176

Анонимен

преди 12 години

Независимо какви грешки Атака направи аз ще гласувам за тях.

175

Анонимен

преди 12 години

Сидеров излетя в политиката така стремглаво, че все едно се сбъдна най-съкровения му сън. В предишните години този човек (незавършил журналистика журналист) беше образцов аутсайдер, без сериозно образование (завършил е само техникум по фотография), без особени постижения в живота, но с доста големи амбиции. Бил е години наред безработен, неоценен, без семейство, но явно дълбоко в себе си е вярвал в своята съдба. Писал е книги, за които мнозина твърдят, че са просто компилации на чужди идеи. Писал е и стихове, за които сведущите в поезията твърдят, че са бездарни. Няма да се учудя, ако (подобно на Хитлер) е рисувал и е искал да стане и художник, за да се прехранва поне с картините си. Тези дисонанси са твърде важни за оформянето на душевния му облик. Сидеров е негова противоположност, той е рязък, нервен, говори силно, на митингите крещи и ръкомаха (най-впечатляващ е неговия поздрав с дясна ръка, свита в юмрук), очите му блестят дяволски и излъчват буйство, държи се позьорски и явно обича публичността и славата. Доста е емоционален и дори страстен. Той постоянно въси вежди и има изражението на човек, който гледа в бъдното, едва ли не в отвъдното. Този човек е толкова нервен, че все едно е обърнал гръб на живота. За живота е присъщо веселието, радостта. А Сидеров миналата година посрещна дори вестта за бленуваното влизане в Парламента без да се усмихне и зарадва; посрещна тази вест със свъсени вежди и гневно изражение на лицето. На какво всъщност толкова се гневи Сидеров? Стихотворението започва доста рязко: Срамувам се от майка си и баща си дребни чиновници в редиците на Партията голямата ядачка на души. За да заяви това за родителите си, явно този човек е безкрайно гневен. На какво ли толкова е гневен? На Партията? Така се струва на мнозина, които настояват за антикомунизма на Сидеров. Едва ли е така oбаче .

174

Да,но

преди 12 години

ВИВА БОРИСОВ ВИВА ГЕРБ

173

Анонимен

преди 12 години

Вижте какви закони бяха приети за да се смачка конкуренцията на малките фирми, че да се установи тотален монопол на *** и Лукойл. Да тези руски групировки и преди ги имаше, но никога до сега те не са се разпореждали така с България. Като гласувате за Бойко, да знаете за кого в действителност гласувате. ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ, А НЕ ПО ДУМИТЕ!!!

172

Да,но

преди 12 години

ВИВА БОРИСОВ ВИВА ГЕРБ

171

Анонимен

преди 12 години

Волен "Сотир"/дс и Бойко "Буда"/дс са продукт на БКП,които дейно са работили за ДС!

170

Воленчо

преди 12 години

Що не си мълчиш, белким хората забравят, че си с умствена недостатъчност!

169

Стършел

преди 12 години

Волене, стига си демагогствал и лъгал народа! Това че ГЕРБ е еднолична партия на олигарха Бойко Борисов и баба го знае. Но я кажи ти *** сине защо вече няколко вота на недоверие го защитаваш? За това ли ние българските патриоти ти гласувахме доверие? Какво ми говориш за едрия капитал, нима единствената твоя гнусна цел не е забогатяване? За това ли подведе избирателите, за да пълниш сметките на офшорните си фирми? За такива като теб Ботев е казал- Патриот е, душа дава, но не свойта душа, а на на

168

някой

преди 12 години

Сидера е напълно прав за всичко, което е казал тук.... ама не само ГЕРБ се срива. и Атака няма да стигне доникъде. но това не е причина думите му да останат нечути. всичко казано е вярно.

167

Гецо

преди 12 години

Ба присмял се хърба на щърба...ей туйто...кратко у лаконично.ГЕРБ се срива...ВЕРНО...а АТАКА...като ракета към космоса...и така докато изчезне от хоризонта.

166

ЗАЩО..?

преди 12 години

КУНЕВА СЕ ПРОДАДЕ ЗА 4 МЛН .,ЗА ДА СПРЕ АЕЦ-А В БГ !

165

СИМПАТИЗАНТ,не бивш

преди 12 години

Още от създаването на АТАКА по време на всички избори в които е участвувала П.П. неизменно съм бил застъпник за съшата... Сега съм поканен и за член на изборна комисия от квотата на ПП АТАКА ! Именно и за това призовавам г-н Сидеров да събере смелост, и да направи необходимото , за да спаси постигнатото до преди две години.... Според мене,последните две години са черни за АТАКА!

164

Анонимен

преди 12 години

сигурно

163

Анонимен

преди 12 години

БСП атакува по всички флангове чрез проектите си ДПС, РЗС и Атака. Досега Атака бяха в ролята на внедрен агент, но се издъниха, скараха се с ГЕРБ и вече няма смисъл да се крият.

162

Анонимен

преди 12 години

Абе не знам дали се срива, но аз ще гласувам за ГЕРБ. За първи път нещо се прави в тая страна, за първи път нещо се раздвижи и за първи път комунистите са паникьосани, това е достатъчно за мен :))))))))))))))))))))))

161

СИМПАТИЗАНТ,не бивш

преди 12 години

ГЕРБ се срива като НДСВ, предупреди СидеровДа, ГЕРБ се срива като НДСВ , което са мене е радващо, защото те са вредни за България!Опасявам се обаче, че и АТАКА се срива като ГЕРБ, за което искрено съжалявам и се ядосвам ! Още веднаж помислете, не е ли по-добре да си признаете грешката, и всички да тръгнем отново напред... Кажи ми баьо моите грешки и аз да ти кажа......

160

просто,

преди 12 години

Бойко му спря парите ,и Сидеров търси от друго място !"АТАКА " СА ПЛАТЕНИ ,КОЙТО ПЛАЩА СА С НЕГО !

159

СИМПАТИЗАНТ,не бивш

преди 12 години

"Той подчерта,че"Атака"са дали подкрепата си за правителството с идеята да бъдат доброжелателен партньор, в чиито съвети,наставления ГЕРБ да се вслушва,това обаче не се е случило." Г-н Сидеров !Не е реално,две години всички ние да виждаме негативите в управлението на ГЕРБ,и само Вие да го подкрепяте БЕЗРЕЗЕРВНО!Защо?Та не виждахте ли че по този начин губехте не само огромен брой симпатизанти, но и мн.голяма част от членската си маса?Спасението...посипете си главата с пепел и се извинете

158

лопата

преди 12 години

така е . разбра че герб си отива и обърна кросното, ама късно.безполезни акции за да си вдигне рейтинга но хората го разбраха/изключвам наивниците, които все още поддържат гроб и атака-те са много малко и ще стават все по-малко/.за едно е прав-атака си заминава преди гроб.

157

Анонимен

преди 12 години

Волен обича България и българите изкарват го луд, а тия дето уж са нормални вижте докъди ви докараха робско племе овце