23

Анонимен

преди 12 години

И с помощта на тези престъпници Дянков отчита нарастване на износа от страната ни, в която останаха на работа само милиционерите, чиновниците и продавачите по магазини.

22

123

преди 12 години

Сверете си информацията - много отдавна няма "данъчи" фактури. Има просто фактури.

21

бай Тишан

преди 12 години

До 13 Емпорики е ФРЕНСКА банка, не е ГРЪЦКА....

20

до Сержант

преди 12 години

"политиците ***, държавата ***"А народа???Лебеди???

19

Киро слепото

преди 12 години

Е айде де, писна ми от скука! Нема ли барем един да дойде при мене - ка компания поне, то схемите са ни ясни!

18

Анонимен

преди 12 години

Тази схема я има от както е създаден ДДС като косвен данък, като имаш изрядна документация е практически невъзможно да те хванат. Просто само се говори и нищо неможе да се направи

17

Анонимен

преди 12 години

Ами нормално е да е така. По наше село под бизнес се разбира далаверинг. Под контрол на държавата се разбира вземане на комисионни от специално подбрани държавни служители. Между другото, защо не закрият Безмитните зони в България?:))))))) Да отиде един журналист и да следи дали и какво изобщо влиза и излиза от там - само куфари с документи и пари, мноого пари! Крайно време е ЕС да ревизира присъствието на балкански страни в евросъюза.

16

Баф мама му

преди 12 години

Еми нормално най-пропадналите държави какво друго да правят,недай си боже да приемат и Сърбите и тогава филма вече ще е пълен,абе хората се мъчах със всички сили да го стабилизират и оправят тоя ЕС ,ама с такива племена като нашите няма да успеят

15

Анонимен

преди 12 години

Като няма какво да се краде от държавата, вече сме на европийско ниво! А бе ние и световната икономика ще вкараме във фалит!

14

Георги

преди 12 години

Какъв е смисъла на ДДС?Изглежда да товари хората, а след като се събере да бъде откраднат от бандити свързани с НАП.Въпроса е на кой помага този данък?

13

...

преди 12 години

На който са му мили спестяванията незабавно да си изтегли парите от гръцките банки в България. Това са: ОББ, Пощенска банка, Пиреос, Импорики и Алфа Банк.

12

ами така ще бъде

преди 12 години

Да се ликвидира корупционното ДДС и тогава ще ми точат пикнята!!!

11

Георги

преди 12 години

Какъв е смисъла на ДДС?Изглежда да товари хората, а след като се събере да бъде открадна от бандити свързани с НАП.Въпроса е на кой помага този данък?

10

Сержант

преди 12 години

политиците ***, държавата ***

9

атомен физик

преди 12 години

Ами прави са си хората - държавата нищо не прави за хората. Данъчните само дебнат като лалугери да одерат кожата на човек за да нахранят фактически себе си!

8

Сталин

преди 12 години

Има ДДС има проблем,няма ДДС няма проблем.

7

винету

преди 12 години

КОЙ ВРЪЩА ОТКРАДНАТОТО ДДС ОТ ДЪРЖАВАТА,КОЙ СЕ ГРИЖИ ЗА СПОКОЙСТВИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ,защо спите скапаняци ,получавате грешна народна пара ,време е за ЗБОГОМ НЕКАДЪРНИЦИ

6

4040

преди 12 години

Добро утро! Новина!!! Нарочно ли се правим на изненадани...или сме си просто ***?!Гоше, каква е разликата кой ни точи кацата? Даже по-страшното е, че крадем от себе си. Щото преглъщаме сме на тоя хал.

5

Гошо Тъпото

преди 12 години

Ако ...точеха само българи,по го...преглъщам,ама да ни...точат гърци и ... мамалиги;това си е вече...жива подиграфка.То нашата...дръжава е продънена,като 100 годишна...каца.Аре бе Бойко,нали си...мъж,вдигайте се всички дето севодите...държавни служители и запушете...дупките.Що агенции и ...службинацвъкахте да се...борят;ако не можете да стопирате престъпниците,крачкау...лево и друг левент,да дойде да се...бори.

4

niakoi si

преди 12 години

Нека проверят мъжлето на Галена за ДДС измами, ама и на тия не им стиска като на ония