41

KOSTAS PAVLOS EVROPA

преди 12 години

KAKVO SA 1500000 LEVA ZA EDNA EVROPEISKA DARJAVA... 100 METRA MAGISTRALA I OKOLO 6 APARTAMENTA...

40

Анонимен

преди 12 години

Това е добре! дори малкото гласували за ГЕРБ в този район ще разберат за какви *** са гласували:)) Кеф!:)

39

Анонимен

преди 12 години

всички гербери са неефективни и трябва да бъдат изритани на борсата за безработни,защото за 5лв не са свършили работа за две години

38

Боко Тъпото

преди 12 години

Какво сте се развикали? Колко са членовете на ГЕРБ в Девин и околността?Ще им осигурим транспорт и всичко ще е наред! А на кучетата лекар не им трябва, ветринар е достатъчен!

37

1

преди 12 години

до 33 ,тиквата има ли ***,или ще ни предложите тоя на фидосова.

36

До 33

преди 12 години

Простако,оставяме го ти да си го ЯДЕШ сами дано се задавите всички гербави ПРОСТАЦИ!!!

35

Анонимен

преди 12 години

Как може да се остави народа на произвола на съдбата?*** некадърни!ОСТАВКА!

34

1

преди 12 години

драги *** от герб,това със болниците даже и през турско не е било,ето го резултата за 2години некадърно управление до къде стигнахме.

33

НЕ , АСФАЛТ....

преди 12 години

...ДА ЯДЕТЕ *** НА БОЙКО!ГЛАСУВАЙТЕ ПАК ЗА *** ,.... ***--ДРУГИЯ ПЪТ , БОЛНИЦИТЕ ЩЕ ВИ ГИ ПРЕВЪРНАТ В ТКЗС И АПК-та....та да си носите чаршафи и одеала от къщи!

32

ФАЛИРАЛИТЕ БАНКИ ...

преди 12 години

...СЕ ЗАКРИВАТ----ФАЛИРАЛИТЕ "ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА"-----СЪЩО!!!!!!НАЛИ , *** И ЧЕРВЕНИЯ мин.ГАЙДАРСКИ ---НАПРАВИХА БОЛНИЦИТЕ ,"ТЪРГОВСКИ" ДРУЖЕСТВА!!!!?????КАКВО РЕВЕТЕ СЕГА,БЕ ---КАТО ВДОВИЦИ ЗА ...ХеЙ...?????????!...САМИ СИ ГО "НАБИХТЕ" --- ПОСЛЕ ,САМИ РЕВЕТЕ!!***.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

спортисче

преди 12 години

само ГЕРП и спорта! който неработи нема да яде!!

30

Гейбер

преди 12 години

Аз като съм болен ям Бойков асфалт-всичко лекува,вервайте ми!!! Хвала на Тиквата ,спаси ни от лекарският рекет!!1

29

Анонимен

преди 12 години

Евала на ДПС! Нека пак гласува за тях електората от горепосочените общини.

28

Ico the Gambler

преди 12 години

Нищо бе са,болнициНали напайха пътя до перник

27

лотисия

преди 12 години

до Вярно ли е:Ехо що не се разходиш до Турция,за да видиш хората какви болници са направили там и на какво ниво работят?

26

чичо Доктор

преди 12 години

В такива случай трябва да се намесва държавата.Болниците не са търговски дружества,а лечението на болни не е търговска дейност,както го превърнаха предишните управляващи,които заложиха бомбите с т.нар.Здравна реформа и сега се сърбат плодовете.Освен всичко трябва да се пресекат порочните практики да се лекуват несъществуващи болни и по този начин да се източва здравната каса.Пак казвам това са сюрпризи заложени от предните управляващи и от тогава е тази практика да се източва държавата.

25

Анонимен

преди 12 години

Да се закрие всичко дето не носи позла.Да избие, недъгавите, слепите, сакатите, да изколим пенсионерите, нашите баби и дядоци.За какво са ни... нито са ефективни, нито пък са рентабилни.Я гербаджиите, нали сте с връзки... дайте идеята ми на Бат'Бойко и на Дянков.

24

do 22

преди 12 години

Abe tapunger ,tova go nqma nikade po sveta bezraboten da pla6ta osigurovki

23

До 21

преди 12 години

Не съм комунист , а ти си много , извънредно много ***.Дори в Сомалия имаше , и има Болници.Това не е магазин за домати , а Човешка болка.За мен с този коментар ти си ***.

22

АМИ , СЪБЕРЕТЕ ПАРИ.

преди 12 години

...И СИ ПОКРИЙТЕ МАСРАФА.. ОТ 1,5-млн.лв., ....НАЛИ РАЗХОДИТЕ СА ПРАВЕНИ ЗА ВАС???!!!!!КАКВО РЕВЕТЕ , КАТО МАГАРЕТА.....??!!!"..ИМАШ ,КРАВА ---ПИЕШ МЛЕКО..."!"..НЕМАШ КРАВА---ПИЕШ ВОДА"!КМЕТА , КАТО Е ПРАВИЛ РАЗХОДИТЕ ---ДА Е МИСЛИЛ....КОЙ ЩЕ МУ ГИ ПЛАЩА!А, СЕГА ...КВО?????!!СМЕТКИ ...."БЕЗ КРЪЧМАР".....!Я, ...КМЕТА У "КАУША" , КАТО НЕ ЗНАЕ ДА СМЕТА....ХА,ХА,ХАААААА.....!!!!!