385

Работодател

преди 12 години

Тая е свършила работа за 5 стотинки и е нормално да си получи заплатата в стотинки.

384

Анонимен

преди 12 години

Рано или късно или фирмата ще те прецака или ти ще прецакаш фирмата. Е по добре аз да прецакам фирмата ,отколкото тя мене. Мухахахахахаха

383

Анонимен

преди 12 години

Е, на това му се вика гавра! И после защо не си търсим правата. Че нали после шефът ще ти го изкара през носа! Сега ако съм на мястото натази жена ще гисъдя до дупка!

382

Трайкофф

преди 12 години

Преди време мнозина у нас искаха капитализъм като си мислеха, че той ще се случи същият, какъвто е в Западна Европа. Това няма как да стане, най малкото заради хората, които го съставляват. Капитализъмът в Западна Европа е такъв само заради живеещите там люда, а в БГ е онакъв- "див и варварски" пак заради същото. У нас не може да се състои бленуваната демокрация, поради очевадната липса на народ, който да я налага или гражданско общество ако щете. Тази липса е онаследена от соца и няма решение!

381

Селянин

преди 12 години

В България работодателите си правят каквото искат.А иначе реват за увеличението на минималната заплата.

380

до тина

преди 12 години

"работодателчето" е с турско име за това в този "сайт" не го пишат

379

Тина

преди 12 години

ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕТЕ/ДЕЦА Е РАБОТА!!!!!РАБОТА И ПАК РАБОТА!!!!! КАЖЕТЕ ИМЕТО НА ФИРМАТА.ДОБРЕ Е ДА СЕ ЗНАЕ ИМЕТО ТАКЪВ "РАБОТОДАТЕЛ".......

378

Емил

преди 12 години

Управителя на тази измислена фирма е кръгъл ***.Мисли се за хитър ***.Какво излиза всъщност?Че е накарал някой или той самият да брои 6 часа жълти стотинки.Тия хора не знаят ли,че "потърпевшата" ще отиде в банката и ще обмени стотинките за банкноти точно за 1 минута.Баси тъпите келемета.Мухахаааааааааааааааа

377

Biznesmen

преди 12 години

Kade pishe che zaplatata tribva da se plashta sas stolevki? Bila na stotinki, ame ne gi vzimai kato se chuvstvash obidena. Firmata v koiato raboti ot 6 godini-4 maichinstvo i vzela 5 meseca otpusk. Eh Bulgario? Kade drugade za 6 gidini mogesh da rbotish samo 1,5 ?

376

Анонимен

преди 12 години

а собственика на фирмичката сигурно ПАК от *** произход

375

sofeto

преди 12 години

рабододател (бизнесмен БГ) дето не може да плаща договорена заплата на работниците си да не се захваща въобще с бизнес!!!

374

Viola

преди 12 години

Как може така да се подиграеш с една майка,която ,евала на нея,си потърси правата..?!Кажете името на фирмата..дано я спукат от проверки и глоби тази фирма ..пуу

373

Българин

преди 12 години

В България е нито да си работодател, нито работник. Работодателят трябва да осигури работа и заплати, нормални условия на труд. НОИ, НАП, ХЕИ, инспекция по труда и др.го скапват от проверки, налагат санкции и глоби в повечето случаи.Когато някой излезе в отпуск, това е за сметка на останалите, които трябва да покрият и неговите смени.С други думи останалите започват работа на сгъстен график.В строителството пък се печелят търгове на половин цена от предварителните сметки, после ниски заплати...

372

питам

преди 12 години

знае ли някой колко струва кило стотиники?

371

Анонимен

преди 12 години

е те тва е единствения случай жената да се порадва че заплатата и е 230 лв, ами ако беше 500 на жълти стотинки

370

Анонимен

преди 12 години

Otglejdaneto na dete e 24/7 rabota. Shte povtoria RABOTA. Jena mi spi minimalno, gotvi,chisti,zabavliava malkia i ne i ostava dori edin chas za neia,da ne govorim za men. Vseki koito si misli che tova e pochivka e glupak ili prosto proizvejda porednia bg ***. Kolkoto za parite po vremeto na soca - cenite biaha takiva zaradi koeto pensionni fondove kum 1989 NIAMASHE.

369

se

преди 12 години

Погазването на достойнството се преследва по закона.Прокуратурата в Шумен да се самосезира и да потърси наказателна отговорност на този ,,бизнесмен".Народе събуди се и се бори за правата си.Стига сме се оставяли да ни тормозаят разни работодатели.Няма да се премахне всичкия фалш но поне това за което можем и трябва то е нужно да го искаме и отстояваме.А то е достойно уважение на наемните работници и спазване на законите от страна на работодателите.

368

Somebody

преди 12 години

Krom, ами тя не е работила съгласно ЗАКОНОВО-РЕГЛАМЕНТИРАНИ ПРИЧИНИ! И съгласно тези причини и Българското законодателство, работодателят е ДЛЪЖЕН да си изпълнява задълженията! Още повече, при наложени предписания от компетентните органи! Това, че Бай *** - Бинесмена се има за голямата работа е друг въпрос! В чужбина, неиплащането на заплати е криминализирано! Я разберете коя е фирмата и кажете :)

367

Анонимен

преди 12 години

zaplata - 230 lv - smetka za parno za 1 mesec - 395 lv. !!! 6te se vadqt pavetata i sopite, vreme e!

366

Krom

преди 12 години

Отново съм разочарован от мисленето на голяма част от хората!Че сме роби, роби сме ... и докато сами не се осъзнаем и помогнем, никой няма да го направи!С жената са се подиграли! За това трябва да има санкция!!!А тези които викат 4 години не е работила ... явно никога не са виждали бебе! Защото да отглеждаш бебе си е работа 24/7 в първата една година след раждането!Аз още нямам деца! Немога да си ги позволя! И ако скоро немога да си го позволя в БГ, ще го направя другаде! Аз си знам цената.