54

Анонимен

преди 12 години

Титлата на Квитова ни показва колко близко е Пиронкова до това да стане фактор в големия тенис. Особено втория сет срещу чехкинята, когато показа характер при голямо напрежение и взе тайбрека. Но се иска много работа. Успех, Цвети!

53

Анонимен

преди 12 години

Надал и Джоко имат късмет, че няма за играят с Петър Квитов

52

Анонимен

преди 12 години

Аз искам в NBA но съм 1,80, дали и за мен ще могат да направят категория ?

51

Пич

преди 12 години

"не може Пиронкова или някоя друго момиче с нормално телосложение да се изправи срещу някаква братовчедка на Скалата, която изяжда 5 сурови пилета за закуска и 6 кг. телешко за обяд"Хаха, това беше добро. Предполагам го казваш с чувство за хумор, защото в големия спорт няма хора с "нормално телосложение". Ако с с такова телосложение, просто не си за големия спорт.

50

Tepix

преди 12 години

На извечните български мрънкала: Цвети падна от шампионката в турнира, мисля, че е достатъчно показателно.Иначе за Квитова - ами съжалявам, но трябва да се въведат някакви ограничения или тениса да се играе на категории, като в бокса ...... не може Пиронкова или някоя друго момиче с нормално телосложение да се изправи срещу някаква братовчедка на Скалата, която изяжда 5 сурови пилета за закуска и 6 кг. телешко за обяд.

49

tennis fan до 47

преди 12 години

Офф, отказвам се да потретвам неща, които вече съм казал, явно самия ти страдаш от синдрома на т.нар от теб "робско мислене", или с други думи много общо гледаш на нещата ;)

48

РАЗБИРАТЕЛ

преди 12 години

ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ СА НИ СЛАБИЧКИ СЕГА, ОБАЧЕ ОТИВАТ В ТАКАВА ГРУПА, ЧЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ СПОКОЙНО ЕДИН ПОЛУФИНАЛПЪК НА КВИТОВА ЧЕСТИТО, КОЙ ТРЯБВАШЕ ДА СПЕЧИЛИ ??????????????????????А, КОЙ ??????????????????ТО, ПОВЕЧЕТО ТЕНЕСИСТКИ СА СИ МУТАНТИ .........

47

до 46

преди 12 години

Темата е за Уимбълдън бе, приятелче.....ако не си разбрал досега.

46

tennis fan до 45

преди 12 години

Не се правя на ***, но вече почвам да се съмнявам за теб ;) Прочети всичко, което съм написал - стига гледа само Уимбълдън...

45

до 40

преди 12 години

Ти наистина ли се правиш на ***? Миналата година пребива горилата Уилямс на Четвъртфинал и отпада на полуфинала. Сега Бие същата горила на осминафинала и всички българи очакваме поне ...какво???? Достойна загуба на четвъртфинала...при положение, че миналата би на този етап Маймуняс? Айде бе!Затова казвам, че това не е повод за гордост, това е боксуване на едно място...както впрочем нашите сакати волейболисти. Ще ни бият като диви магарета и ще си останем на 8-то последно място.

44

Анонимен

преди 12 години

браво на чехкинята - размаза оная прехвалена и набедена за хубавица руска плоска дъска.

43

Анонимен

преди 12 години

basi nedygavite komentari :)

42

kurentzo lapas

преди 12 години

е как нема да спечели турнира,тоя чешки мутант по -добре да го пуснат в мъжкия турнир....

41

до 38

преди 12 години

споко, един и същи човек съм!

40

tennis fan до 36

преди 12 години

Връщам се на Пиронкова : когато си направил една изключително слаба година какви очаквания да има към теб?? Просто нашата показа, че тениса не е само силов спорт и че грамадните маймуни, които само връщат топката могат да бъдат надиграни с ИНТЕЛЕКТ и СЪОБРАЗИТЕЛНОСТ. А и Цвети се чувства добре на Уимбълдън - атмосферата там сякаш я кара да се отпусне и да не се влияе от психологическия фактор ;)

39

tennis fan до 36

преди 12 години

Абе стига с тия стари и изтъркани фрази като "робско мислене", че се дразня вече... Виж сега, тениса не е като другите спортове да помпаш като луд и да те нахъсват като животно - тениса е И интелектуален спорт, тук влияят много фактори: спортна форма(безспорно, все пак е спорт), но и психология, поглед върху играта и др.

38

37

преди 12 години

Нещо бъркаш,приятелю...не съм коментирал теб а 32

37

до 35

преди 12 години

Споко, не съм мадама. Но какво стана с Пиронкова? Значи тя миналата година е на полуфинал и е огромно постижение.... сега е изхвърлена на четвъртфинал и трябва да си бием дупетата в тавана от гордост???? Робското мислене никога няма да ни напусне" Бе важното е да имам хляб( повод за гордост може да сме на последно място) пък няма значение дали ще има пържола с него."

36

до 33

преди 12 години

Батюшка, когато си стигал до полуфинал в даден турнир/състезание, тогава имаш амбиции да гониш по-горното ниво следващите години..иначе тъпчеш на място иначе не си спортист. Мотото на спортиста е да се развива и едновременно с това да радва почитателите си, а не да боксува на едно място или даже да не може да стигне постиженията от предните години, но феновете пак да се кефят. Задръжте си примирението за вас, овце! Хората прогресират не да потъват...шматки такива робски.

35

до 32

преди 12 години

Говорихме конкретно за Пиронкова а не за знайни и незнайни тенесисти :) От краткия диалог с теб разбрах единствено,че си жена и това обяснява всичко казано от теб :)) Повече е безмислено да споря с теб.Приятна вечер! :)