310

Бойко Борисов

преди 13 години

Здравейте, компанията! Има ли днес в сайта червени форумни циркаджии?

309

Ние българите

преди 13 години

"ПРЕДВИД близостта на местопроизшествието до един от *** квартали в столица, неговите жители се втурнали да събират кой каквото може - от разпилени плодове, до метали от поваления стълб."На Боко електората в действие!

308

Ентелектуалец

преди 13 години

Тоя Борисов само ме излага! Излага и българия в европа!

307

човек

преди 13 години

да , арестувал си ги , и съдиите ни са подкупни , но следователите и прокурорите не са . щото като внесе калпаво обвинение прокурора или следователя " не открие " доказателство ... но , кой ми ака в гащите ?

306

до 304

преди 13 години

И с какво ги е заслужил? Ааааа сетих се с "консултации".... Доган за такива "консултации" трябва да е в пандиза ( точно така си е), но Цоко понеже е от нашите - апартаментчета.... В Сл.Бряг ще запълваме басеини на "онея", но на "нашите" ток ще им прекарваме. Ще събаряме бараки и надстройки, но за незаконни лифтове ще променяме закона... ГЕРБ задминаха и бай Тошо-вото полит бюро! Ай сиктир от такива!

305

Анонимен

преди 13 години

И на мен НЕ ми харесва комунизма. Той е бомба със закъснение

304

an

преди 13 години

Ти май забравяш защо падна твоя лювим режим на "богоизбраните" , умре СССР-то бре , няма помощ , не можеше да съществува такова животно като комунизъм без СССР-то , инъче тия хора , които вкараха и избиха сума ти народ по лагерите , интелектуалците на тази страна мислиш ли , че щяха да позволят бунтове ? Бяха слаби затова си отидоха , а не защото някой ги е свалил , а аз искам да опитам шоколада , да видя държави различни от Източна Германия , затова не ми харесва комунизма

303

до 303

преди 13 години

"Копоят Цоко"заслужава и десет апартамента.А ония да гният в затвора поне двайсетина години и да отнемат имуществото им

302

до 296

преди 13 години

И за разлика от копоя Цоко - нямат по 5-6 апартамента! Но така е в България, тук чекиджиите държат сметка на ***чите

301

Анонимен

преди 13 години

Четете плана на ГЕРБ добре познат под името ран-ът

300

relefniq

преди 13 години

ей,***.. и ти някои ден ще се наложи да влезеш в затвора и доказателства няма да са ти нужни!!!

299

Видях

преди 13 години

294 ти Ти не виждаш ли днес хората които ровят в кофите за *** !Може всичко да е било преди ама имаше хляб за всичкиИмаше работа не ти викаха като днес че си :Некадърен ,*** и мързелив !

298

an

преди 13 години

ЛОШО ЛИ ЖИВЕЕХТЕ ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО? ВСЕКИ ИМАШЕ РАБОТА. ХОДЕХТЕ НА МОРЕ НА ПЛАНИНА. ПЛАЩАХТЕ ПО 2 СТОТИНКИ ТОК. 30 СТОТИНКИ ПЛАЩАХТЕ ЗА 1 КГ.ХЛЯБ. А СЕГА ЗА 600 ГР. МЕНТЕ ХЛЯБ ПЛАЩАТЕ 1ЛВ.20СТ. ЯДЕХТЕ КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ.НИКОЙ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАШЕ ЧЕ УТРЕ ЩЕ ОСТАНЕ НА УЛИЦАТА АКО НЕ СИ ПЛАТИ ЗАЕМА НА БАНКАТА. НЯМАШЕ НАРКОМАНИ *** МУТРИ. ВСИЧКИ ЖИВЕЕХА СНОСЕН ЖИВОТ. А СЕГА 30 ПРОЦЕНТА БЕЭРАБОТИЦА. НАРОДА МИЗЕРСТВА.ТОВА ДОКАРА ПЛАНА РАН-ЪТ НА ХАМЕРИКАНЦИТЕ СЪС ПОМОЩА НА ПРОСТОТО ПЛЕМЕ.

297

relefniq

преди 13 години

Имам едно предложение,да набутаме целия Български народ в затвора за престъпни намерения,че кой не му е дошло до гуша от немотия и мизерия заради тия гербери и не си е помислил да обере банка?!!!!Еми то така май.....ката му на демокрацията,нямаме нужда от съд!!!Нужно ни е само Бойко и Цецо те стават за всичко!!!!!!!!

296

А стига бе ...Бойкоо

преди 13 години

А стига бре ...кого си арестувал ....с пожарникарския маркуч ли.....Докога един пожарникар ще дава ъкъл на полицията- там има достойни хора работили и работещи цял живот за България- и никога не са били от другата страна- не са с дебели вратлета - не са имали и имат охранителни фирми опасали цяла България....хора достойни с морал и чест....не губищи си времето дсеки ден да режат лентички ...да откриват топлата вода -която навремето пак ТОЙ бил открил.....Та а стига вече .....

295

realniq

преди 13 години

точно така еваларка за бат Бойко той иска да каже не в газа а оооооколо газа хахаха демек вали снег

294

.). до an

преди 13 години

Ще ти цъкам минуси , защото изтормозения от комунистическия режим български народ рипаше за промяна , от която имаше нужда , беше му писнало да го дискриминират , защото не се е записал в партията , беше му писнало от забрани на нормални човешки потребности , като свободата да се движи свободно в страната и чужбина , да избира къде да живее, да не бъде изолиран и да нагъва само марципани и т.н. докато *** си пращаха дечицата да учат на запад и ги обучиха как работи системата и как се краде , хората скачаха за промяна , от която имаха нужда , всички проблеми , които имаме идват от режима, против който скачаха хората , аз бях в 4-5 клас тогава и аз "рипах" , народа беше излъган този път от СИНЧЕТАТА на комунистите , които се оказаха по-брутални и от бащите си , създадоха ДПС , ДС никога не е спирала да работи, обраха държавата няколкократно , всички са навързани като свински черва , това което ни причиниха комунистите и техните проклети *** не са успяли нито турци , нито гърци , нито който ида било враг чужденец да ни стори. Не за това "рипахме".

293

an

преди 13 години

ЗА ДА ГИ ПУСКАТ ДРУГАРИТЕ МАФИОТИ СИ ПЛАЩАТ НА СЪДЙИТЕ. ТОВАЕ ДЕМОКРАЦИЯ ПО МУТРЕСТАНСКИ МОДЕЛ. А *** ПЛЕМЕ ИМ ПЛАЩА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ЗАПЛАТИ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ СЪДЙИ. КОИТО АКО СИ ОБИКНОВЕН ДАНЪКО ПЛАТЕЦ И ОТКРАДНЕШ ЕДНА КОКОШКА ЩЕ ТЕ ВКАРАТ В ЗАТВОРА НАЙ МАЛКО ЗА 5 ГОДИНИ. ЗАЩОТО СИ БЕДНЯК И НЯМАШ ПАРИ ДА СИ ПЛАТИШ. ТОВАЕ ПСЕВДО-ДЕМОКРАЦИЯТА ЗА КОЯТО РИПАХТЕ СКАЧАХТЕ И НАКРАЯ ВСИЧКИ СЕ НАДЕНАХТЕ. ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ.

292

Анонимен

преди 13 години

Стига само да се види какъв състав ги е съдил и да ги питат защо не са ги осъдили , да се поразровят ...а чакай забравих демокрацията повелява подкупните съдии да не се докосват с пръст , не можеш да им се бъркаш в работата на тия святи хора , е май нищо не може да се направи.

291

putko boikow

преди 13 години

Toja mi pisna. Znachi ot 10 godini ne moje d aoprawi darjawata, ama chak da si go priznawa. Mnogo e prost.