312

м

преди 12 години

абе защо всеки втори коментар псува Бат Бойко не мога да разбера :) пари ли дават да се пише против него :)

311

bg

преди 12 години

boko sho povecheto mu kadri za nekvi mutri i besni besepari!!!! a ima i ot (7mi informacionnen otdel na DS da ne zabravqme) za nego mnogo malko info ima ama vse pak ima!!!

310

bg

преди 12 години

do цецко abe mnogo si zabloden BB kuv e be umnik!!! da ne mislish che e demokrat bati malumnicit e za tva sme na tova deredje!!!

309

цецко

преди 12 години

Давай Бойко!!!!Мачкай гадните комунисти!

308

anonym

преди 12 години

Tova e statiqta na Dnes.bg, koqto nai-mnogo mi haresva! Iskreno se smqh, dokato q chetoh i v sushtoto vreme mi se priiska da se promukna po pantofi pred nqkoq kamera i da izrazq mnenieto si kolko smeshno izglejda vsichko tova otstrani! Otstrani kazvam, zashtoto ne sam v Bulgaria, a mi e taka muchno za neq...

307

Бай Ганю

преди 12 години

Нима не знаете че столицата на република България ес казва КАТАРИНО Там се вземаха всички важни РЕШЕНИЯ на троината коалиция (Доганчо,Царчето и Станишката с малкта п.........ка) Там решиха да се дигнат пенциките на червените бабички е тутуновъдките от смесените раиони за да възпрат лавината ГЕРБ ;Късата памет е лоша болест след нея идва изпускането по м..... и г..... нужда

306

320

преди 12 години

А ако вземеш да ме светнеш и кои са комунистите дето щял да тика някъде :))). Винаги ми е било много интересно какъв смисъл влага една гербава куха кратуна в понятието "комунист". Защото за нормалните хора понятието е ясно - член на БКП. А Тиквето е ултракомунист - дете на шеф-милиционер, влял се от рано в редиците на компартията и е бил неин стожер в репресивния и апарат. Гавазин на Тато и негов отявлен почитател - бил на откриването на паметника му преди години в Правец и направил откривателя за награда обласнен управител на София :). Е по-комунист от тоя здраве :)))

305

Анонимен

преди 12 години

Бойко е голям !!! Стой та гледай само как всички комунисти дето не могат да го траят ще ги натика в ъгъла ,а ако ги вкара зад решетките където им е мястото народът ще го благославя!

304

2121

преди 12 години

Сама като видя името Ралица Ковачева и спирам да чета!Всичко вече ми ее ясно около лицето Ковачева!Поредната объркана мисъл, поредния напън да се направи някаква подобие на материал!Защо???

303

Анонимен

преди 12 години

ПИШАТ ЗА БОЙКО БОРИСОВ, ЗАЩОТО РАБОТИ. ЗА ШУШУМИГИ НИКОЙ НЕ ПИШЕ, ЗАЩОТО НЯМА КАКВО. БОЙКО ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

302

пан

преди 12 години

много верни неща са казани по-горе. аз например, за мен си не казвам БНТ-българска национална телевизия, а съм си я кръстил БНТ- българска нагаждаческа телевизия. има болезнен страх да не би някоя новинарска емисия да мине без тиквата..........

301

клатуран

преди 12 години

бойко е като трето мъдо но е нужен , ще отнесе негативите и ще направи предпоставка да се обединим българите защото от хаоса, който предизвиква ще има нужните производни за точния човек след него. затова всичко е перфектно и съграждани никой от нас и нашите родители не му стискаше да се бори за държавата си през годините се да е друг е кой е виновен и кой трябва да плати цената май ние така че сме си *** народ засега , защото още сме на думи

300

Анонимен

преди 12 години

Жалка работа. Вече ме е гнус да чета новини.Хората по света правят бизнес (пари), ние си обсъждаме Бойко. Кой каквото си може.

299

желаещ

преди 12 години

не ми го отнемайте бе, защо трябва да псувам само жената

298

до 300

преди 12 години

А знаеш колок много са *** в здравната каса и как се точеше тя през тройната цедка,папагал нащастен?Как да се напълни от соктори,имитиращи операции,прегледи и пр измишльотини?И знаеш кой измисли такава здравноосигурителна система и защо?И колко пари се потрошиха за луксове при създаването ѝ,късопаметен ***?И кой получава пари от този модел без да работи-на бройка пациенти,папагал червен?

297

БГ Пейтриът

преди 12 години

Измисления от КГБ преход бе осъществен във всички социалистически страни по един и същи начин. У нас Комсомолско-мутренската сплав на БКП/БСП, Държавна сигурност и крими контингента ограби България така, както и турците навремето не са ни грабили. За това Борисов е като дар Божи за България. Той е единствения, който до сега развали рахатлъка на новоизлюпените червени капиталисти, които превърнаха държавния капитал в личен. Главните виновници: Луканов, Костов, Първанов и плеядата номенклатурчици

296

Анонимен

преди 12 години

Точно това всекидневно говорене за Борисов показва, че за първи път България има работещ премиер, а не мижитурка, която я командават дистанционно. Всички знаеха, че Трактора си правеше каквото си иска по времето на управлението на БСП и Станишев само дето не му козируваше. До там се бяха разпрострели пипалата на Октопода, до самия връх на държавното управление. И сега тези същите искат пак някой като Сергей да е премиер, за да си разиграват коня, за това е цялата тая атака с/у Борисов.

295

Анонимен

преди 12 години

егати журналистите,защо ни лишават от информация,ББ да не им отговаря по повече на тази пасмина

294

Отговор

преди 12 години

Какво да правят медиите, ако не говорят за премиера?Ще говорят за всичко друго ставащо на този свят.

293

Анонимен

преди 12 години

С тази демонстрация на простотия и невежество, наистина българите си заслужават съдбата. Няма достатъчно хора като Бойко, за съжаление .