Колко българи не създадоха потомство осъзнавайки безправието си през онези 45 год. /"Няма да раждам роби!"/?Или не са правени такива проучвания? Тогава, чалга до дупка!

21

Пич

преди 12 години

Колко непело изглеждаха тия двамата сред гостите на сватбата. Изобщо не бяха на мястото си. Явно дрехите и парите не могат да прикрият годините с пропуснато възпитание, стил, култура и т.н.

20

Анонимен

преди 12 години

Къде ги носи това момиче тия бебета, та то е кожа и кости.