110

българин

преди 12 години

Абе 109, да ти имам преживяванията, бе нещастие селско, айде вече стига сте преживявали, че покрай вас, овци, останалите измираме, та и децата ни. Да спрете да преживявате, викам, да се гътвате вече, та дано с вас си отиде червената смрад, от която и да дишаме не можем. Тая, горе на снимката, дето се кълне и вери, че мед и масло ще потече от ЕС през нейните ръце към нас, освен да става президентка на *** България, с гласовете на нещастници като тебе, друго не я интересува. Разбра ли?

109

Анонимен

преди 12 години

ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ОТРЕКОХМЕ ПЛАНОВАТА ИКОНОМИКА-по света хората правят ДЪЛГОСРОЧНИ ПРОЕКТИ И ПЛАНУВАТ ПРИХОДИ И РАЗХОДИ! Засегашните субсидии се е правило договаряне преди годиниМНОГО УМНАТА ,ОБРАЗОВАНА,ЕВРОПЕЙСКИ ТИП ПОЛИТИК НИ Е НАХЕНДРИЛА НА ТОВА КОЕТО ИМАМЕ ДНЕС!КОЙ НИНАДРОБИ ПОПАРАТА ДЕТО Я КУСАМЕ СЕГА?ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОПАРАТА ,в ИКОНОМИКАТА днешната работа ще даде резултати СЛЕД ВРЕМЕ!

108

98

преди 12 години

Ти пък си едниственият преживял го. А война преживял ли си? И аз бях на парада по време на аварията в Чернобил, и не само аз, а много други, радиационният фон беше над цяла Европа, демократите европейци да не би да бяха се скрили под земята? И режим на тока имахме ама прабаба е нямала ток, така че се приживява, купонна система - но не бяхме гладни, хипер инфлацията вече - това го преживяхме заради - Времето е наше! и 45 години стигат! и разни др. такива, които избраха най-неподходящият момент!

107

do 107

преди 12 години

...Това вече е приказка ,а при ой друг ?Къде са най-образованите ,дисциплинирани,културни,представителни и грамотни кадри ....в БСП ---ДС ?Много си назад ,за "А"група ...!

106

Анонимен

преди 12 години

помощите си ги наврете отзад при ДС ***

105

Анонимен

преди 12 години

93 - А поляците, чехите, унгарците и другите, защо искаха да им бъдат изравнени субсидиите със старите страни членки:)))

104

Анонимен

преди 12 години

Пак ли в бъдеще време брееее! Стига вече! ние живеем в настоящето! Нали Боко забрани говоренето в бъдеще време!

103

Уфчаря

преди 12 години

Един въпрос ... Що са ги кръстили със светлото комунистическо наименование "комисар". Оттук нататък няма какво да си говорим...

102

No Sh!t

преди 12 години

Някой чакаха светлия комунизъм , други царо и 800 дни , трети евро фондове ,,, някой просто не дочакаха и починаха,, с хора изтичащи в обратна посока не знам кви глупости плещите .....

101

до 98

преди 12 години

Ей ,не всички дето не харесват простака който е на всалст са социалисти.Но пък за сметка на това всички Гербери са много прости!!!Превъплати се в гоментар 99- замени Жоро с Димитров

100

Анонимен

преди 12 години

Мммммм... Тъкмо се чудех, защо няма пуснат материал за поредния медиен образ, който ни гласят... Браво, много хубава новина, благодаря за информацията г-жо голяма клечка! :) Вярваме във вас (а до скоро в други медиини образи изградени с любезното съдействие на медиите, като напр. г-н Борисов, г-н Янев, г-н Цветанов, г-н Софиянски, Първанов и др.) като дойде времето да Ви избираме вече ще сме готови съзнателно:)

99

до 91

преди 12 години

Ало Странджата ли Е?-Не,Жоро Булонката съм...Бай,Бау-Джаффф-Аааа нищо и на тебе да ти е....(цензура)

98

Димитров

преди 12 години

На младите социалисти,така активни във форумите пожелавам да преживеят купонна система,хиперинфлация,режим на тока,униформи и парад по време на радиационно замърсяване.

97

да-да,ама не

преди 12 години

В хилядолетната история на България сме управлявани два пъти от свинари: свинопаса Ивайло и свинохрана Бойко...Каквото и да потече към свинар,той повече от *** за прасета не може да направи. Факт !

96

Стенли

преди 12 години

*** щерката на Бойко снощи си изшмърка 200 евро у нос,па ние пак ще чакаме 2099 година за да ни вдигнат заплатите

95

4o4ko

преди 12 години

Е, нали през 2013 ще има избори. Искат да кажат, че въпреки, че през първия мандат не са усвоили нищо, то за втори обещават ....ПАК! Ние само да сглупим да гласуваме за тях, пък те си знаят.....

94

@

преди 12 години

Като дойдат изборите и Гейберите се размечтават на глас :)Кво стана с завода за ***,проблема с бездомните кучета и барбекюто на Доган,дет бат'Боко обеща да ги реши още на изборите през 2005 година?Само плюете и крадете да ва ***!Всичко което откраднахте за лекарства и болници да го дадете ***!

93

????

преди 12 години

Защо ревете бе.Условията са договорени от Мигрена пръмова.За това на запад земеделците имат два пъти по-голяма субсидия.След 2014 това може да се промени,но до тогава ще и сърбаме попарата.

92

Писна ми вече !!!

преди 12 години

И аз също си мисля че нищо хубаво няма да потече ,госпожата просто си дрънка празни приказки като другия сладкодумец Бойко . И още нещо много важно, не забравяйте че Кристалина е отговорна за назначаването на недоразумението Дянков за вицепремиер !!!

91

Жоро

преди 12 години

Ударната група на младите социалисти е активизирана. Червените *** една магистрала не можаха да направят, само крадене крадете и сега като видяха, какво прави Борисов почнаха да се пеняват. Чакам с нетърпение изборите да им забием поредния шамар.