26

Радост Михайлова

преди 12 години

То не е ли да го опердашиш- за какво си го родила, чупи му мусурата на ситното ***!

25

Анонимен

преди 12 години

Некадърни и безотговорни родители. Нормално и техните са били такива.И като не знаят как да възпитават децата си - бият ги. Но първо ги глезят."Амачача мушишиши гуши..." и после "Ей идиотче такова! На ти тия шамари".Белите хора не третират децата си от малки като бавно развиващи се нито ги глезят, за да може да не се налага да ги наказват. Ранното създаване на чувство за дисциплина и ред е истината не боят. Но това говедата не го знаят, защото самите те както и техните родители са невъзпитани

24

БГ

преди 12 години

Всичко друго е в ред,само това остана да оправим.Първо спрете насилието по телев.канали,в живота.Въведете ред,според законите на страната за всички бълг.граждани.Законите не се отнасят само за българите,държавата не е само наша,от нея цоцат и останалите етноси.Няма ред в плащането на тока и водата например,не се плаща от всички.Печалбите отиват в колонизаторите.Не могат да се отгледат децата нормално,няма работа.Когато има проблеми в семействотго,тогава има алкохол,има насилие.Държавата нехае ?

23

Киро пора

преди 12 години

ми нормално - при положение че нямаме държава .... ?????

22

Анонимен

преди 12 години

Сеа кат пишете...2155 случаи на насилие...всяко 3-то българче понесло физическо насилие т.е. българските деца са около 6500 ли ? Или ако приемем, че има около милион деца - при всяко 8-мо понесло сексулно насилие се получава голям секс. Я си заврете стъкмистиката където трябва.

21

Анонимен

преди 12 години

всяко 8-мо българче сексуалноCwetanov im doma 3 bulgar4eta, no te ne sa sexualni???

20

Анонимен

преди 12 години

Всяко трето дете е понесло физическо насилие, а всяко 8-мо българче сексуално.do kolkoto e izvestno v publi4noto prostranstvo Cvetan Cvetanov ima tri zakonni deca. ako bie pone edno ot tiah, toi se vpisva kato prvence v poboistata na decataa trea banditi da bie, nabiva i izbiva ...

19

vuvuzel

преди 12 години

"Насилието над децата се увеличава с всяка изминала година" - правопропорционално на ***.

18

Анонимен

преди 12 години

това вчера го обсъждахме

17

мама ви

преди 12 години

Това е начин да ви отделят от правата ви - не възпитавате - пораства *** и ви тормози, наркотици, *** ... и така! Отнемат ти лостовете за принуда - това е *** приом : Да нямаш права върху собствеността си! Ако детето стъпи на криво ти опираш пешкира, ако обаче го напердашиш - съд и порицание! Егати номера - ти го гледаш, храниш а чифутската държава се разпорежда! Същото е и с кучетата!

16

Калин

преди 12 години

на агенция и отдели ..за закрила щото това е различно .. не може да се вярва, те от това си топлят местенцата :) насилие има .. и тея се радват да го има.

15

До БГ съдия

преди 12 години

А ако бившият е набил детето, щото изпуснало солета на земята? Ще му ограничиш ли личните отношения с него? Няма, щото децата и родителите имали права. А какво изживява това дете там важно ли е? За теб, колега, това не е толкова важно. И ако искам промяна на режима, няма да ми го дадеш, нали? Щото те е страх, че ще ти обжалват делото на втора инстанция, а колкото повече дела ти обжалват, толкова ти е по-ниска 13 и 14 заплата, нали, колега? От това ти зависи плащането на края на годината...

14

...............

преди 12 години

За кои деца става въпрос ???....*** - те децата си за хора не ги имат , те са им за да им вземат детските...и да ги карат да им изкарват пари с просия и проституция...за това не спират да се възпроизвеждат...

13

PC

преди 12 години

Затвор за ***, които посягат на деца.Колкото и да е тегаво положението, не може да си го изкарваш на детето.А педофилите да ги кастрират директно.

12

Анонимен

преди 12 години

Става дума 99% за ***...Ако не сте разбрали ..

11

Анонимен

преди 12 години

Daskala..... ти си един поплювко.....

10

Daskala

преди 12 години

Toi boq izgrajda, toi ne e da razgrajda! Kat my lepnesh dva shamara 6a sa oprai barem stane kelner!

9

Анонимен

преди 12 години

за две години хората ги пере здраво желязото ,КАК НЯМА ДА ИЗПРОСТЕЯТ ,ВСЕ ОЩЕ СА ЖИВИ УМРЕЛИ

8

Анонимен

преди 12 години

Ескалира и насилието в Беларус-брутални побои над цивилни мирни граждани,нанесени от мутроподобни цивилни полу-човеци тамошни мутри.Гледайте в тубето.Тука няма нито ред.

7

Аврора

преди 12 години

Насилието над децата ги съсипва. Превръща ги в почти сигурни бъдещи насилници. Мога да кажа, че 99,9% от тежките криминални престъпления са извършени от хора, които в детството си са били от своя страна жертви на насилие. "НАСИЛИЕТО ПОРАЖДА НАСИЛИЕ"