11

Аммм

преди 12 години

Не мисля, че са несметни количествата. Чифутерията набързо ще им види сметката :(

10

Анонимен

преди 12 години

хах нека си имат минерали след 4-5 дена щак ще има земетресение Щатите няма да оставят така нещата само предизвикват икуствени земетресения тея простите драпнати маимуни ;)

9

полковника

преди 12 години

до номер 6, а бе какъв запад си ти бе ***, тъмен балкански субекет *** и *** колкото за целия китайски народ.... изнасял бил технологии каква технология си измислил ти бе ***, освен да щракаш по цял ден по форумите и да пушиш цигари, марш да работиш мързеливац !

8

Анонимен

преди 12 години

Вместо да се оплаквате се радвайте, че са намерили редки елементи в океана, защотото те са част от решението за един по екологично чист свят! Ако искаме например всички да се возим на електромобили без никакви емисии трябва огромно количество литий, което до сега го нямаше!До колко сигурно и чисто ще е добиването на тези метали от океана е въпрос на технология и мерки за сигурност!

7

До 6

преди 12 години

Ти си кух ръб.

6

спрете Китай

преди 12 години

не може ли просто да бомбандираме китай и да си вземем ресурсите, Тъй или иначе техният икономически възход стана с наши пари и с крадени технологии от Запада, така че ни дължат доста, пък и е крайно време да посвият платната, че нещо много могъщни започнаха да стават

5

Анонимен

преди 12 години

Прав си 4! Сблъсъка с огромният метеорит преди стотици милиони години създава глобална екологична катастрофа при която измират динозаврите, но точно тази катастрофа дава възможност да се появят бозайниците и човека! От гледна точка на земята това е един нов етап на развитие!Интерес от запазването на сегашното екологично равновесеие има основно човека, а земята няма нужда да я жалим, защото живота на нея винаги се преражда дори и след огромни катастрофи!

4

Анонимен

преди 12 години

1, човек не може да опоска земята като цяло, защото много малко неща извеждаме в извънземното пространство, а останалите просто го пренареждаме!Запазването на екоравновесието което познаваме също е в интерес главно на човека, а не на земята като цяло! Изригването на супервулкан или сблъсък с голям метеорит например може да предизвика екокатастрофа по голяма от всички катастрофи предизвикани от човека!

3

До 1

преди 12 години

Ама си джиткаш интернет на телефончето нали!

2

Анонимен

преди 12 години

EEE ZEMLIO MAKEDONSKA I NA TEBE LI POSEGNAHA

1

Анонимен

преди 12 години

Опоскахме земята, юруш сега към Тихия океан.