43

Анонимен

преди 12 години

Чужденци, като физически лица нямат право да купуват земя, но могат преспокойно да си регистрират едно ООД в България и да купуват. в случая вие сте болните мозъци

42

Зевс

преди 12 години

ако всеки влезе кой ще издържа *** това е дискриминация !

41

Зевс

преди 12 години

Стига с тея лудници господа !

40

до 34

преди 12 години

Не се ядосвай!Не е неук,а е протоплазма,която може само да плюска,да се размножава и папагалски да повтаря каквото усети!Как да му обясниш,че забраната за купуване на земя я има в целия ЕС,че турците чрез подставени лица изкупуват земята,че Турция се ислямизира с невероятни темпове,че ни разглежда като част от империята си,че стои в дъното на провокациите в арабския свят/там,където е била като империя/ и т.н.На този фактите отскачат от главата като топчета за тенис на маса!Ако има глава!!!

39

do 37

преди 12 години

МАЙКО МИЛА !!!! АБЕ ***. ТИ ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ АПАРТАМЕНТ И ЗЕМЯ ? РУСНАКА ИМА ПРАВО ДА ИМА АПАРТАМЕНТ В БЪЛГАРИЯ - НО НЯМА ПРАВО НА ЗЕМЯТА ПОД НЕГО. ЛЕЛЕ КОЛКО *** ХОРА ИМА В ТАЗИ СТРАНА. ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ !!

38

Волен Сидеров

преди 12 години

Ще ги изненадам ЗЕВСЕ ша ги изненадам от лудницата директно ще ме включат да са плюнча и сам да не знам кво говоря, ама като са ми платили ша ви говоря

37

Страхил до 34

преди 12 години

те руснаците са в ЕС нали и затова купуват из морето къщи като невидели, защото са в еврозоната, неуките май станахте няколко

36

Зевс

преди 12 години

Абе не знам как го наричате , но на другите избори , ще изненада всички !!

35

до 10

преди 12 години

И след като установи,че евинтуално има имот/а на тебе ясно ли ти е ,че това е практически невъзможно/ какво ще стане?Ами ако няма и ти си платен лъжец от статуквото?И как ще си представиш,че Сидеров седи на една маса в потайно място и Доги носи парите?Нали ти е ясно,че след такива "предположения" си за лудницата!Това е "мисъл",родена в тоалетната след жесток напън,изгладил и последната гънка на мозъченцето ти!Стой си в тоалетната,че като се "замислиш" мирише на лошо!И по-тънки "мисли"!Опасно е!

34

до 31

преди 12 години

За изкупуването на земите НЕ Е ПАЗАРНА ИКОНОМИКА ! Ей *** лъжлив ! ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ, КОИТО НЕ СА ГРАЖДАНИ НА ЕС - НЯМАТ ПРАВО ДА ПРИДОБИВАТ ЗЕМЯ В БЪЛГАРИЯ !!! ЗАЩО ЛЪЖЕШ БЕ ! Има и свобода на вероизповеданието, КОЕТО НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА СМЕ С НАЙ-МНОГО ДЖАМИИ на глава от мюсюлманското население в ЕВРОПА и дори САЩ ! Какво изобщо да обяснявам на един *** ЧОВЕК ! Извинявай, но наистина си много неук !

33

до 32

преди 12 години

Ей па тия цела държава подкупиха да го псуват тоя шизофреник, само шепа изкуфели пенсии и *** скинарчета останаха неподкупени.

32

Зевс

преди 12 години

На тея където плюят Волен им е платено , не им обръщай внимание ....

31

Absolutism до 23

преди 12 години

чез и тн да се върнат на държавата ми прилича на едни опити преди около 60-няколко години, когато държава пак искаше подобни неща, а за джамиите - има си свобода на вероизповеданието в Бг, вярно не е приятно да викат, но това е друг въпрос. За изкупуването на земи , пазарна икономика, който има парите, той купува. Неща, които казваш ни ограничават свободата над 130 минаха да им простим на турците и без това от другите ни съседи, те най-много ни харесват и такива като теб ги настройват с/у нас

30

до 24

преди 12 години

Няма значение как ще станата тези неща. Когато има желание има и начини. А дали си сигурен или не, дали Волен го иска е несериозно да обсъждаме. Дали си обратен или не и т.н..... Кажи кои са собствените му шизоидни интереси или пак влизаме в сферата на предположенията. Ако Волен ти е най-големия проблем и нещата в България няма да вървят докато го има, как би коментирал за вървежа на страната докато го нямаше. Него като го нямаше защо не се оправихме ? За мен ти говориш на изуст, без факти !

29

Зевс

преди 12 години

И все пак АТАКА си е в правото !

28

Анонимен

преди 12 години

Volen - sarditoto dete na parlamenta.

27

Cesar

преди 12 години

Сидеров си е наред , ами тея дето трябва да са в лудница го обвиняват !!!! Човека съвсем си е наред !!

26

Анонимен

преди 12 години

Сидоров вече никой не му обръща внимание,единственото което може да направи е да се лекува!

25

Зевс

преди 12 години

Камен Петков е такава *** , да вземе да замълчи !!!!

24

до 23

преди 12 години

Само шизофреник може да напише такова нещо. Как ще стане всичко това? С атака? На нож? Тези неща се случват, но по друг начин, а не по начина, по който Болен се опитва да направи. А, между другото, не съм сигурен, че го иска. По-скоро, пак е воден от някакви собствени шизоидни интереси. Ама като си има почва, на която да вирее такъв като него, в България нещата няма да се променят.