103

До 14 (ochuden)

преди 12 години

Не знам как още не са ти изтрили поста, тъй като споменаваш име на конкретна жена и местоработата й. Не я знам коя е тази госпожа, но за другото мога да ти обясня: В някои статии по козметични въпроси пише, ако жената отвреме навреме маже лицето си със семенна течност, кожата й ще е хубава. Възможно е тази жена, за която пишеш, да е имала това предвид.

102

Scared

преди 12 години

Aй ам having dose

101

Анонимен

преди 12 години

119, евреите са богоизбран народ.

100

4око

преди 12 години

До 118. Да ама Диди , еврейте никой не ги брой за хора...

99

Диди

преди 12 години

Видяхте ли ,че има и по-големи *** от българките? Само ни обиждате!

98

Митьо Пищова

преди 12 години

От мене йе!

97

ACHTUNG JUDEN !

преди 12 години

При животните (кучета) е нормално като се разгонят да съберат всички *** и квото се пръкне !!

96

Моралист

преди 12 години

*** работа !

95

ochuden

преди 12 години

gorkata ei takava Jena za VSEKI MUJTi rabotish Tja se RAZNOOOOBRAZIAVAto Ne che ne sa takiva 95 % de ama i Nie ne IZOSTAVAMEei na v Ministerstvoto na TRANSPORTA biaha vzeli ELENA STANULOVA deto mnogo obichala da i se PRAZNIAT NA LICETO ZA FINALa MEJDU DRUGOTO se nosi tunuk sluh che imala SEX afera s MINISTURCHE.....koe li e

94

До "ВИДЯЛ"

преди 12 години

Е, ти ми счупи главата! Какви са пък тия голи ръченици?Чували сме за голо хоро, което навремето повел някакъв комсомолски шеф. Чухме и за такова хоро в по-ново време, в някаква *** кръчма - подбраха ги затова, защото някои от изпълнителките не били пълнолетни /макар че от *** гледна точка,всяка 15-годишна трябва да е вече раждала/. Чухме, че разни мераклии си поръчват по бардаците и голи кьочеци.Ама за подобна ръченица и то през соца, за пръв път се чува! Ти си бил голям отворко, бе!

93

Анонимен

преди 12 години

същата "работа" като при нашите ***(турци)

92

До Видял. 106.

преди 12 години

Какво е това "гангбанга"?

91

Анонимен

преди 12 години

до 108Прав си, но такъв тип сайтове бързо събират хора, но и бързо западат. Пример с "Вести". Причина - калпава и безпринципна модерация. Иначе за всички ни е ясно, че тези сайтове най-малко имат за цел да ни информират.:)))))))))

90

baba ty

преди 12 години

две *** се срещнали и едната надникнала в детската количка на другата и казала : - ааааа русо негърче със сини очи. как така ? а другата отвърнала : -нали знаеш групов секс това онова. а първата : - ами тоооо добре че не джавка

89

Софиянец

преди 12 години

Днес.бг са просто смешни. Всеки ден избират по няколко теми, които единствено целят да накарат баламурниците да пишат коментари под нея за да им генерират трафик (т.е. да печелят пари от реклама). Тези теми винаги са винаги от максимум 5-10 реда и винаги са преписани и преведени неграмотно от жълтата преса в Англия.

88

Анонимен

преди 12 години

Анелия ? *** сдухан пак ли изпълзя !!!

87

Видял

преди 12 години

Кълна се, груповото си е чудно нещо. Аз съм на възраст, но с умиление се сещам за първите ни тройки и четворки през седемдесетте, за голите ръченици през осемдесетте, за гангбанга на осемдесетте и за състезанията за най-добра *** през деветдесетте... Няма по-гот от тройна ***. А хората са си едни и същи, независимо от епохата - който е ***, не прави нищо.

86

до 109

преди 12 години

да се беше обадила, щях да ви пляскам и двете :)защо да плащаш за пътя...

85

Анонимен

преди 12 години

Когато си безотговорен в личният си живот ти се случват такива случки...

84

Anelia - VARNA

преди 12 години

Predi 8 dena biah v MARMARIS. Na6ata orgia be6e super. Az , priatelkata mi i 3 turtsi ( ob6to 5 ) 4UDESNO BE6E.