33

Анонимен

преди 12 години

Жалка история и пълна подигравка с народа! Как да имам вяра в съдебната система, в изпълнителната власт на държавата и властта по места като всеки ден съм зрител на голям безконечен цирк? Родино моя мила ще можеш ли един ден да им простиш?

32

Анонимен

преди 12 години

Лично познавам прокурора Стефанов. Почтен човек е.

31

...?

преди 12 години

Ей ние хора,угодия нямаме! Все плюем,все някой друг ни е виновен,все се оплакваме....,а ние какви сме добрички нали?!

30

Анонимен

преди 12 години

v hawai li otiva toia s taia rizka? mai da!

29

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

ЛЕЧКОВ е нагъл и арогантен защото Бойко Борисов е зад гърба му.Но сега положението се промени. Съдебната система вече е най-яката опозиция на Бойковата тирания. Той затова я плюе постоянно и се мъчи я подчини.В този и подобни процеси ще се види: КОЙ КОГО ...

28

варненец

преди 12 години

ще го спечели естествено.

27

iMunch

преди 12 години

Направете му на човека делата на една дата 3 в 1 да не се разкарва.

26

Цвети

преди 12 години

тоя жалък"красавец"ще се гаври със съд и Прокуратура,докато Б.Борисов е на власт.За да си получи заслуженото ГЕРБ,Борисов и Цветанов,трябва да са извън управлението на страната.Да не е толкова сигурен,че никой не може да го осъди,може,може и още как,но......всяко нещо с времето си,ще дойде и неговото,на този жалък циркаджия със *** си ризки.

25

Анонимен

преди 12 години

ама верно,защо само го разкарват? като го вкарат веднаж в съда,да не го изкарват ! но май доста са папкали и пийвали с него,и за още чакат.

24

селището

преди 12 години

ДО СЛИВЕНЦИ :замислете се колко работни места откри кмета?- няма друг град който да е толкова гладен за работа( хората са съгласни да работят и за 300 лева), безумие ама в къщи и толкова нямало.- незнам помислете си добре преди да гласувате.РАБОТА НИ ТРЯБВА В СЛИВЕН НЕ ХОТЕЛИ И МОЛОВЕ

23

Martin

преди 12 години

nqma da sprat jalkite opiti da go svalqt...bassi sagata za vlast !

22

Анонимен

преди 12 години

Е, сега като се върна в партията майка ще му върнат и комфорта.

21

до Румен

преди 12 години

Лечков не само се подигра с града си, той се изгаври с хората! Смятам, че и 100 български гласа няма да събере тоя маймуняк! Виж *** от "Надежда" ще го изберат и е задължително да отидем да гласуваме, защото иначе ще спечели пак.

20

Анонимен

преди 12 години

Този плазмодий,също като Софиянски, все успява да се измъкне като ***!Има бол мангизи-оправя се!Нахален,арогантен типичен *** с доста мангизи!

19

Анонимен

преди 12 години

Ми намериаме си да си напрайм кумир от некво ци.анче и сеа ни се катери по глАвите и ни чопли по нервната система...

18

Анонимен

преди 12 години

Нито ще осъдят Лечков, нито пък братя Галеви ще влязат в затвора.

17

Румен

преди 12 години

Голям наглец е Данчо Къртицата след това, в което превърна Сливен. Ама хората ще му го кажат на местните избори....

16

Сливналия

преди 12 години

Незнам как е по другите градове, но Сливен никога не е имал достоен кмет. Всеки път печелят най-неподходящите кандидати. Имам чувството, че съгражданите ми не вземат изборите на сериозно и ходят да гласуват напук или да се лигавят. Прави им кеф да прецакат другите наоколо, като не осъзнават, че между тия другите са и те самите. Айде стегнете се малко и да си изберем достоен човек вече! Кмен не се избира по отбелязани голове, а за достойно поведение в обществото и интелигентност.

15

98191

преди 12 години

Тоя колко краде не е истина! Ама нали си пие кафето с Бойко...

14

ГЕРБЕРИ

преди 12 години

Айде сега сливенци, гласувайте пак за него.Нищо не бил направил...ами той и първия мандат не направи, ама му дадохте втори.