20

don4o

преди 12 години

bavno ama sigurno evrosaiuza se razpada,leka poleka vsi4kite nashi ,,priateli,, pokazaha istinskoto si lice,bqhme hubavi prez komunizma evtino more ,zelen4uci,nashe hora ne mojeha da si pozvolat po4ivka ,teq sedeha po cel mesec na 4ewrnomorieto...sega sme nikoi ,mnogo sme izostanali ,ne sme im na nivoto....hubavoto e 4e ima vidov den za vseki,...

19

gft

преди 12 години

@13и това ако се случи, дане би да си променят мнението за нас??? какво правим , ние за да преобърнем това мнение?иначе и аз като се разхождам по улиците, започвам да си изграждам нещо такова като мнение.

18

Анонимен

преди 12 години

До 13 ЧИСТАТА ИСТИНА си написал ,но малко българи го осъзнават На Запад ни мислят за аборигени родени в пещери и ядящи сурово месо.Да затварят тази *** ЕС по бързо

17

Анонимен

преди 12 години

Подзаглавието е по-правилно:" ще ни ГО вкарва на части"

16

Бай Гошо

преди 12 години

Тия поляци и те ни плюха на суратя! Не мога аз да разбера едно - кат не ни искат у евро-съюза, ние какво се натискаме толкова?! Шенген менген - вси4ката им работа е такава.....пускат *** от целия свят - африка азия от къде ли не...все ние сме им трън в о4ите. Навремето на поляците помощи им пращахме, сега ни показаха дървото! Ами да се махаме от тоя съюз и от тия кърлежи - само да сму4ат знаят!

15

СУПЕРГЕРБ

преди 12 години

България и Румъния ще се присъединят към Шенгенското пространство на два етапа. Това стана ясно по време на срещите на вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов в Берлин.Формулата е предложена от Германия, но е съгласувана и с останалите държави, които са скептични по отношение на влизането ни в Шенген Франция, Холандия и Финландия.Тя предвижда отпадане на проверките по летищата за българските граждани до края на годината, а след излизането на новия мониторингов доклад на Европейската комисия през следващата премахване и на контрола по границата ни с Гърция.Окончателно процесът ще бъде съгласуван през есента, на срещата на вътрешните министри на страните-членки на ЕС, която ще се състои на 23 септември. Десет дни преди това на 13 септември, на посещение в София ще пристигне германският вътрешен министър Ханс-Петер Фридрих. Очаква се по време на тази визита да станат ясни последните детайли към поетапното присъединяване на България към Шенген.По време на срещата си с депутати от Бундестага Цветанов представи постигнатото от страната ни в приоритетните за правителството области членство в Шенген, противодействие на организираната престъпност и корупцията.България води реална и ефективна борба с тежката организирана престъпност, заяви той и даде примери с конкретни реализации.Водим разговор за предстоящите решения те не се отнасят до влизането на България в Шенген, защото страната ви е в Шенгенското пространство, отбеляза на свой ред д-р Ханс Петер Ул, говорител по вътрешнополитическите въпроси на парламентарната група ХДС/ХСС. Дискусията е по-скоро за гарантирането на сигурността след отварянето на границите, каза още той. От своя страна, Цветан Цветанов благодари за възможността да бъде в Бундестага мястото, където се формират политиките на германското правителство и се вземат решения, които вълнуват гражданите на Германия, както и на депутатите, "които на място се запознаха с подготовката ни за Шенген, заяви вътрешният министър.

14

Пояците са........

преди 12 години

Полска ***, пиянска, католическа!!!!!

13

разочарован

преди 12 години

нямаме бъдеще нито в ЕС,нито в ШЕНГЕН.западно-европейците винаги ще ни смятат за втора ръка,а техните икономически акули ще унищожат всичко българско.нашето бъдеще при тях е слуги,камериерки,миячи на чинии и черноработгници,докато тъпите им деца се уреждат на работа с костюм и вратовръзка.да се ориентираме навреме към страни,които са ни уважавали и не са си позволявали да ни обиждат.ще се радвам ако излезем от ЕС за да запазим държавата си.

12

MERKI

преди 12 години

Трябва и България да има адекватен отговор , трябва да има забрана за 2 години да се наемат чужди работници.В момента много гърци и румънци се насочват към БГ и заемат работните места .

11

Анонимен

преди 12 години

Тия панове лайняри преди 24 год им пращахме хуманитарна помощ и храни,сега *** номера ще ни въртят!Много по-гадно е племе са от нас!

10

Анонимен

преди 12 години

Като гледам как са ни затиснали от всякьде ,как пазара ни е зает от всякакви стоки само не и бьлгарски ,как ни отказват достьп до европеиския трудов пазар значи те си осьществиха експанзията а ние останахме с прьст в .....з ,ако имаш пари можеш да идеш на екскурзия и да ти ги вземат,ама да работиш---не ,ми даите да отваряме военните заводи...

9

Анонимен

преди 12 години

Как ми се иска да се разпадне шенген ЕС еврозоната и да видя на кво дередже сте аджеба

8

gft

преди 12 години

за румънците не знам, никога не съм ходил в румъния, но ние сме карикатури, нормално е..

7

wolf

преди 12 години

Това е защото знаят че довечера ще ги бием на световната лига по-волейбол :)))

6

ЕХЕ

преди 12 години

Като ни приемат в Шенген , ще са се върнали границите във всички ЕС страни.Ние винаги сме или на опаки , или закъсняваме.

5

Анонимен

преди 12 години

"Не искаме да плащаме за гръцките пенсии, не искаме румънците просяци на улиците си, не искаме северноафриканците, нито европейски данъци или членство на Турция",САМО ето тва да успеят да регулират-ЕВАЛА им правим на целио ЕСНе ни треа Шенген-че бегаме за Норвегия

4

Анонимен

преди 12 години

Aко може частта, дето са Боко Тиквата, Цвъцко, серГея, Поганя, *** Лостов, Болен и т.н., изобщо да не бъде вкарвана в Шенген. Или пък наистина да бъдат вкарвани по един и на части :))) Писна ни от тия крадци!

3

Анонимен

преди 12 години

Ще има подпиване на цената на труда,докато има огромни разлики в доходите.

2

Ще има ли Шенген?

преди 12 години

Ние докато влезем е много вероятно Шенген да се разпадне. Вчера Дания възстанови граничния контрол по границите си.

1

Анонимен

преди 12 години

Шенген - на пукин ден!