110

:))

преди 12 години

има да зяяяяпат как живеят БЕЛИТЕ хора и да се чудят! :)))) неук народ Лъжат ги като първолаци!

109

:))

преди 12 години

А КОМУНИСТИТЕ ДА ДАЖЕ ПО НАХАЛНИ ! ТЕ ПЪК ДАЖЕ ИСКАТ КРЕДИТ ДА ТЕГЛЯТ КАТО ОВЦЕТЕ ДА СА ГАРАНТИ ПО КРЕДИТА ИЛИ НАПРАВО ОТ ТЯХНО ИМЕ! С ТЕЗИ ПАРИ ИМ ВДИГАТ ДОХОДА С ДА РЕЧЕМ 100 ЛЕВА И ВЕДНАГА ЗВЪНКАТ ПАРТНЕРИТЕ СИ ОТ МОНОПОЛИТЕ ДА ВДИГАТ ЦЕНИТЕ СУМАРНО СЪС 100 ЛВ! ПАРНО ДА РЕЧЕМ С 40 ТОК С 30 ГОРИВА С 30 И 100 ЛЕВА СА НАМЕСТЕНИ! ОВЦЕТЕ ИМАТ ЗАПЛАТИ И СЕ РАДВАТ И БИЗНЕСА Е РАХАТ! ПОСЛЕ ОБАЧЕ ОВЦЕТЕ ВРЪЩАТ ЗАЕМА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ *** И ДЪРЖАВАТА ИМ! ДА ЖИВЕЕ ЗАЕКА И ТРОЙНАТА МУ КОАЛИЦ

108

:))

преди 12 години

ОВЦЕТЕ СА ПРОСТО ПРЕНОСИТЕЛИ! ДАВАТ ИМ ЕДНИ ПАРИ И ИМ ПОСОЧВАТ КАДЕ ДА ГИ ЗАНЕСАТ И ТЕ СЕ РАДВАТ:))))..

107

:)))

преди 12 години

ха ха ха ха а се смеят на Бойко че им казва истината Българите били кучета! Всъщност им се прави комплимент!!!!! ОВЦЕ СА!!!!! ОООООВВВВЦЕ!:)) КАТО ИМ КАЖАТ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ВЕЧЕ НЕ СХВАЩАТ ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ СА ЗА МОНОПОЛИТЕ КОИТО ГИ ДЕЛЯТ С ПОЛИТИЦИТЕ / ОВЧАРИ/ ИМ! БОЖЕ ДАИ МИ СИЛИ ДА ОЦЕЛЕЯ СРЕД ТОЗИ *** НАРОД!

106

Анонимен

преди 12 години

Съпоставимост на доходи-цени съответно в БГ и ЕС ! Ето, това е нужно и за това си заслужава да представяме исканията си към управляващите !

105

ДНЕС

преди 12 години

Време е да кажем СТОП на тази прогресия!

104

ас

преди 12 години

Те тия открили топлата вода !

103

Анонимен

преди 12 години

белите *** на Европа

102

Анонимен

преди 12 години

ми за смотаното племе си е нормално.

101

Анонимен

преди 12 години

В Дания цената на тока може и да е 17 цента,но и стандарта им на живот се формира на база от доста крупна,по нашите стандарти месечна плата.Ако съпоставят цените според доходите, то в Дания би трябвало да плащат по 3 евро киловатчаса и ще почувстват нашата тежест от 8,3 цента на киловат!

100

www

преди 12 години

солено ли ? а кое е сладкото в тая скапана държава ?????

99

Премахнат поради нар

преди 12 години

Дано се осъзнаем и се заразим от гърците

98

Анонимен

преди 12 години

*** гадните германци! По тази формула на сметане българите плащат и най-скъпите мерцедеси и аудита, а па за амерички софтуер направо не ми се смета! :LOL:

97

Червената помия

преди 12 години

93, нали си спомняш, че преди 20 години един мобифон, че други тогава нямаше, струваше 5-6 месечни средни заплати, и имаха такива само мутрите и служителите от средния държавен ешалон?Същото е и с фотоволтаиците, които ако се съди по някои проучвания за 30 години им намалява капацитета с 10-15 % максимум, и най-скъпите части са акумулаторните батерии на една такава инсталация?Не е скъпо и неефективно чак толкова, но прави народа независим, не може да се сложи данък слънце...

96

кучкар -пожарникар

преди 12 години

Правилното заглавие на статията е На бойковите кучета им излиза най-солено на газ от цяла ЕвропаВижте Семерджиев а за другите изобщо не ми се мисли-Сите У парламенто са милионери

95

Анонимен

преди 12 години

В статията се казва, че се сравняват доходите към цената на газа. Ами то и със всичко останало е така. Нека сравним доходите и парите които даваме за храна - същата работа. Проблема не е в цените на стоките които в цала европа са почти на една стойност - ПРОБЛЕМА Е В НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ!!! Дерме му на люксембуреца, че ще даде 200-300 лв за отопление, след като взима 17 пъти повече от българина!!!

94

Грешниците

преди 12 години

А защо на българите - братята на братушките? Люксембургци кога са били братушки, славяне, хей- славяни гордо вий станете... с Русия?Отговор. Защото люксембургците имат политици. А ние - не. Въпрос на политика и икономическа наука, която да даде аргументите на политиците. Ние нито имаме политици, а икономическата наука отиде на кино от 8 до 5. Затова е така и така ще бъде, докато не променим нещата. Но не можем да ги променим. Бог не помага на заклетите грешници.

93

до 53 и други

преди 12 години

Има едно решение на мъките на всички, дето Русия им е като цирей на ***:основаваме едно повсеместно "Гражданско движение за енергийна независимост на България". Излизаме като гърците на улицата и искаме да ни откачат от всички руски тръби - газ, нефт, гориво за АЕЦ-а... Ама веднага, до края на лятото! Нефт ще си внасяме от Либия, газ от Англия, уран от Уестингхаус. Никакви компромиси! И им спираме целия износ - да пукнат от глад и жажда!Ние горди българи ли сме, или помия?!

92

до 88

преди 12 години

Глупости на търкалета са това за фотоволтаиците - това е най-скъпия и неефективен начин да произвеждаш ток! Много хора се натискат заради евросубсидиите и гарантираното изкупуване на ел.енергията от НЕК. А цената на природния газ за България я определя Москва. Нормално е у нас да има надценки които да избият парите вложени за апаратура и инфраструктура които не са малко. Ако има повече свързани потребители на газ цената ще може и да падне, но пак е силно зависима от Москва!

91

Анонимен

преди 12 години

Дядо Гошо - има такава страна - ако не се лъжа е Италия